0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #460 -: Май 26, 2009, 11:53:34 am »
Калимера, винаги си била толкова позитивна и винаги знаеш какво да ни напишеш, за да ни заразиш и нас. Искрено се радвам за теб и за двете точици. Добре е че ще ходиш за по 2 часа на работа- хем няма да се натоварваш много, хем ще се разсейваш малко от мислите за бременноста. Пази ги много тези точици и себе си също  :youwoman:

Меги, честито и не теб.

Ралитка, нали си обещахме нещо, до 6ти юни няма да мислим за зацапвания и неуспехи- само ще си мислим че сме бременни и това е!
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #461 -: Май 26, 2009, 19:50:12 pm »
Kalimera, много се радвам за теб. Само трябва да си мислиш за хубави неща (което съм убедена че го можеш много добре и което е много хубаво, мъча се да следвам примера ти за това) и да си спокойна, и тогава всичко ще е наред. Пожелавам ти безпроблемно да минат оставащите 8 месеца (долу горе толкова трябва да са, нали?)и да гушнеш в ръцете си двете прекрасни ангелчета, които растат в теб. А ние ще сме винаги тук до теб, за да те подкрепяме и да се радваме с теб.
Lady, обещанието си е обещание. 6-ти юни е нашия ден!До тогава никакви зацапвания, температури или други подобни не трябва да помръчават мислите ни. Надявам се, че и странните сънища са престанали вече. :D

[/url]
*

    marteo

  • ***
  • 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #462 -: Май 26, 2009, 23:26:18 pm »
Ако знаете колко хубаво ми стана като прочетох какво сте писали вчера и днес...

Тържествено ЧЕСТИТО  на КАЛИМЕРА!!! Дано да се държат здраво и да ги износиш до финала!!! Е, може и да не са цели 9месеца, нали близнаците винаги "излизат" по-рано  :wink:

Меги успя ли да се свържеш с доктора? Само като си представих трите бебенца в утробата и... чак ми се насълзиха очите...

А на тези, които чакат 6 юни ще им кажа, че това е много хубава дата, ние на 05 - 06.02 сме заченали нашето бебе, така че - вие сте наред!!! goodluck
« Последна редакция: Май 26, 2009, 23:28:16 pm от marteo »
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #463 -: Май 27, 2009, 00:01:27 am »
Калимерче, Меги, честито! Лека бременност и успешен финал!

Късмет на чакащите! Дано да напълните темичката с бебчета :wink:!
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #464 -: Май 27, 2009, 11:06:23 am »
......ние на 05 - 06.02 сме заченали нашето бебе,..........

а пък ние на 6 март ,ха ха ха :D :D :D

Горе-долу през месец си имаме бременелки май  :),вече официално честито на Калимерка- лека бременност  preggo и накрая две здрави  newsm04 ,честито и на Меги, ред е на Ралитка и Лейди ,след това на ДесиславаЖекова и на Кремчето.
Може да съм пропуснала някой ,моля да бъда извинена ако е така  :oops:

Приятен и много слънчев и усмихнат ден  :wink:

*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #465 -: Май 27, 2009, 11:30:59 am »
Благодаря ви много момичета. Успях да си запиша час за доктора и много съм доволна. Много важно ми е да чуя точно неговото мнение, макар че не съм ходила отдавна при него, със сигурна,че ще ми обърне внимание.
 
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #466 -: Май 27, 2009, 17:25:18 pm »
Калимерче,Меги,честито милички!Желая ви спокойни 9 месеца и да сте най-щастливите бременелки!  :bighug:


