0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Извинявам се ако това не е мястото за тази тема предварително на модераторите, но моля ви ако има момичета на които им предстои опит да споделят впечатленията си.
*
Да,аз съм в Олимед! За сега нищо не мога да ти кажа,все още чакам да ми се обадят за да си получа заповедта! Четох ,че са с около 50 номера преди мен (3511) раздадени и вече нямам търпение! Успех!!!!!!
*
Здравейте :balk_16:И аз съм  в Олимед,но също все още си чакам заповедта номер 3716 съм.
Гери  :balk_21:
*
Здравейте момичета, по фонда съм и в Олимед.
Аз лично съм доволна, при Симеонова съм /само/и нямам впечатление от другите, но не бих я сменила за нищо на света.
Все още сме в стимулация, но до края на тази седмица се очаква пункцията и...така.
Ако ви се пита нещо конкретно- давайте. Ще си кажа всичко  :secret:, няма проблем.
От една девойка знам, че всички мацки, които са правили опит по коледа в Олимед са били бременни до една- ето ви хубава новина и статистиката, която търсите.
  :goodluck:и до скоро  :)
999 аз лично имам страшно много въпроси защото и ние започваме, миналата седмица подписахме заповедта и определено ми е даста мъгляво всичко което става, аз също съм при д-р Симеонова, нямам преки впечатления защото я виждах за пръв път, но като цяло и от това което съм чела из форумите има доста добри отзиви за нея.Вероятно с теб ще обменяме информация, все пак вървиш една крачка пред мен и знаеш какво става, пожелавам ти успешна процедура и дано да се похвалиш с положителен тест и всичко да мине като по вода!!!Това което най много искаш да се сбъдне!
*
Здравейте,момичета!Аз искам да попитам,мога ли и аз да си избера Симеонова за процедурите или при когото съпадна.На нея съм се спряла,но незнам дали може така да си избирам доктора.Като подавахме документи бях при д-р Цветков и той ми изготвя документите,но знам че инвитро процедурите се извършват само от 2,3-ма доктори и затова незнам сега какво да правя.Аз чакам за заповед все още,но скоро ще ми се обадят.поне знам,че съм одобрена :cheerleader:
Имам и едно въпросче към 999,мила,знаеш ли колко ще ти струва доплащането и преди да започнете със стимулацията,какви изследвания ти искаха и колко ти струваха те?
Благодаря много предварително,дано не съм задала глупави въпроси :oops:
Ех и аз ще правя опит в Олимед, но чак есента /дай Боже/ съвсем скоро си получих номерче 5717  :oops:. Ще се радвам да чета информация тук! И дано всички успеем да видим  :bfp: :bfp: :bfp:
*
Анита, с удоволствие ще помагам- всичко се записва в един тефтер, така че съм насреща.
doddo, можеш да си запишеш час при Симеонова /ако процедурите ти позволяват/, но очаквай когато прегледите станат ежедневни да не си само при един и същ лекар, аз просто си свикнах с нея и затова не ми се иска да я сменям, но ако се наложи...къде ще ходим :wink:
Относно доплащането в Олимед са така: за Лукрин 40 лв, после на мен ми се наложи вливане на Интралипид поради повишена субпопулация на NK /22,44%/- 3 вливания по 30 лв. Попитах какво друго ще доплащам- казаха само в деня на пункцията с 240 лв и това било, но ще видим.Това е към момента.
Относно изследванията- стандартните, мисля: спермограма- 40 лв, имунологични - 350 лв. в Надежда, микробиология за двама ни- за мъжо беше 28 лв и моята там някъде, половопреносими и за двама ни- 100 лв за мъжо и за мен 116 лв + чернодробни, и последно пак ми поискаха хормони /FSH, Prlactin, Estradiol, Testosteron/ +Хламидия- 71 лв., а и още веднъж LH- 15 лв. Та това бяха, дано не съм пропуснала нещо. Следващите излседвания за ЛХ стойности ми бяха по фонда, т.е. безплатни.
Това е засега от мен, до скоро и само положителни мисли  :D и  всичко ще е ок
усмивки на всички
здравейте на всички, заформя се групичка  :grouphug: което е добре, поне ще черпим информация една от друга
doddo при мен съвпадна случайно, аз също бях при доц.Цветков, но мисля че съм направила правилен избор.
Желая успех на всички!
*
Здравейте!999,благодаря за изчерпателния отговор.Сигурно ще има нещо за което да се сетя на по-късен етап и ще питам пак :oops:жжж
Не разбрах само това....
...doddo, можеш да си запишеш час при Симеонова /ако процедурите ти позволяват/...
А това,че и други доктори може да правят прегледите като станат ежедневни няма проблем,но е важно кой ще ни прави пункцията и трансфера предполагам и се надявам да е Симеонова.
Анита и аз се радвам,че се събрахме групичка и ще си помагаме.
Пожелавам успех на всички ни и само  :bfp1: :bfp1: :bfp: :bfp:

п.с.999,кажи моля те как да се обръщам към теб,че с тези цифри ми е малко кофти...
*
doddo, имах предвид, че д-р Симеонова е на смени и може би няма да може само тя да те преглежда, затова се пробвай да се запишеш при нея, а ако не може- здраве да има. Когато започнеш стимулация си през ден или всеки ден на преглед и може да се разминеш с нея, затова. Но ти не се тревожи, всички са готини там и работят в екип, така че смело и положителни мисли  :)
Казвам се Жасмина  :wink:
Здравейте!
Отдавна само чета тези страници, като не се решавах да се включа и говоря за моите проблеми, които явно са и ваши и само вие знаете какво се усеща и мисли при започването на една такава процедура. Както и да е, по същество:
Аз започнах вече процедурата по фонда в Олимед. Действително основно прегледите ги прави д-р Симеонова, но при мен и д-р Монастирска. При всеки преглед може да е друг лекар, доколкото идва момент, в който почват да ви наблюдавата всеки ден, за да се види развитието на фолиулите и кога да се постави Прегнил и назначи пункцията - аспирацията на яйцеклетките. Искам да споделя с вас, че за мен това ще бъде втори опит - надявам се този път успешен. Надеждата ми е, че в Олимед има постигнати успехи и един от тях е собствената ми сестра - сега тя се радва на две близначета. Успех желая и на всички ВАС МОМИЧЕТА, от сърце!!!
Ако имате въпроси - насреща съм!
*
Жаси,благодаря отново за обясненията.Сега вече ми стана ясно :oops:,но както казваш ти,важното е да сме спокойни и с усмивка да вървим напред.Стискам ти палци тази седмица за пункцията и дай Боже много оплодени яйчица да има.Ще чакаме да споделиш,какво е станало и кога да чакаме да ни се похвалиш с + тест.
Мира,здравей и на теб!Пожелавам много успех и на теб.Кога започнахте стимулация,до къде си стигнала?
*
Супер момичета много с радвам че се събрахме група. Все имах чувството че повечето които споделят тук са се ориентирали към софийски центрове. Много се радвам че в Олимед имат постигнати успехи и бебенца защото не бях много наясно със статистиката. Аз също съм при д-р Симеонова и нямам никакви забележки стартирам с лукрин на 11.02 и не знам какво следва нататък защото ми е първи опит.
Жасмина искам да те попитам ако в деня на пункцията и трансфера д-р Симеонова не е в Олимед друг лекар ли ще ги прави?

Пожелавам успех на всички и дано нашите бебенца да са следващите в Олимед :crossfingers:
*
Re: има ли момичета които ще правят опит в Олиl
« Отговор #14 -: Февруари 03, 2010, 13:56:15 pm »
 Здравейте, момичета! И аз се присъдединявам към групата на "Олимед"! Все още чакам за заповед-№3294 съм.Това ще бъде моя втори опит ин витро-първи по Фонда.Желая от сърце всички ние да успеем!Забравих да попитам как е в клиниката? Дали е много натоварено?
Ех аз съм май най далеч от успеха, но за сметка на това ще съм научила всички подробности от вас мили мои. Радвам се че се оформи групичка. А аз да питам всички ли сте от Варна?
Здравейте, момичета! благодаря за пожеланията доддо! Аз започнахстимулацията на 18.01.2010г. пункцията ми беше на 31.01, а трансфера днес, с една дума вече чакам. Но не ме питайте какво преживях последната седмица. Получих хиперстимулация и боките са ужасни, още боли. Но в Олимед са внимателни. От четвъртия ден на стимулацията ме наблюдват всеки ден - д-р Монастирска и д-р Симеонова. Ани относно въпросите ако Симеонова я няма кой ще прави трансфера - пункции и трансфери се планират от по-рано и лекарите са там, така че не се притесняай.
*
any_d, miramay ме е изпреварила с отговор. Вече съм там всяка сутрин и забелязах, че д-р Симеонова и д-р Монастирска правят пункции и трансфери. Днес се опитах да се "пазаря" по-скоро молейки д-р Симеонова да е при пункцията ми, но очевидно и двете са там винаги. Между другото и Монастирска е внимателна, така че бъди спокойна.
усмивки и късмет  :)
*
Благодаря ви момичета! Аз първо бях при Монастирска но след като ни приеха по фонда ни прехвърлиха при д-р Симеонова за което не съжелявам защото забелязах че освен всичко друго е много искрена и казва точно какво трябва да се направи в твоя случей.
Мире желая ти успех и дано ни зарадваш с положителен резултат :bfp: почивай си не пуши и хапвай повече белтъчини /поне така прочетох/ :bighug:
Жасминче след лукрина кога започва да се ходи всеки ден че схемата много не ми е ясна. Благодаря :wink:
*
Re: има ли момичета които ще правят опит в Олиl
« Отговор #19 -: Февруари 04, 2010, 09:57:55 am »
Момичета много се радвам за темичката :bighug:! miramay  osi_9много се радвам за теб ще чакаме със стиснати палци до времето на :bfp:,много късмет,с теб сме :bighug:
Жаси стинати палци и за теб мила!
« Последна редакция: Февруари 04, 2010, 09:59:52 am от geri28 »