От тези мелачки, в които на домакинята и пада пръстенчето, и тя бърка вътре да го извади. Естествено мелачкате се задейства сама и познай какво става. Това в кръга на шегата разбира се
Ахахаа кой е гледал много филми
Може ли, линк към този олх
и аз искам, да си купувам такава джаджа, то май само такава нямам, все още
Днес при нас си беше времето същинска пролет, имаше и слънце и беше поносимо откъм темперетури времето, та отразихме една разходка в Морската, но народа, не иска да стои вързан в количката вече и май, ще се разделяме с нея
Мъчно ми е, че ми е и спомен, как ще се разделя с нея, незнам! После ходихме и на клубче и мъниците си поиграха пак малко а мама отрази един крем
Михче оздравявайте бързо, че като знам, какво е да са ти болни дечицата
Аз
навън с нищо не им мацам лицата, но ние и по студенити дни, не сме излизали, нали си бяхме и болнички
Ох,
Рачко и вие ли сте болнички, оправяйте се бързо!
Тази павловича мас и аз я видях първо в Кауфланд, апосле и в някаква аптека, но не съм я ползвала, аз си залагам на Бепантена за дупетата и на судо крема, с първия мажа ако се получат някакви зачервявания, тип подсичания, а другия, през другото време, досега го поръчвах от Англия, но последно взех оттук и защо англ. сякаш ми се струва, че е по-гъст
Смайлче хи хи и и моята Стефи така спи, все и се чуда на вирнатото дупе, незнам аз ако заема такава поза, че и за сън, няма да мога да мигна цялата нощ