Кремче не да "напълните",а да "напълним" темичката с бебчета.
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #467 -: Май 27, 2009, 17:33:30 pm »
Момичета страхотни сте!! :youwoman:
Всяка от нас заслужава да преживее тези мигове. Вярвам във още нещо(валидно и за вас) :wink: Че няма как да дойде изпитание/трудност, което да не мога да издържа т.е. ще бъде такова което мога да преживея и е по-силите ми. Божее докато чаках този момент и гледах други жени около мен с тумбаците и си виках "Кога и ааааз". Но времето идва и то когато е най-подходящо или пък това беше с което се успокоявах. И ревах и се молех и исках и сега искам да родя здрави бебета.
Ето някои бързо забременяват даже и с такива сложни проблеми, а други почакахме  :lol: повечко. Охх на тези, които засега не са успели знайте, че и на вашата улица ще изгрее слънцето.
Viva1 добре коригира Cream!
Meggy моля те пиши после какво е казал док.
« Последна редакция: Май 27, 2009, 17:51:34 pm от kalimera »
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #468 -: Май 28, 2009, 13:50:04 pm »
Здравейте момичета!При мен нещата поне засега се развиват добре.Останах много доволна от двамата д-р Бойчеви и целия персонал на болницата.Всички бяха изключително мили,внимателни и най-вече търпеливи.Лапарото мина добре.Успяха да спасят и двете тръби.Направиха ми допълнително три хидротубации, понеже веднага след операцията тръбите веднага се слепвали.Беше доста трудно да намерим ампулите Солкозерил с които ми правиха хидротубациите,но все пак успяхме.Сега се надявам до 8 месеца да видя заветните две чертички и най-вече да нямам проблеми с износването на плода,както досега.Док.каза,че ако до 8мес.няма бебче трябва да ми се направи нова цветна снимка,за да се види докъде са стигнали нещата.
Аз лично съм изключително доволна от д-р Богомил Бойчев,който ми направи лапарото,понеже Л.Бойчев неможа да присъства на операцията,беше изникнало нещо спешно.
Калимера,сега вече мога да ти честитя.Радвам се,че си чула двете малки тупкащи сърчица.Сега трява да си почиваш повечко, да се радваш на щастието което те споходи а останалото ще се нареди от самосебе си.ЧЕСТИТО!
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #469 -: Май 28, 2009, 13:57:39 pm »
Меги,честито и на теб.Пожелавам ти лека бременост и три малки сладки съкровища.
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #470 -: Май 28, 2009, 15:43:00 pm »
Шоши, радвам се, че всичко е минало добре. Хубаво е че са спасили търбичките. Доки няма да те повери в други ръце освен ако не е бил сигурен в добрия резултат.
Много се радвам, че напоследък пълним форума с добри новини. Дано догодина всички тук пишем в нова темичка 'Бебета Бойчев'! Кремчееее, какви са тези приказки 'да напълните'?! Без теб накъде?!:grouphug2:
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #471 -: Май 28, 2009, 17:00:05 pm »
Аз си записах час за Л. Бойчев на 13.06. Имам само една тръба запушена в ампуларния й край с диагноза хидросалпинкс. Насочват ме към инвитро. Много ми се иска обаче да спася тръбата си. Има ли надежда?
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #472 -: Май 28, 2009, 17:58:25 pm »
Здравей Тита,
Не разбрах дали другата тръба е проходима? При всички положения обаче до колкото знам трябва да прекъснете тръбата със хидросалпингса, защото ако забременееш течностите, които излизат от въпросната тръба може да навредият на бебчо и да го загубите. Наистина неприятно и трудно решение, но има много истории тук за момичета, които след радостта от бременооста за изпитали още по-голяма болка от загубата й.
Шоши, май при теб имаше такъв проблем, а са ти запазили и двете тръбички?! Ако греша нещо за хидросалпингса, моля да ме поправиш.
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #473 -: Май 28, 2009, 18:29:25 pm »
Лявата тръба я премахната вследствие на извънматочна бременност. Тази течност може ли да се премахне?
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #474 -: Май 28, 2009, 19:49:01 pm »
Здравей Тита,
аз не съм особено запозната с хидросалпингса, и мисля че Бойчев най-добре ще прецени какво може да се направи, но щом при 6o6i е станало защо да не стане и при теб? А надежда винаги трябва да има!
6o6i много се радвам, че при теб нещата се развиват добре и стискам палци следващото ти забременяване (дано да е в най-близко време) да завърши с най-щастливия край.

[/url]
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #475 -: Май 28, 2009, 23:31:09 pm »
Шоши нещата изглеждат много добре. С две проходими тръби се залавяйте на работа с мъжо. :D Аз се притесних, че цяла седмица те нямаше ... а тя милата имала и допълнителни процедури. И двмата доктори Бойчеви са много добри хора и специалисти.

tita_d  каквото и да напишем ще е все гадаене. Най-добре ще каже док.

Оффф при мен се налага пак вливане на 40 амп. имуновенин. Проблема е, че това лекарство го няма на пазара. Утре Ванчето ще го търси. То все да има за какво да мислиш. :( Но все някак трябва да го открием в някой склад.
*

    marteo

  • ***
  • 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #476 -: Май 29, 2009, 00:22:17 am »
В Румъния не е ли по-евтин "Имуновенин"-а?
Питам защото скоро си говорихме с 1 приятелка, че нейна колежка от работа ходи до Румъния да си купува хапчетата (лекуват стерилитет) понеже там били от 30 до 50 % по-евтини.

Шоши, успех миличка!
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #477 -: Май 29, 2009, 12:41:27 pm »
Калимерче, дано го намерите скоро това лекарство. За пореден път се убеждавам че беше прав Фънки като каза, че живеем в Абсурдистан...

Аз тази сутрин малко съгреших. :oops: БТ 37,0 :rockon: :rockon: :rockon: Може и нищо да не значи, но никога не е била толкова висока! Рали, не се карай :)
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #478 -: Май 29, 2009, 12:47:47 pm »
Охх мобилизирахме се и намерихме този имуновенин. По-точно ще го имаме в следващите дни. :D
Lady  аз си казах, че тези температури няма да им обръщам внимание, а и да ти кажа мтого не ги разбирам.
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #479 -: Май 29, 2009, 13:40:45 pm »
Здравейте момичета,в сряда бях на реглед и говорих с доктора за инсе,но през следващия месец ще е на конгрес а през юли ще са отпускари така че се разбрахме чак за авгсуст като ми дойде да се обадя за стимулация и да започнем с инсето.Даде ми да си пусна няколко хормона и каза че ако искам мога да направя някакви имунологични изследвания.Някоя правила ли е и може ли да ми обясните къде и как се правят?Това е за сега
Забравих:Знаете ли че споделих с док. за форума а той представете си не знае че има форум 8O.Падна голям смях  :D :D :D