Здравйте момичета включвам се тук за да споделя мнението си за клиника Щерев та така....пациентка съм на др.Александров от 4год.пържо направихме спермограма оказа се лоша олигозооспермия исписа ни витамин Е и каза 4е друго нищо няма какво да се направи,след това аз пуснах хормони и направихме хидротубация док. каза 4е всичко е наред има проходимост и ме съветва да направиме инсеминация аз изобщо не бях запозната кое кога се прави така че го послушах направихме инсе оказа се неуспешно,после решихме да почваме инвитро защото док каза че с тази спермограма с инсе едва ли ще стане...та първи опит неуспешен,после правихме 2ри опит пак неуспешен,на вапросите ми защо евентуално не се получават нещата тои ми обесни,че е вапрос на късмет,защото спермограмата е лоша и то успеваемоста е 30% та гаранция няма но не трябва да се отказвам ще стане...аз му имах огромно доверие той ме успокояваше много прегледите и манипулациите минаваха неусетно той винаги в настроение окуражаваше ме маитапехме се за миг не съм си помислила че нещо не е на ред,но се оказа че не етака,две познати момичета решиха да сменят клиниката и ме навиха и аз така да постапя и слава богу,оказа се че имам хидросалпингс и то тежък и без да се отсранят маточните тръби опитите ми са обречени на провал,е кажете ми сега на какво прилича това др.Александров е знаел защото аз като си изисках епикриза от клиниката беше написано като диагноза.....и какво аз ще правя опити до безкарй без шанс за успех,просто ми е тежко защото съм имала доверие в лекаря си уж са професионалисти,но излиза че изобщо......нямам думи незнам какво да кажа повече но мисля че това е престъпление.Не съм съгласна вече с това че трябва да се доверим на лекаря си и всичко ще е ок защото аз сгреших именно с доверието което имах на док.и клиниката и не сум само аз за съжаление сме много.