Аз си признавам още събирам смелост да експериментирам с украса
от захарно покритие върху тортите които правя.
И аз сега съм се навила да пробвам със захарна глазура. Иначе тези торти са с готова формовъчна маса. Извадих късмет да попадна първо на една немска, с която се работи много лесно. Голяма играчка пада
Снощи явно съм дремала вече, защото сега видях, че коледната торта я няма
. Дала съм линк към сладките, които украсих с останалия фондан. Е.. пак има нещо общо с тортата
а коя сметана ползвате като най-добра
аз обикновено ползвам хопла, но тя е растителна [/color]
В Билла има 2 вида млечна (в малки кутийки). Не помня марките. И двете стават, но тази в жълтите опаковки е по-гъста. В Кауфланд има един вид, също не е лош.
Опитай, вкусът е различен. Но ако си свикнала да разбиваш растителна, в началото ще ти се стори, че млечната не става както трябва. Поне при мен никога не става толкова "стегната".
Уж съм пробвала всички указания, но не намерих разлика. Ако някои постига сигурен резултат, моля, нека да каже как го прави!
то такива чудеса като тези на plumeria няма да има , ама не знам къде е тя , за да отивам на гости при нея
nimika, аз на гости с удоволствие ще ви поканя, но си признавам, че тези чудеса при мене се появяват от само от време на време, когато случайно ме навести музата на тортите
Не съм никаква добра домакиня.
Аз съм само експериментатор.
Ето и от мен нещо много вкусно!
http://daricook.blogspot.com/
Дари, много красива форма се е получила на сладкиша. Непременно ще пробвам този начин с фитилите.