0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Прегледа ме др.Стойчева,но след направен консулт се оказа,че нищо няма да слагам или да пия :balk_111:,Чакам си лелката и........

Ако не се лъжа вчера трябва да е имало поне две момичета за лукрин :ask:,ако е така ще си чакаме заедно! Успех :crossfingers:
Здравейте молмичета.Аз също правих икси в олимед и сега чакам обаждане от фонда за втори път пак в Олимед и съм 448*.Това ще е 5-то инвитро имам едно в Плевен две в София и едно в олимед.Ако мога да помогна с нещо питаите.Мн.успех на текущите процедури
Здравей и на теб и дано този да ти е последния опит. osi_9
  
*
Здравейте момичета,
да се отчета и аз- вчера беше ЕТ на 2 сладоледчета, бяха 5- размразиха се всички, но само 2 се развиваха и тях си трансферирахме. Сега лежа- този път ще е до последно, че преди и готвих, чистих, прах и тем подобни забранени неща....
Така, че...стискам ви палци, мацки и на себе си стискам, разбира се
Целувки, усмивки и само положителни мисли
Здравейте мили момичета в момента пусках хормони и при резултатите на пролактина ми излезе че е под долната референтна стойост много ми е притеснено дали са опасни тези резултати. Моляви ако някой знае нещо по въпроса да пише а на всички пожелавам положителни тестчета.Моите стойности са 49 при референтни 72-511
« Последна редакция: Март 15, 2010, 16:40:02 pm от g.petrowa sdl »
*
Здравейте,момичета!
Днес направих и другите изследвания - хормони полови и на щитовидната жлеза и СПИН и т.н.Излязоха вече резултатите и всички хормони са ОК,но се притесних,защото ми излезе хламидия на граница.Жасмина ме успокои,че няма да е проблем и ще пийнем няколко дена антибиотик и всичко ще е наред.Надявам се да не ми отложат процедурата за по нататък.Ако всичко е наред на 01.04 ще трябва да ми слагат Лукрина и я мятаме.

Жасмин,да те поздравя и тук за двете сладоледчета.Стискам палци и след две седмици да видиш най-ясните две чертички на теста.Сега пази леглото и мъжчо да те гевези малко.Никакво шетане и моткане с домакинска работа,само почивка :balk_21:

Здравей,megi_nd!Пожелавам ти това да ти е последния и най-вече успешен опит.Ако имаме въпроси ще се възползваме от опита ти :bighug:

g.petrowa,днес ли пуска хормоните и къде?За резултата на Пролактина не се тревожи,не мисля,че е проблем по-ниската стойност.Колко точно ти е стойността?
Здравей Додо резултата ми е 49.29 правих ги в лаборатория статус. Много се радвам за теб че стартираш вече аз все още чакам обаждане за заповед от Олимед. Започнах да пия противозачатачни хлое за два месеца и след това каза док. Симеонова че ще стартираме. Жаси дано всичко при теб бъде наред.
*
Здравей megi_nd,дано този опит е твоят  :goodluck:


Жасмин много стисната палци и за теб още по-силно от преди :bighug:

Додо - няма страшно ,всичко е ОК :balk_21:


А на всички в очакво не да кажа : Иде пролет а с нея и stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy успех!!!!
Здравооооооо на бандата кака утре почва днеска се обадих имам заповед
ОФИЦЯЛНО СЪОБЩЕНИЕ;Утре сме в 8.30 преед олимед след това на кафе в формулата който иска да дойде цункам ви
Здравейте момичета.Да споделя и аз днес ми се обадиха от Олимед на 26.03 трябжа да подписха заповедта.Започвам наново дано имам късмед този път.
*
Здравейте момичета.Да споделя и аз днес ми се обадиха от Олимед на 26.03 трябжа да подписха заповедта.Започвам наново дано имам късмед този път.
Меги,честито за новата заповед.Пожелавам ти този опит да е успешен и скоро да се радваш на  :bori_007: :bori_004: :bori_015:
Малко късно почвам Меги ади повлечи краче с полажително тестче Гергана д петрова си траае гледам не е писала и тя има заповед аз сега ще пия два месеца Регулон и после мятам и аз пак казвам Късмет и много ама много бебета  :bori_007: :bori_004: :goodluck: :00001754:
Здравейте момичета и аз имам заповед ще се мятаме след три месеца сега съм на хлое и май месец стартирам. Пожелавам късмет на всички. Доддо какво става стеб нищо не пишеш почиваш ли си как си.  Желая много положителни тестове на всички момичета.
Здравейте на всички.И ние ходихме вчера до клиниката и по всяка вероятност ще почваме май.Така като гледам и за тогава се заформя групичка :grouphug:.Но е крайно време някой да се похвали с положителен тест.Хайде момичета,стискам ви палци.
  
