0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро, момичета, макар че май вече е добър ден!
Надявам се денят да е спокоен и лек!
Благодаря Ви за пожеланията! Една приятелка ми каза, че колективната положителна мисъл може да направи чудеса, така че всички трябва да мислим в посока, да се срещаме в страници, за това се отглеждат бебета :stroller:
Ани, може ли аз да отговоря на въпросите ти: след като ти бият лукрина до три - четири дни трябва да ти дойде М, на втория ден от нея, ще си направиш изследване за нивото на LH и от този ден при мен почнаха с Пурегон 200Е, на преглед започнах да ходя през ден от ден четвърти, след което всеки ден, но при мен се получи хиперстимулация и лежа. На 14-я ден ми се падна пункцията, като 36ч преди това си бих Прегнил. Трансфера е три дни след това и чакане....
Пожелавам ти успех!!!И дали има някой около 4951-ви номер (моя),че да се настройваме заедно.
  
*
Да се отчета и тук № 3511-на 19.02 отивам в клиниката да си разпиша заповедта и да започваме :cheerleader:
*
Геринцее,честито и тук...пожелавам ти много късмет и края на годината или началото на другата да черпите за бебе.Ще кажа на мъжчо от сега да спира да пие,че да може да поеме повече тогава :bighug:(сори за спама)
*
 Момичета, искам да споделя радостта си с вас!Току що ми се обадиха-на 16.02. ще подписвам заповедта в клиниката! Направо съм на седмото небе!
*
Здравей any_d, miramay ти е отговорила напълно изчерпателно, аз само ще добавя да си спокойна и само положителни мисли. Ако искаш да се видм на по кафе, утре пак съм там и ще се радвам да поговорим и помогна с нещо ако имаш още въпроси.
Вече минах преглед и при д-р Стойчева и д-р Мурад- изключително внимателни и любезни- много съм доволна и се чувствам спокойна в сигурни ръце. Другото, което ми направи много добро впечатление е, че д-р Симеонова се интересуваше по телефона как се развиваме/ днес не е на смяна/ тъй като се притесняват да стане хиперстимулация. Така, че с две думи- изобщо не съжалявам, че се доверих на екипа на Олимед. Пункцията се очертава неделя, нотова ще се знае със сигурност утре.
Спокойствие, положителни мисли и усмивки на всички  :) :D :wink: :lol:
*
Браво Цвети , късмет и много положителни мисли за един чудесен резултат :babyflips:

Благодаря за пожеланието да се връща на всички ви newsm04
*
Браво Цвети , късмет и много положителни мисли за един чудесен резултат :babyflips:

Благодаря за пожеланието да се връща на всички ви newsm04
Браво Цвети , късмет и много положителни мисли за един чудесен резултат :babyflips:

Благодаря за пожеланието да се връща на всички ви newsm04
                                                                          Благодаря! Дано накрая всички да се похвалим с хубави бебчета!           
*
Благодаря ви момичета за инфото :thankyousign:
Жасминка поканата за кафе към мен ли беше? Аз нямам нищо против ако желаеш но в началото на другата седмица примерно в понеделник ако се чувстваш добре след пункцията и ще ми разкажеш дали боли много :ask: Радвам се че сте спокойни аз също се чувствам така, дори има и една акушерка Тонка Стоянова мисля се казва/с къса руса коса/ винаги е любезна и в час с всичко което става много често я питам различни въпроси както и Росен в лабораторията. Абе готини са нямам оплаквания ама все пак ще е важен за мен крайния резултат :bori_022:
Мире как се чувстваш всичко нормално ли е при теб?
Ани, да всичко е наред, почвам да се стабилизирам, поне вече по-лесно ставам, сядам и ходя, не ме боли толкова много, но почти непрекъснато ми е кофти, надявам се да е за добро. Стискам и на Вас палци.Всички в Олимед са внимателни, но и Вие трябва да настоявате за внимание, и при най-малкото притеснение им звънете...
Здравейте.искам да попитам вече приключилите момичета,колко време след подписването на заповедта започнахте процедурата?
  
*
Жаси,като си в състояние и настроение пиши как е минала пункцията ти  :crossfingers:! Всичката ми положителна мисъл е за теб днес :bighug:
*
Благодаря ти geri28, усетила съм я защото бях спокойна и съм добре сега. Не писах веднага защото преди малко ставам- поспаланка съм си по принцп, а рано станах днес и просто си доспах след пункцията.
Всичко мина нормално, екипа ми помогна много да се отпусна, дори хванах за ръка анестезиолога, Росен ми пусна музичка- спокойна бях. Малко наболява след това, но не е кой знае колко силна болка. Та...извадиха 10 и утре ще ги проверявам накъде са :)
Димашки, можете да стартирате веднага стига всичко да ви е наред. Ние се забавихме малко /с месец/ защото щяхме да се паднем по коледните празници и така останахме за Януари.
И така, мили момичета, трансфера е сряда и после започва голямото чакане  :)
аз отивам да гледам филми и да чета книжки- заредила съм се :)
на вас късмет, положителни мисли и усмивки  :) :D :lol:
*
Жаси,честито за хубавата бройка,мила.Дано най-малко 90% от тях да станат перфектни ембриончета :crossfingers: :crossfingers:Радвам се,че си била спокойна и екипа е помогнал.Това говори много хубаво за тях :balk_47:Пожелавам ти да си много спокойна сега,да си почиваш и в сряда всичко да мине безпроблемно :bighug:
*
Жаси :balk_46:страхотна бройка! Сега до сряда  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:! А после и ние ще тръпнем в очакване с теб да видим :bfp: :bighug:
Пожелавам ти успех!!!И дали има някой около 4951-ви номер (моя),че да се настройваме заедно.
Здравейте всички! Желая ви успешни процедури!!! Нова съм тук и съм номер 494*, мисля че до тези номера има още време, но започвам да ви следя :)
« Последна редакция: Февруари 08, 2010, 12:22:41 pm от s-ena »
*
Благодаря ви момчета  :kiss: :kiss: :kiss:
проверих децата как са, 8 са се оплодили и са добре, утре пак ще ги проследя как се развиват  :lol:
Усмивки от мен и положителни мисли
*
Жаси,това е супер :cheerleader:Дано да продължи всичко така добре.Колко ембриона ще ти трансферират?
Жасииии това е супер, хайде всички сме с теб и стискаме палци всичко да е като по вода.Кога ще е трансфера?
*
Хайде Жасиииии чакаме само положителни резултати :babyflips: Момичета искам да има много бебенца този месец, защото това е нашия месец :grouphug: и нашата клиника.
Мире ти как си? Пазиш ли малките рожбички на топло :crossfingers: