0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #440 -: Май 21, 2009, 17:15:58 pm »
Lady това чакахме да прочетем. :D :D :D Била си напълно права,че си имаш овулация от миналия месец.А лигавицата ти е перфектна-аз даже за такава дебелина не можах и да помечтая. Супер! Сега деиствайте. На мен док. в началото ми беше казал, че и при двоиките без проблеми идването на бебето може да отнеме до 3 месеца. Така, че спокойно....
Ааа твоя мъж .... от кое го е страх? Че ти мина през толкова неща.....е в краен случаи си носете материала от в къщи в стерилно контейнерче и за час като пристигнете да го обработят поне за една обик.спермограма. Само трябва да не правите секс от 3 до 5 дни.
ЕVIQ  никакво напъване. Само Дуфалака е спасението :D ми.
« Последна редакция: Май 21, 2009, 17:24:05 pm от kalimera »
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #441 -: Май 21, 2009, 18:01:52 pm »
Калимерче, EVIQ, пазете се че иначе и вас ви почвам с  osi_6.

Ами и аз това му казвам на моя мъж, но той иска да вляза с него в стаичката, а аз се притеснявам да питам дали може. :D Ако може както казваш от вкъщи да занесем материал би било добре. Пътя ни до там е около 1 час. Като наближи да ходим ще попитам може ли така. Благодаря ти за идеята. Моя мъж дори ми е казал да не го държа в течение с моите Радини вълнения около овулацията ми, защото и той за това почвал да мисли и нямало да може да си свърши работата както трябва ако знае точно кога е момента. А по принцип той говореше за детенце много по-рано от мен. Тези мъже... нямам какво да кажа... Не зная защо се притеснявам толкова, вече си имам едно дете вкъщи в негово лице :D

Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #442 -: Май 21, 2009, 18:19:19 pm »
Lady, супер новини. Много се радвам за теб. Сега остава само да действате! И скоро  :bfp: :goodluck:
А за спермограмата най-добре е наистина да питаш дали може да носите материала от вкъщи. Днес имаще още две двойки, които правиха инсе и в стаичката за даване на материла бяха влезли и момичето и момчето от едната двойка, така че си мисля че няма да е проблем и ти да влезеш с твоя мъж. Но все пак е най-добре да попитате.
Ние днес правихме инсето. Фуликулите още не бяха се спукали, макар че бяха доста нараснали. Утре трябва отново да отидем и ако има нужда да направим реинсеминация. Дано сме олучили момента.

[/url]
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #443 -: Май 21, 2009, 18:34:08 pm »
Браво на вас момичета  :lol:,много се радвам за вас :lol: Lady,ти направо ме зарази с твоята радост за овулацията ти. :cheerleader:Браво.kalimerche и на теб тихичко честито  :secret:. И аз имам проблем със ходенето до тоалетна но док. ми изписа Дуфалак и си пия,когато имам нужда.
Lady сега е твоя ред  :) да се похвалиш с две чертички.Дай Боже всеки му  :balk_112:

ralitka дано са се спукали фоликулчетата по време на инсето  :crossfingers:

Успех на всички  :wink:

Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #444 -: Май 21, 2009, 19:57:53 pm »
ММмм Lady  нашата първа спермограма беше пълен смях. :lol: Тръгваме от Свищов и си оставихме половин час да минем през Ст.село и да дадем материал. Даа ама не... мъжо нещо му стана. Гледаме часа, че закъсняваме и накрая оставихме за следващив ден. Просто трябва по-вече спокойствие. Следващите пъти така правехме - от село и за 5 мин. сме в клиниката/но си давахме по-вече време/. Ама в София сам си влизаше в стаичката и нямаше проблем-просто вече беше преминал психологическия момент на срам или нещо такова.
А в Тутракан може да влезеш при него. Ако все пак и така има проблем за Спремограма мисля,че може да си донесете от в къщи, а за инсеминация е препоръчително да се даде за обработка в рамките на 15-20 мин след отделянето на спермата. Това съм го чела.
Ааа това за запека се успокоих,че е нормално.
Ралитка дано утре са изпопукани всички Ф. Док. не казали да правите и секс?
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #445 -: Май 21, 2009, 21:14:05 pm »
Здравейте!
Аз няколко дни преди сватбата бях седнала да пиша и да ви благодаря за пожеланията, но докато пишех и тока спря......ужас.... И следващите дни  с приготовленията бях малко заета.
Lady,сватбата ни беше от 16:00 в Ритуалната зала - казвам защото след нас имаше още една сватба за да знаем коя точно си видяла :)
Като цяло сватбата мина мн добре :oops: В църквата обаче ми беше много зле - незнам защо имах чувството че съм в безтегловност и всеки момент ще падна, но като излязохме се пооправих.Бебо ми разреши да си поиграя на няколко хора,блусове и др по ритмични песнички - весело беше - като на сватба :)
Единственото гадно нещо което е че на бутилката вино за ритуалната бяхме сложили украсат от сватбата на кръстницата ми и бутилката се изгуби някъде - много ми е гадно и незнам как да й кажа,че съм й загубила украсата, но.... ще трябва да дойде и този момент.
До днес бях отпуск,но от утре съм пак на работа, а така ми оттичат краката....нямам думи, но все ще трябва да издържа някак си до 15,07, когато ми е офиц.болничен за преди раждане.
Много се радвам че хубавите новини във форума започват да се увеличават бързо във времето :)
Междудругото моят мъж също го е трах от секс сега докато съм бременна, да не ме натиснел или да не направел някакви по резки движения... и такива глупости  :oops:
За сега е това от мен и чакам с нетърпение да прочета хубавите ви новини :)
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #446 -: Май 21, 2009, 22:31:59 pm »
Благодаря момичета! :bighug:
Ралитка дано утре са изпопукани всички Ф. Док. не казали да правите и секс?
Док даже каза, че е задължително, така че тази вечер  :bed: и утре ако е необходимо реинсеминация. И ще стискаме палци и двете с Lady да сме улучили момента.