здравеите искам да разбера дали някои е правил ин витро 4рез фонда.Моля ви да ми кажете вси4ко от на4ало като запо4нем от изследванията.Аз едва сега запо4вам и сам дала 700лв.само за тях
*

    Писе

  • *
  • 29
  • Винаги има надежда
tonitto разгледай ето тази тема В нея ще намериш какво точно финансира, до каква стаойност и при какви проблеми можеш да се възползваш от него
Хайде момичета и аз да се отчета.
Днес ми казаха, че заповета е в Олимед и да отида да си я подпиша.
В клиниката ще съм на 01.04 към 12 ч.  :D .Дано е последния ми опит .Така се надявах да стане по естествен начи доката чаках зоповета но..............Пак трябва започна всичко отначало.Дано този път завърши с положителен резултат .
Приятен ден !
Здраво мили вижте какво получих на лична поща, някоя дама коята не познавам и явно няма какво друго да прави, е решила да ми се газира.
Молбата Ви е разгледана Мила ми Г-жо.Еди коя си
Ето и съобщението което също така има и грешки


Здравоооо!Имам един въпрос?Знаеш ли български и ако да,има ли той почва у теб?!Знаеш ли що е -препинателен знак?Оправи си правописа,защото трудно се четеш!Това е молба

А сега мила тука сме момичета с проблеми и си помагаме с каквото можем кой как пише не ни интересува Важното е крайния резултат не мислиш ли.?
« Последна редакция: Март 19, 2010, 17:41:01 pm от Тенеза »
*
Здравейте,момичета :balk_16:
Тенеза,не си го слагай толкова навътре.

desi_1982_7381,здравей!Пожелавам ти много успех и това да ти е последния опит.Имаш ли други преди това и къде?Късмет
tonitto,добрв дошла и ти!От тук пишещите момичета има няколко,които са завършили опитите си,но при всеки различно се доплаща,защото зависи от стимулацията.Някои организми реагират на по-слаба стимулация и не се налага да се ползват лекарства извън поетите от фонда,а при други не и се налага по-силна стимулация,която се заплаща допълнително.Относно изследванията преди стартирането на процедурата,всички сме дали по долу-горе 700лв.За самата процедура се доплаща около 250лв,но зависи обикновено инвитро ли е или ИКСИ,за Лукрин 40лв,за друго незнам.Зависи от лекарствата.Пожелавам ти много успех и да не се притесняваш толкова много.Както казва мойта майка,щом сме се хванали на хорото ще го играем до края.Пари се печелят,важното е всичко да е наред :bighug:.
Момичета,аз днес бях на преглед.Взеха ми цитонамазка и секрет за микробиология.За НК клетките Симеонова каза,че ще вливаме Интралипид като почна стимулацията.За хламидията каза,че не е проблемна и ще пия антибиотик след пункцията така или иначе и сега нямало нужда да се тровя допълнително.На 31.03 съм пак на преглед и за Лукрин и април месец започваме(живот и здраве).Ами това е за друго не се сещам,ааа сетих се каза,че ще ме стимулират с Пурегон 150.
Пожелавам хубава вечер на всички и много усмивки.
Хайде момичета да се похвалим с много положителни тестчета. Да стартираме и всичко да е наред по малко притеснения и повече силна храна. Успех на всички.