0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Цитат
Аз пък мисля, че януари изведнъж ще връчат много заповеди...
И аз мисля така, но си задавам и въпроса какво ще правят клиниките тогава? Ще могат ли да поемат потока от жени със заповеди? Те и сега едвам смогват с пациентките си.....


ще има чакане за ред и в клиниките
Момичета здравейте!!Знае ли някой до кой номер са стигнали?Нещто немога да намеря мнениа от скоро.Благодаря ви предварително
magicbaby до 7080 са.Поне така пише в bg mama

Момичета, ФСХ-то има ли давност, моето е отпреди 6 месеца и съм го изпринтила от страницата на Цибалаб. Там дали ще искат да ми го подпишат и подпечатат сега?
*
Привет Имел! След като изследванията по принцип имат давност 6 месеца, най-вероятно и на твоето му е изтекъл срока. По-добре не рискувай, а пусни ново. Иначе няма никакъв проблем да си принтираш резултат сама и само да ти го заверят в лабораторията - аз съм го правила. :)
Ако пък бързаш да подадеш документи във ФАР, за да получиш номерче, пусни си ги така, но задължително, веднага след като направиш ново изследване на ФСХ, го изпрати към документите си. Така и така чакането няма да е малко, мисля че ще имаш предостатъчно време да реагираш! Успех!  :)
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
давността на изследванията са 6 месеца
Благодаря ви, днес от "Щерев", които ми подготвиха документите, казаха, че давността на хормоните е 1 година.Тази давност някъде регламентирана ли е? В Правилника не видях нищо конкретно по този въпрос.
*
...а защо за най-сигурно не пиеш вода от източника т.е. да звъннеш във Фонда - поне ще си съвсем спокойна  :)
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
...а защо за най-сигурно не пиеш вода от източника т.е. да звъннеш във Фонда - поне ще си съвсем спокойна  :)
От фонда почнах, звъннах-бяха уклончиви, казаха, че е по-добре да си направя нови, защото в процеса на разглеждане на документите ми, тези щели да са с изтекла давност, което съвсем ме впечатли, защото по тази логика предвид факта, че за евентуално одобрение трябват вече 7-8 месеца и изследвания направени вчера, ще са с изтекал срок. Т.е. кое гледат-6 месеца от подаването или 6 месеца след подаването?
Ще пробвам варианта да пусна тези и да приложа нови, но това ще е чак след 20-ина дни, ето тези дни ме притесняват. А и според мен е редно някъде да е записано колко важат хормоните, така както пише за спермограмите.
*
Много си права - редно е! Но и е нормално да има някакви пропуски в уредбата - все пак именно в процеса на работа и от различните случаи на пациенти се доизчистват тези неща  :)
Щом са те посъветвали за ново изследване все пак направи. Аз бих постъпила, както писах по-горе. Не мисля, че трябва да се притесняваш за тези 20-на дни - едва ли ще успеят да ти разгледат документите в този срок, но дори и да успеят, те са мили хора - със сигурност няма да те отхвърлят, а само ще изчакат да допълниш каквото е необходимо. Успех! :)
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
Благодаря, gery)
Доколкото разбрах изследванията трябва да са в давност в момента на подаването. Моите изследвания бяха от февруари, март, а подадох май месец, вече срока им е изтекъл, но никой не се е обадил/
*

    anajens

  • ****
  • 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
Здравейте, момичета чудя се ако започнат да раздават заповеди през януари от фонда кога ще започнат да звънят тогава на хората защото общо взето от това което е написано във форумите се вижда, че звънят предния месец и правят график за следващия!!!???Това означава ли ако чакат новата година да настъпи ще започнат да звънят януари и да раздават заповеди чак през февруари???? :ask:
надявам се тези дни да започнат обажданията за получаване на заповеди януари.
Само това ни остава anichka.bs да се надяваме  mc101Весели празници на всички.Нека новата година ни е на късмет на всички нас

*
не разбирам никои нее ли полу4ил обаждане  :cry:какvо стаvа? :crossfingers:желая късмет на vси4ки
sevinko84
*
Тази темичка,която следим с най-голям интерес,май,май....замира!!1
няма нови обаждания, кога ще има не се знае.
*
Направо си замря темичката!Но нова година нов късмет!Януари като завалят едни заповеди.......... :D
Няма начин да няма начин!