[/url]
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #447 -: Май 22, 2009, 20:42:04 pm »
Рали, как мина днес? Бяха ли се пукнали балончетата?:D Дано точно сте засекли ову-то!

Аз много се обърках със засичането на моята овулация. Доки в сряда вечерта каза че ще е до няколко часа, според температурата май е днес, а всички тестове са отрицателни   osi_10 Или аз не правя нещо както трябва или съм уникален медицински случай :crazy: И най-лошото е, че цяла нощ не спя от сънища на тази тематика osi_15 Като разказах на моя мъж какво сънувах тази нощ падна от смях и окончателно заключи че явно се е разхлопало някъде където не трябва :bonk:. Не питайте за съня, няма да го разкажа, срам ме е!  :oops: :D 
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #448 -: Май 22, 2009, 21:07:42 pm »
Lady аз тестове за ову. не съм правила,но след като покаже полож.тест  би трябвало овулацията да е във следващите 24-48 часа т.е. като са отрицателни не следва ли да е минала О. Или не разсъждава във правилна посока. Абе щом си имала Ф. значи си си имала и О. Не се торомози с излишни мисли. АААаа за сънищата мале мале аз какви ги сънувам понякога :oops: :lol:..... от къде ги мисли този мозък незнам.
Представяте ли със Ралитка така по градски, да сте заедно на първия си преглед за бебоците след като бебеправите в един и същ ден. :D
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #449 -: Май 23, 2009, 10:47:46 am »
Lady кой ден ти е днес от М.?Аз като правих тестове,моя беше + на 13 ден от цикъла и веднага секс след това два пъти,и оттогава секс не съм видяла :balk_144:, но какво да се направи,няма накъде.Аз четох някъде ,че овулацията настъпва от 12 до 36 часа,ако не се лъжа.Също е важно какви тестове правиш,всеки ден по едно и също време трябва се правят,и да не си пила вода и други течности няколко часа преди теста.Тестовете за овулация не се правят сутрин също така.
Доста инфо изчетох във форума,когато аз бях на твоето място сега.Следях графиките на други момичета и така.Ако искаш разгледай в "Опити за забременяване".
Може би днес ще е положителен теста,и действайте  :bed:

Успех :eggsperm:

Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #450 -: Май 23, 2009, 11:44:57 am »
Здравейте момичета.:balk_64:
Когато ме прегледа док вчера, каза че единият Ф.се е спукал, вторият точно в момента се пукаше, защото беше пълно с течност около него, а за другите 2 че трбва и те всеки момент да се пукнат. Абе общо взето би трябвало да сме олучили момента. И съответно, за да се подсигурим, направихме реинсеминация. Оставиха ме да полежа доста време, около 45мин. Когато Ванчето дойде да ми махне инструментиите, каза че док споделил с нея че има добро предчуствие. Дано е прав! Почнах си пак с Утрогестана и дано сме успели, а ако не то минава на следващия етап-инвитро. Но засега няма да го мисля и това.
Lady, мила, не се притеснявай толкова! Щом док е казал в сряда, че до няколко часа ще настъпи О., аз съм по-склонна да вярвам на него отколкото на тестовете за овулация. Предполагам знаеш, че при поликистоза тестовете за О. не са особено точни. Според мен ехографа е много по-точен от меренето на температурата и от тестовете. Но това не ви пречи още 1-2 дена да пробвате усилено, просто за всеки случай. А за сънищата-то предполагам че всички ги имаме! И е неминуемо да е така след като по цял ден съзнанието ни е заето с мисли за това. Аз съм късметлийка, че много рядко си помня сънищата, че иначе съвсем ще откача!
Представяте ли със Ралитка така по градски, да сте заедно на първия си преглед за бебоците след като бебеправите в един и същ ден. :D
Това би било СУПЕР! Мерси за пожеланието Калимерче! А пък може и с теб да се засечем някой ден!
Имам един такъв въпрос. Чела съм че има зацапване при забременяване, когато оплодената яйцеклетка се намести в матката. Незнам до колко е така и дали е задължително да има някакво зацапване или не? Някой може ли да ми даде повече инфо или да ме ориентира да прочета някъде.
   

