0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    sunnynevi

  • ***
  • 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
Re: Ин витро в Щерев
« Отговор #80 -: Септември 25, 2011, 12:16:55 pm »
Здравейте, момичета ! :D
Моята стимулация беше края на август, началото на септември.Всичко мина, като по вода.
Доктор Ганева е моят лекар, с Доктор Антонова-ембриолог.Прекрасни са, наистина съм очарована от целият екип на болницата, бях изключително спокойна, доверих им се на 1000 %!!!
Имам вече 2 кръвни теста, които показват, че има бременност( 1-ви на 11-ти ден от трансфера -18,65 и 2-ри след 48 часа - 72, 79 и един оринарен с 2-ра бледа черта, но Др.Ганева ми каза, че втората черта винаги е по-бледа ) :wink:
В петък, ще бъда на видеозон и тогава ще бъда по-сигурна, сега, като че ли все още немога да повярвам и да се зарадвам истински  :?
Пожелавам на всички много спокойствие(знам, че звучи много тривиално, но наистина е много важно)доверете се на вашата лекарка и всичко ще бъде ОК !!!
Още веднъж благодаря на Доктор Ганева и Доктор Антонова и на целия екип в клиника Щерев!!!!
 :bighug:
Дай Боже, само хубави новини от тук нататък!!!! :goodluck:

Re: Ин витро в Щерев
« Отговор #81 -: Септември 25, 2011, 12:57:13 pm »
 :cheerleader: :bfp: чудесна новина, честито. дано се похвалят още момичета  :)

*

    sunnynevi

  • ***
  • 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
Re: Ин витро в Щерев
« Отговор #82 -: Септември 25, 2011, 13:04:21 pm »
Дано, дай Боже повече такива новини, желая го наистина от сърце на всички!!!!!!
Аз още не смея да се похваля истински, ще пиша отново след видеозона  :wink:

Re: Ин витро в Щерев
« Отговор #83 -: Септември 25, 2011, 13:30:33 pm »
Браво, Sunnynevi. А колко извадени яйцеклетки имаше след пункцията и колко ембриончета ти върнаха? На мен днес ми беше пункцията и ми извадиха 7я. Засега се чувствам много добре, мислех, че ще ми бъде лошо..Успех, на всички.
Re: Ин витро в Щерев
« Отговор #84 -: Септември 25, 2011, 15:46:27 pm »
 :D :crossfingers: браво сади, знаех си, че си отличничка. дано се оплодят всички и да се разпишеш с две чертички.

*

    sunnynevi

  • ***
  • 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
Re: Ин витро в Щерев
« Отговор #85 -: Септември 26, 2011, 10:13:34 am »
Saddy, на мен ми извадиха 8 яйцеклетки, 5 се оплодиха, при трансфера мушнахме 3  :wink:
Стискам ти палци, бъди с покойна, там дават тестове само с две черти  :bighug: :balk_602:

Re: Ин витро в Щерев
« Отговор #86 -: Октомври 17, 2011, 10:19:24 am »
Момичета, ние тази седмица ще подаваме документи, чрез клиника Щерев с мъжки фактор.Аз избрах доктор Тимева.Какво ще кажете за нея.Само ни остава да вземем заключение от уролог, че сме за инвитро (в нашия случа дори сме за ИКСИ).Утре сме при уролог и дано още утре да успеем да подадем документи.Пък дано се вредим за Септември 2012г.
 

*

    sunnynevi

  • ***
  • 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
Re: Ин витро в Щерев
« Отговор #87 -: Октомври 17, 2011, 12:14:17 pm »
Пожелавам ви успех!!!
При който и Доктор да сте в тази клиника. може да бъдете спокойни - всички те са невероятни Професионалисти и освен това много мили Хора :)
 :bighug: :goodluck:

Re: Ин витро в Щерев
« Отговор #88 -: Октомври 17, 2011, 12:26:42 pm »
 :bighug: :crossfingers: успех на всички момичета. тимева е и моят доктор повече от 1г., за момента съм доволна от нея и от клиниката  :) златен дъжд, при кой уролог сте  :( кое налага икси-то мила?

