Добре дошли на новите попълнения!
Браво, дано все така повече и повече момичета да се местят тук
Лека бременност ви пожелавам и успешен финал с много ревящи бебета
Фифоняк....много съжалявам, добре че си в София в момента....и поне си в сигурни ръце на д-р Дяволов, стискам палци да устискаш колкото може повече.
Гледай да хапваш пълноцена храна и да се пазиш много....ама много и физически и психически, представям си какво преживяваш в момента.....но силно вярвам че ще устискате, искрене се надявам.
Само искам да вметна нещо, не съм сигурна дали това ми помогнало да изкарам до тези седмици, но все пак нови близнашки мами да го имат в предвид, а пак дали точно това помага.......не мога да кажа със сигурност
от самото начало спрях всякакви физически натоварвания, никакво носене на торби и тежки чанти....и да са 2 кисели млека, пак гледах тая работа да върши мъжа ми....като готвих по същия начин, местене..пълнене на тенджери всичко избягвах, по същия начин прахосмукачка....не пипах, миене на чинии беше избирателно при мен....абе общо взето може и малко лигаво да звучи, но винаги предпочитах да е така, от колкото да стане нещо и да се обвинявам, че не се пазих......
единствено ми прегрешение каране на кола до последно....даже другата седмица сама ще се закарам до болница за секцио
, а сега въпросът към родили мами със секцио.......след 5-6 дневен престой там, дали ще мога да се върна после с кола.....смисъл няма ли да ме боли самата операция...
, в нашето семейство аз съм шофьор....поне на този етап, моя мъж тепърва кара шофьорски курс в момента