0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Eille

  • *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
Re: Тема на бременните №75
« Отговор #980 -: Юни 03, 2011, 13:06:56 pm »
dessi-kk, смятай пък ако бяха две, какви приказки щеше да чуеш :D :D :D. Гледането хич и не ме притеснява, в момента ме интересува само да излезнат живи и здрави бебетата и всичко да им е наред, другото е без значение. Иначе единият момък е 2400, а другия, горкия, още няма две кила, ама като много шава, тъй ще е. Другата седмица отивам да си уговарям окончателно дата за секциото, дилема как да раждам няма, защото и двамата са седалищно, изгледи да се завъртят няма.
Тези дни съм се отдала на пране и гладене, да ми се чуди човек как успях да накупя толкова парцали, скрина не ги събра, така че момичета, не се уливайте като мен, сигурно няма да мога да ги облека всичките.
Хубав ден!


*
Re: Тема на бременните №75
« Отговор #981 -: Юни 03, 2011, 13:15:00 pm »
Ели, много се радвам че всичко при вас е наред. И нашата кожа се белеше, а по лицето продължава да й се бели. И ние не обичаме да сме с чист памперс и с чисти дрешки :D. След баня ела да видиш какво става докато я намажа, сложа чистия памперс и други дрешки - сигурно и на първия етаж я чуват :lol: (ние сме на петия). То май няма бебета дето да го обичат този момент. А пъпчето като падне е голям кеф. Нашето падна чак на 20-ия ден и няма да ти казвам нашия татко с какво нетърпение го чакаше този момент. И когато и докторката каза че вече всичко е наред и може да се мокри нямаше такова къпане. Засега обаче голямото удоволствие от банята все още е наша, че бебка нещо е много стресирана от момента с къпането. Незнам защо ама дори първите няколко дни ревеше като тръгнехме да я къпем. Абе шоуто е голямо и тепърва ще става по интересно :lol:.

Eille това с пазара, колкото и да си казваш "няма да купувам много" не става. И ние имаме дрешки, които няма и да се облекат дори и един път. Особени едни сладки плюшени гащеризончета. Ама каквото е това. Важното е бебчетата да са живи и здрави и да растът весели и усмихнати.

На всички момичета на финалната права пожелавам много късмет и леко раждане.