Re: Ин витро в Щерев
« Отговор #89 -: Октомври 17, 2011, 14:17:38 pm »
Мецинка, ние имаме много лоши резултати от спермограмите.Почнахме с изследванията през Януари тази година.Имахме резултат олигоастенозооспермия (14 % нормокинетични, 7 % хипокинетични и 78 % акинетични, намалена бройка и концентрация и 5 % нормална морфология), в комплект с варикоцеле и киста на главата на епидидима.Последваха 2 операции през февруари за варикоцелето и през април за кистата и преди 4 дни направихме нова спермограма в Щерев, на която се виждаха само единични нежизнеспособни сперматозоиди, с вероятна НЕКРОСПЕРМИЯ, според доктора правил спермограмата.Притесни ме високото pH - беше 9, което не знам на какво се дължи, но вероятно е причина за това да няма почти никакви живи.В събота и аз бях на преглед в Щерев, носих и изследванията и така ми казаха, че сме за ИКСИ, имаме всички документи, без заключение от уролог.Отделно аз имам проблеми с високо TSH, с вероятен Хашимото и отделно съмнения за полип в матката, след прегледа.Сестра ми също е с Хашимото, пие Л-Тироксин и в момента е бременна в края на 7-ми месец.Обадих се днес в Александровска болница имат прием по здравната каса при уролог.Не знам кои е  - нас нас единствената ни цел за посещението е да си вземем документа, за да можем да подадем документи за фонда.Но моите проблеми с TSH са поправими, така или иначе за годината чакане, ще го вкарам в норма.
 

Re: Ин витро в Щерев
« Отговор #90 -: Октомври 17, 2011, 16:48:20 pm »
Златен дъжд, аз съм при Тимева вече трета година. Като професионалист я препоръчвам с две ръце. Много е презицна и си разбира от работата. Това което ми харесва у нея е, че винаги е ясна и категорична, взима решения и поема отговорност за тях. Това, което не харесвам: много се чака при нея (сравнявам с останалите лекари, при които се е случвало инцидентно да минавам преглед), но и това не е голям проблем за мен. Най-същественото, което в определени моменти ме е разколебавало, дали тя е моят лекар и ме е дразнило е, че не ми обяснява какво предстои, а ако й зададам въпрос, отговаря с две думи. Случвало се е да се подготвя за разговор (особено след неуспех)и да се окаже, че съм чакала 2 часа, а сме говорили няма и 5 минути. Знам, че натовареността й е голяма, но, когато се взимат важни решения, трябва да имаш достатъчно информация. За себе си знам, че съм в сигурни ръце, но ми липсва комуникацията.
Пожелавам ти успех.




My first, my last, my everything!
*
Re: Ин витро в Щерев
« Отговор #91 -: Октомври 17, 2011, 20:42:41 pm »
Май на всички ни липсва комуникацията, обаче са невероятни специалисти всичките.
Аз съм при доктор Савова и тя не говори особенно много, но пък когато имаше съмнения без много приказки ме прати на консултация с друг лекар!. Аз съм с Хашимото, освен проблемът при мъжът ми и когато занесеох заповедтта през септември, видя изследванията на ТСХ - за мен си бяха наред, обаче на нея не и даваше мира, защо не успяхме предния път и категорично заяви, че опит няма да започнем ако не ме прегледа д-д Начев! И беше напълно права изведнъж ТСХ се вдигна на 9.16, при стойност 0.75 само преди 20дни! д-р Начев ми назначи терапия, консултация след 45 дни и така...Ако бяхме почнали опита, щеше да е обречен на неуспех. Така, и на мен ми се иска повече комуникация, но важното е, че сме при добри лекари и дават всичко от себе си, ние да постигнем мечтата си.
Re: Ин витро в Щерев
« Отговор #92 -: Октомври 17, 2011, 22:11:15 pm »
Момичета, ние тази седмица ще подаваме документи, чрез клиника Щерев с мъжки фактор.Аз избрах доктор Тимева.Какво ще кажете за нея.Само ни остава да вземем заключение от уролог, че сме за инвитро (в нашия случа дори сме за ИКСИ).Утре сме при уролог и дано още утре да успеем да подадем документи.Пък дано се вредим за Септември 2012г.

