0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Аз поне не знам да има връзка едното с другото. Промените не са факт, още се обсъждат.
сигурно чакат клиниките да започнат работа, някои все още са в почивка.
Момичета,имам молба към Стефи!Ако има възможност ,след като се одобрят промените да ни разясни следните неща:
По колко молби горе-долу ще се раздават на месец?
Как ще се процедира,ако има доста момичета за дадена клиника?Нали все пак трябва да се съобразим и с възможностите на лекарите!
Тези въпроси ме вълнуват ,защото ,например аз съм подала документи през лятото.До сега имам 2 самофинансирани опита.Това ще ми е първи по Фонда.Моята клиника,обаче почива от юли до септември.С отговорите на въпросите по-горе,момичетата ще могат да се ориентират какво да правят.Да търсят ли начин да се самофинансират ,докато чакат одобрение ( ако за него се необходими доста месеци),или да изчакат Фонда?
Благодаря предварително!Иначе и да си се питаме звънят ли , не звънят ли , няма смисъл.Само си създаваме излишно напрежение, а така ще има яснота по въпроса.
*

  По колко молби горе-долу ще се раздават на месец?
Как ще се процедира,ако има доста момичета за дадена клиника?Нали все пак трябва да се съобразим и с възможностите на лекарите!

Подкрепям rumibumy   :balk_602:
*
разбира се, че ще ви кажа за промените, когато се приемат. :)
към момента не знам по колко молби ще се раздават, но се надявам нещата през новата година да потръгнат нормално. Обаче относно това за клиниките, мили момичета, само от клиниките могат да го регулират. Не бива да подготвят повече документи от колкото опита могат да поемат, защото когато документите постъпят вече във фонда те се разглеждат по ред и няма значение от коя клиника са. Така че, това към момента няма как да се регулира от страна на фонда, единствено клиниките трябва да преценят по колко случая могат да поемат.
Стефи,благодаря за отзивчивостта ти и безграничното търпение към нас! :D
*
Охххххххххх,момичета така се надявах,че днес вече ще има обаждания,заповеди......А то -пак нищо!
Няма начин да няма начин!
*

    Dragica

  • ***
  • 499
  • Няма невъзможни неща
Охх,и аз очаквам с нетърпение някакво раздвижване по въпроса,че....
А като си помисля,че сигурно към март-април може би да имам обаждане....
(9784 съм)
и аз имах надежди за днес, но ще видя какво ще стане до края на седмицата ...
*

    anajens

  • ****
  • 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
Здравейте, наистина изобщо няма никакво раздвижване във фонда, вече и клиниките работят, миналата година по това време ми се обадиха, че съм одобрена, тази година нещата се забавихас месеци, много е неприятна тази неизвестност!Пожелавам на всички успех  за тази година и най - вече търпение!
а дали подалите за втори опит молби ще се разглеждат по бързо
Няма значение дали си за първи,втори или трети опит.Всеки си чака реда :crossfingers: :crossfingers:

*
Здравейте и Успешна нова година на всички опитващи!
С огромно нетърпение надниквах през изминалата седмица в темичката с надежда за старт на годината и раздвижване на одобрените номера!
Днес вече съм малко натъжена  :(защото виждам че и през тази седмица явно нещата все още не са изяснени / имам предвид начин за раздаване на заповеди/.
Търпението което имах след подаването на молба през юни 2010 ,вече е на ръба да се изчерпи напълно.Очаквам пояснения ако има проблем в работата на фонда през тази седмица, като благодаря предварително за тях на Стефи!
И аз съм се изнервила. аз си мисля, че отново проблемът е в липсата на информация. Всички ни успокоиха, че пари има и аз вярвам, че ги има. Нали и Лалев каза в интервюто, че има 15 милиона за тази година. Но пак опираме до информация как и от кога ще започнат да се раздават заповеди. Дано се свърши с това чакане. И аз моля Стефи да ни информира ако знае нещо повече. Просто е много мъчително.
Е и аз като всички успях да се изнервя.
Наистина ми е много любопитно,защо не излезе някой и да каже какво се случва,или по-точно защо нищо не се случва?Кога ли ще бъде връчена първата заповед за тази година?Сигурно за всичко си има причина,но много по-малко ще се изнервяме,ако знаем какво става в крайна сметка!
Привет и от мен. Месеци наред само надниквах в темите за одобренията, защото и аз чакам второ обаждане.Подадох молбата за втори опит на 10-5-2010. Не исках да звъня във Фонда и да притеснявам излишно.Но уви насреща ни е само неизвестност. Ето вече влязохме и в новата година, на която всички залагаме големи надежди. Моля, все пак за някаква информация. Ние така или иначе ще си чакаме.Късмет на всички ни.
Добро утро!Седя си и си мисля:Едно време фонда заседаваше във вторник,та в този ред на мисли се надявам днес да е денят,в който ще се случи първото обаждане за тази година.Пожелавам го на всички ни момичета.Дано вече се обадят на 7102 да отива за заповед :D
*
Добро утро и от мен!Дано днес започне дъжд от обаждания!
Няма начин да няма начин!
Момичета, скоро няма да ни се обадят. Звънях във фонда и ми казаха, че щели да започнат към края на месеца. Мече на зная какво да правя. Даже не вярвам вече ще започнат въобще. Само приказки. Докога ще продължава тази агония, не зная.
ужасна новина  :balk_144: