0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Благодаря ви момичета, днес се чух с Роската- децата били много добре даже ще има за замразяване- дай Боже да имам причина да ги даря, а не да разчитам на тях отново.
Трансфера е утре към 11.00 ч.. Самата бройка за трансфера не е обсъдена и аз самата не знам, може би трички...ще видим, утре ще реша.
Както се правих на много силна и спокойна- след пункцията се събудих със стресница  :oops: надявам се да не е проблем защото все пак е вирусно...
Както и да е, благодаря ви за стиснатите палци и ви прегръщам.
Ще докладвам утре пак как е минало всичко по вода  :D
Усивки от мен и само положителни мисли
*
Жаси,мого се радвам,мила,че всичко се развива добре.Пожелавам ти и утре трансфера да мине по вода и след 2 седмици да ни зарадваш с най-хубавата новина.Стискам силно палци и ти изпращам всичките си положителни мисли
*
Браво на децата на Жаси :balk_47:! Стискам палци от днес за утре и така до  :babyflips:!

miramay Ти как си мила? Минаха ли болките? Чакаме да ни зарадваш  и да провлачиш крак за всички останали:goodluck:
*
Хайде,Жасиии,с теб сме,мила :crossfingers: :crossfingers:Не се тревожи и само положителни мисли,нали така
Бъди по-спокойна от всякога и знай,че не си сама
Привет!Аз също ще правя Ин-витро от фонда към "Олимед" при Д-р Симеонова.Моят номер е 361*,очаквам скоро да ми се обадят.
На всички  пожелавам :goodluck: и ще се моля след края на процедурите всички да сме   preggo
 preggo  и девет месеца по късно с:babyflips: :babyflips: :babyflips: :bighug:
:balk_602:
*
...Моят номер е 361*,очаквам скоро да ми се обадят... :balk_602:
Здравей,Христи!Ето,че ставаме все повече и повече и ще си помагаме :grouphug2:
Моят номер е 3716 и с теб ще бъдем долу горе по едно и също време.Ще се радвам ако се засечем там да се запознаем.И аз искам да съм при Симеонова и ще се мъча при нея да си запиша час като ми се обадят за заповедта.Ти правила ли си някакви изследвания предварително или чакаш да ти се обадят  първо?
Привет момичета аз съм новичка в тая тема но и на мен ми предстои инвитро по фонда аз съм номер 437* е още не са ми се обадили но засега при док. Стойчева но мисля да се прехвърля при док. Симеонова. Кажете ми пункцията с упойка ли я правят мн съм притеснена незнам нищо по случа. А на теб Жаси стискам палци и дано всички се похвалим с положителни тестчета. Успех на всички момичета.
Здравейте и от мен моят 2 ри опит е в Олимед при Симеонова сега чакам да ми се обадят от клинаката за интралипид вливания късмет на всички мили дами :bori_007: :bori_004: :bori_006: :bori_003:
момичета искам да ви попитам нещо много важно за мен всички лекари ли правят пункция и ЕТ или има си определени за тези маниполаций. моляви споделете ми
Здравейте момичета!
Geri28, благодаря ти, вече съм по добре. Сега лежа и чакам другата седмица, дано за всички ни да е успешна.
*
g.petrowa sdl, струваш ми се притеснена повечко отколкото е необходимо, манипулациите ги правят Симеонова и Монастирска- поне не съм видяла други за времето, което бях там / всеки ден през последна седмица/
Д-р Стойчева е много внимателна и можеш да и се довериш, важно е да бъдеш спокойна, а не да се самонавиваш /така ми звучиш, извинявай/
Пункцията ми бе направена от д-р Симеонова с упойка и нищо притеснително нямаше в цялата работа. Вярно е, че когато не знаеш какво точно те очаква е страшничко, но понякога е по-добре да не знаеш абсолютно всичко.
Каквато и информаця да ти е нужна- птай, ние всички сме насреща.
miramay :crossfingers: :bighug: очакваме добрата новина първо от теб :)

забравих да докладвам  :D вчера беше ЕТ на три много късметлйски дечица, сега ще полежа и почкам 19.02 за първото тестче.
късмет на всички момичета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Февруари 11, 2010, 19:21:00 pm от 999 »
*
Жаси,Мiramay,радвам се,че сте добре,милички!Стискаме палци и за двете ви :crossfingers: :crossfingers:
Мiramay,ти кога трябва да правиш тест?Чакаме с нетърпение да ни се похвалиш с добра новина,дай Боже!Бъдете спокойни и мислете позитивно :bighug: :bighug:
*
Ох,момичета мнооогоо се вълнувам за вас :balk_21:!

Жаси,теста ти ще е на датата на моя първи преглед и старт на всичко,много се радвам за бройката,за късмет е :balk_600: :balk_16:!

Да кажа и Добре дошли на новичките в темата и да ви пожелая късмет момичетаyahoo_17 stork-boy
Момичета,
нямате на идея какво успокоение давате.Аз също съм в Олимед и пореди 2-3 часа се прибрах.Снощи бях примряла от страх докато не попаднах на тая тема.Бях леко приотеснена сутринта но всичко мина леко.Много внимателен екип.Всичките са много мили, и внимателни и напълно разбират страха.Не съжалявам че избрах тази клиника.Заспиваш и се събуждаш и всичко е минало остава само лек дискомфорт.И нямало нищо страшно.
Благодаря ви за подкрепата.
Пожелавам успех на всички.Положителни тестове. :Boris_007: :Boris_004: :Boris_005: :bighug:
*
пореди 2-3 часа се прибрах.Снощи бях примряла от страх докато не попаднах на тая тема.Бях леко приотеснена сутринта но всичко мина леко.Много внимателен екип.Всичките са много мили, и внимателни и напълно разбират страха.Не съжалявам че избрах тази клиника.Заспиваш и се събуждаш и всичко е минало остава само лек дискомфорт.И нямало нищо страшно.

Привет :balk_64:! Искаш да кажеш,че днис си била на пунция ли :ask:,ако е така, много се радвам,че всичко е минало леко :goodluck:! Ще се радваме да споделяш с нас и за напред,че нали всички това ни чака preggo!
geri28
да бях на пункция.Разбира се че ще споделям,защото е важно да има инфо за момичетата които тепърва (дай боже да са все по-малко) минават по този път и са избрали тази клиника да знаят какво ги очаква,и да се притесняват и страхуват по-малко.Защото въпреки сутрешното притеснение което имах отивайки на пункция,в сравнение със страха който имах преди да попадна на тази тема -разликата е огромна.Трансфера ми е във вторник сутринта - надявам се всичко да е ОК,а на момичетата които чакат + тестове....да са + :bfp1: :bighug:
Малко инфо за самата пункация да ви дам аз.Утивате гладни и жадни полягвате леко слагат упойчица и докато се усетите сте заспали,събуждат ви леко местятви за малко в едни слънчеви стай след което си утивате у дома и продължавате да спите.Дано съм ви успокойла :)
*
Малко инфо за самата пункация да ви дам аз.Утивате гладни и жадни полягвате леко слагат упойчица и докато се усетите сте заспали,събуждат ви леко местятви за малко в едни слънчеви стай след което си утивате у дома и продължавате да спите.Дано съм ви успокойла :)
Тенеза,благодаря много за успокоителното инфо,звучи добре и дано всички да сме спокойни когато дойде време.
Момичета,аз все още си чакам заповедта,но се чудя дали да не отида да си пусна имунологичните и генетичните изследвания,защото имам назначени още от лятото,когато си подадохме документите във фонда,но все нямахме възможност да ги пусна.Та се питам дали ако ги пусна сега с тази бележка,която ми даде д-р Симеонова лятото ще е достатъчно,да не би да измисли още нещо да допълни към нея и после да трябва да ходя пак?Посъвейтвайте ме нещо...
Мира,Жаси,как сте?Още малко и чакаме добри новини.Мира,твойта датичка за тест,кога е?
Здравейте!Doddo,правила съм генетични и имунологични изследвания,които ми бяха назначени от Олимед.Обадиха ми се от фонда и в четвъртък ще ходя в София да си взема заповедта.Имам въпрос,каква е процедурата по вземането й?Предварително благодаря за отговора!На всички  пожелавам,много късмет в предстоящите процедури и само двучертичкови тестчета на чакащите бъдещи МАМЧЕТА!КЪСМЕТ!hug
скъпа доддо ако си пускаш генетични и имунологични изследвания моме да го направиш защото моите се бавеха почти два месеца