0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета,
Воистина воскресе! Много здраве и много бебета чакам от вас, не съм спряла да ви следя и стискам палци. Аз си чакам номера и продължавам чак на есен.
Димашки, на мен ми вливаха имуновенин, за 40 ампули 550 лв и стотинки /сметни ги за ампула колко идва/. Вляха ми го 3-4 дни преди ЕТ. Смятам, че ще ти е за първи път и ти препоръчвам да се запасиш с повечко неща за четене. Ако те интересува нещо друго за имуновенина - питай.
Но това е всичко в общи линии, предполагам са ти казали къде да го намериш- "Фарма плюс", на ул. Русе.
Това е от мен, стискам ви палци и усмивки
Много ти благодаря за инфото.На теб защо ти го вливаха и не можеше ли да мине с интралипид?Това ще ми е четвърто инвитро,от които едното с резултат :wink:,но такива "чудеса"не са ми се случвали.
  
Момичета,които приемат Хлое-помагайте.Как точно протече?Аз започнах да ги пия от първия ден и сега се мъча да сметна кога трябва да ми дойде,че на 21-и съм на преглед,а хапчетата ще свърша на 19-и.Четох в листовката,че цикъла започва когато свършат тъмните хапчета ама кажете какво се случи при вас.
  
Здравей мила и при мен още нищо не се е случило мойте тъмни хапчета свършиха на 04.04 и започнах белите но все още не ми е дошло и  аз се чудя кога щеми дойде че на 16.04 съм на прегледет дотогава трябва даже и да ми е свършило пък то.Щети пиша какво се е случило с мен и ХЛОЕТО
Ще ти бъда благодарна.Много се притеснявам да не съм в цикъл за прегледа си.Просто ще се наложи да го отложа. :(
  
*
Привет отново,
първо за имуновенина, на мен ми го вляха преди ЕТ на снежковци заради повишени показатели на АНТИ ТПО и то само с 2 единици, но след първото неуспешно ин витро решиха да се застраховат явно. Нищо не се получи с моите снежковци въпреки имуновенина.
Интралипида го вливат заради НК клетки /пак високи показатели/. а имуновенина е за съвсем различни неща- може да е нещо по генетичните ти изследвания.
Второ- за хлоето- пила съм го 6-7 месеца преди да започнем изобщо, на мен ми е предписано поради наличие на поликистоза и дори назначен дълъг прием, не само подготвително преди ин витро процедура с цел- да няма задържан фоликул.
Белите хапчета изобщо не ги пия- те са само за да не забравяте прием на някое от тъмните, които са важни, т.е. да няма прекъсване изобщо, че с почивките се забравя кога се започва отново.
Аз ги пиех така - от 1-ви ден на МЦ, като изпия последното тъмно хапче почивам 7 дни и на 8-ми започвам отново/ ако ги сметнете- белите са точно 7/. Лелката идва на 4-ти или 5-ти ден след прекъсване на тъмните.
Много ти благодаря,Жасмина.Генетичните ми изследвания още не са излезли и се надявам поне там да няма нищо.Вливанията ми казаха,че ще правят,защото имам завишени ТАТ и МАТ (оказа се ,че имам автоимунен тиреодит),завишени NK клетки и съвсем слабо отклонение на антикардиолипин Ig G.Но вече спрях да се тревожа какво ще се случва,защото явно не мога да предвидя всичко.Каквото-такова.               А момичетата,които са напред в процедурите защо се ослушват и не разказват какво се случва с тях?!
  
Вижте кво... Стягайте си младите дупета и по-скоро искам успешен резултат! В противен случай ще ви напусна! ХаааааМахаааа. Направо се излагаме! Този месец поне 2 бременни искам!  8)  8O  8)
Успех момичета, наистина искам вече бременелки!
Моля виии!
А дано чул те господ.От мен добре дошла в групата на бременелките
Re: има ли момичета които ще правят опит в Олиl
« Отговор #268 -: Април 07, 2010, 18:22:19 pm »
Чул те тебе Господ, мила! :D За съжаление не съм от бременелките, но чакам заповед следващите месеци и почвам. Моля се някое момиче вече да успее, за да повярвам, че и при мен ще стане чудото!  :)
« Последна редакция: Април 07, 2010, 18:39:14 pm от Eli_Meli »
Чул те тебе Господ, мила! :D За съжаление не съм от бременелките, но чакам заповед следващите месеци и почвам. Моля се някое момче вече да успее, за да повярвам, че и при мен ще стане чудото!  :)
То и аз чакам ама нещо не се разбрахме с Регулона :D повръщам от него сега не го пия и в петък съм на преглед та да видим какво ще измислят
Леле колко има да се уча! 8O Изобщо не съм на ясно нито с лекарствата, нито с термините... Иначе доволни ли сте от клиниката и от др.Симеонова?
Споко бе Ели и ние бяхме като теб :lolвсеки си има мнение според мен най добре не питай
Здравей Димашки днес е точно 5-ти ден от както не пия тъмните хапчета и ми дойде лелката така че не се притеснявай всичко ще мине безаварийно
*
Здравей Димашки днес е точно 5-ти ден от както не пия тъмните хапчета и ми дойде лелката така че не се притеснявай всичко ще мине безаварийно
Гери,изчислиха ли ти 21-я ден?И на мен ми дойде днес,но още не съм се обаждала.Чудя се дали да ги притеснявам,след като другата седмица след прегледа при Сарджева ще ходя и при Симеонова и може направо тогава да ме запишат за Лукрин.Не съм го измислила още.
Да мила днес звъннах и ми казаха че на 29 трябва да отида за лукрина. Ти закакво ще ходиш при Сарджева и кога си на преглед при Симеонова. Мислят и мен да ме пращат при нея значи мила с теб ще сме заедно. Кога ти дойде на теб предиобед ли
Неприятно.Очертава се за деня на прегледа да съм все още в цикъл. :(А,Дори ти защо ще ходиш при Сарджева?
  
Мила очертава се да не си в цикъл лелката идва на петия ден след като свършат тъмните хапчета.Точно както Жаси ти е писала. Ти ги свършваш на 19 а си на преглед на 21 има само два дена.Така че не се притеснявай може всичко да мине като по вода
*
... Кога ти дойде на теб предиобед ли
То от вчера ме мъчи да ми дойде,ама само зацапваше и днес вече тръгна преди обед.
При Сарджева ще ходя в сряда заради ТСХ-то,което е в норми по принцип,но за преди бременност било хубаво да е до 2 ,а мойто е 3.
При Симеонова ще ходя след прегледа в срадя,за да й кажа,какво е станало при ендокриноложката.Предполагам,че в петък ще отида,защото тя в четвъртък не е там.
Ами значи ще сме заедно в един и същи ден мен ме карат да ходя заради антителата и давидим какво ще каже в понеделник ще си запазя час. Става лои лесно с часовете или има голямо чакане
*
Кои антитела?Обаждай се още сега за час,защото гоялмо чакане.Нямаше часове 2-3 седмици напред,едвам ме записа за сряда,като й казах,че ми предстой инвитро.