Мила, Доктор Тимева беше и ще бъде моя лекар. Благодарение на нея сега в другата стая спи моето слънчице, което скоро ще стане на годинка. Да имаше голямо чакане, но то си заслужава. И не съм съгласен, че не обяснява -аз винаги съм си тръгвала с търсената информация. Д-р Тимева проследи бременността ми, а след това при нея родих. Щастлива съм, че избрах точно нея! Надявам се догодина отново да започнем процедура и да завършим със същия успех!
« Последна редакция: Октомври 17, 2011, 22:16:27 pm от Miss Dior »

*

    sunnynevi

  • ***
  • 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
Re: Ин витро в Щерев
« Отговор #93 -: Октомври 19, 2011, 13:20:06 pm »
Аз съм изключително доволна от Др.Ганева, именно заради това, че винаги търпеливо ни изслушваше и отговаряше на нашите въпроси :)
Дори сега често и се обаждам, тя самата настоява да я държа в течение.Ако не може да ми вдигне в момента, после тя ме набира.
Винаги, винаги е била много мила и търпелива, за което съм и изключително благодарна, понеже ние наистина имаме нужда от комуникация.За нас в един момент това беше основният фактор за избор на лекар.
Самата аз преди съм бързала да излизам от кабинета на лекаря , виждайки, колко хора чакат отвън.После си наложих да не го правя, защото както аз, така и тези преди и след мен имат нужда да бъдат изслушани.Затова и търпеливо си чакам да ме повикат, имаме нужда да се научим да бъдем по-търпеливи  :wink:
Затова, не се притеснявайте да задавате въпросите си и да разговаряте, все пак това дава време и на самият лекар да си поеме въздух :)

Re: Ин витро в Щерев
« Отговор #94 -: Октомври 19, 2011, 14:25:53 pm »
 :) на мен тимева винаги ми е отговаряла на въпросчетата, като цяло са доста натоварени, сигурно е възможно някой път повечко да бърза  :? или да е уморена. като цяло е много внимателна, на пункцията идваше често да ме наблюдава  :)

Re: Ин витро в Щерев
« Отговор #95 -: Октомври 20, 2011, 14:36:36 pm »
Здравейте! И на мен ми предстои втори опит(ИКСИ). Избрах този опит да го направя в клиника "Щерев" при д-р Тимева,и се надявам този път опитът да е успешен. Успех на всички нас :grouphug:
*

    sunnynevi

  • ***
  • 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
Re: Ин витро в Щерев
« Отговор #96 -: Октомври 20, 2011, 16:54:32 pm »
slan4itse1 успех, миличка!!!  :goodluck:
Бъди спокойна, довери се и всичко ще бъде ОК :bighug:

Re: Ин витро в Щерев
« Отговор #97 -: Октомври 20, 2011, 21:58:28 pm »
slan4itse1 Успех мила!  :bighug: Вярвай и ще успееш!

Re: Ин витро в Щерев
« Отговор #98 -: Октомври 21, 2011, 09:48:21 am »
slan4itse1 успех и много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

за протокола понеже съм в тази клиника да сложа това и тук
втори опита
Пункцията ми беше на
7.10 извадиха 5 яйцеклети от които 4 се оплодиха
10.10 - ми върнаха 3
20.10 - ЧГХ - 28,20
Re: Ин витро в Щерев
« Отговор #99 -: Октомври 21, 2011, 10:38:21 am »
Честито Anuk, зареди се с много позитивни мисли, лека и безпроблемна бременност ти желая и сладък бебок на финала