Платила си и преглед предполагам, явно и още нещо е имало. Ти не попита ли на касата? На мен скоро ми се случи да ми вземат пари вместо за 3, за 4 хормона. Аз в първия момент не можах да го сметна, но после се върнах и се оказа, че се е объркала девойката.
А предложението за инсеминация при проблем с проходимостта на тръбите ми звучи повече от странно...
Според мен при поискана микробиология ми пробутаха други изследвания за 136 лв и е моя грешката, че не се разправях на място. Все пак питах на касата преди да платя, и ми обясниха че днешния преглед
не влиза в цената. Предполагам, че ще ми е обеца на ухото следващия път да проверявам и да разпитвам по три пъти какво точно плащам. Предполагам че сега вече не мога да направя нищо.
Докторът не ми е предлагал инсеминация
след като го подсетя, че имам проблем с тръбите. Но се налага да му го напомням всеки месец. Сигурно защото правя само по един фоликул втори месец иска да правим инсе. Но аджеба защо му носят досието ми, след като дори не го поглежда?
Ако трябва да съм честна не мога да кажа, че е лош доктор, защото и при друг ми се е случвало същото, просто е гадно чувството че всичко е на конвеир и да се вземат едни пари. Иначе той в сравнение с други си е направо цвете.
А и от известно време си мисля, че докторите не ми обръщат внимание заради ияр - просто моят случай не е интересен. Шансът за успех е малък и 'работата' е трудна. Кофти, ама факт.