[/url]
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #451 -: Май 23, 2009, 12:11:12 pm »
Чела съм че има зацапване при забременяване, когато оплодената яйцеклетка се намести в матката. Незнам до колко е така и дали е задължително да има някакво зацапване или не?    
Ралитка доколкото съм чела из форума (незнам точно къде) може да има такова кафяво зацапване, НО не е задължително. При инвитрото съм чела момичета да имат зацапване около 5-7 ден след трансфера и казват,че тогава е инплантацията ее аз имах на 10 и 11  ден и си мислех че няма как да е инплантация толкова късно пък стана.... а в крайна сметка какво беше незнам. Някои получават леко зацапване около дата на цикъла.
Мартео да се включи с успешо инсе дали е имала нещо подобно, но според мен това не е показател за успех.
ОООххх моля се за успех!
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #452 -: Май 23, 2009, 23:26:55 pm »
Аз като чуя за зацапване и косата ми настръхва. По-добре нищо да няма. До колкото си спомням при инвитрото зацапването от инплантацията е около 3-4 ден след трансфера. А при инсето трябва да е като при нормалното забременяване - най-много с ден, два по-рано. Така си разсъждавам, но не съм сигурна. Просто защото колкото периода до инплантацията се скъсява, толкова по-рано е самата инплантация.

Много се радвам за всички, продължавайте с положителните емоции и резултатите няма да закъснеят :bighug:.
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #453 -: Май 24, 2009, 11:19:11 am »
Kalimera, Cream благодаря за отговорите, но май е по-добре изобщо да не се хвърлям в подобни мисли. Така или иначе немога да променя нищо. Каквото е станало е станало. Kalimera беше написал нещо, което много ми хареса: "Избирам да вярвам в добрата развръзка, защото страхът е противоположното на вярата." Мисля и аз да се придържам към това! Благодаря ти за позитивизма, с който ни зареждаш всеки път когато се включиш! :balk_7:

[/url]
*

    marteo

  • ***
  • 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #454 -: Май 24, 2009, 12:08:06 pm »
Някои получават леко зацапване около дата на цикъла.
Мартео да се включи с успешо инсе дали е имала нещо подобно, но според мен това не е показател за успех.
Здравейте, мили приятелки! Аз няколко дена не съм ви чела и сега ме заредихте с добро настроение за целия ден  :lol:
Много се радвам за вас, дано все с хубави новини да пълним темата  :goodluck:
Относно зацапването: ДА, нормално е да го има, точно както е казала Калимера - около датата на цикъла при едните, при другите - не. Ако е кафеникаво- няма проблеми и поводи за притеснения, става лошо ако тръгне по-обилно и си смени цвета. Около 30-40% от бременните имат зацапвания. НО, (пак ще цитирам Калимера) това НЕ Е показател за успех. Има много жени (и аз) които не са имали никакво зацапване.
Калимера аз си мислех, че сърчицата в петък ще ги видите и сега разбрах, че ще е утре. Да не забравиш да се похвалиш, ей!
Lady браво на тебе и на твоята овулация  :balk_81: Сега остана да се похвалиш скоро и с "+" А спермограмата недейте я отлага! Според мен е по-добре в клиниката да даде материала, отколкото да го разнасяте от някъде. Помолете доктора да отидете сутринта (когато там няма никой) и щом иска - влез с него  :wink:
Ralitka стискам ти палци инсето да ти е било последно! Дано доктора се окаже прав  :crossfingers: а ти не губи надежда - само усмивки и положителни емоции!!!
Момичета, прегръщам Ви всичките и от все сърце желая една по една (може и на куп) да забременеете !!!!
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #455 -: Май 25, 2009, 18:26:17 pm »
Момичета, помагай те. Не мога да намеря номера на доктора или клиниката. Трябва ми спешно час за него. Бременна съм с тризнаци и много искам да види как са и да си каже мнението за евентуална редукция. А нямам много време, все пак съм ограничена от седмиците. И мислите ли, че ако се обадя на регистратурата ще успеят да ме вкарат в графика до края на другата седмица някъде.А много искам да чуя точно неговото мнение. Благодаря ви предварително.
 
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #456 -: Май 25, 2009, 20:03:25 pm »
0866 /60560 - това е на рецепцията,но ако звъннеш след 18.00 часа, ще ти вдигнат от кабинета на доктора и можеш да си кажеш проблема.Надявам се да се свържеш с него.

Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #457 -: Май 26, 2009, 09:30:52 am »
Момичета снощи бях много изморена и не успях да стигна до компа. Ще цитирам доктора "Имаме си два развиващи се ембриона със сърдечна дейност" :D. Аз толкова се шашнах, че направо не успях да покажа колко многооо се радвам. И така трябва да почивам по-вече /за сега ще ходя по 2 часа на работа докато стане ясно кой ще ме замества/. След цял месец отново на преглед -23.06. Охх сега продължава пак трепета...дано всичко се развива добре.
Благодаря на всички за подкрепата!!!
Радвам се, че ви имам!
Meggy дано си успяла да се запишеш час и ти желая да вземете правилното решение.
Исках това да чуя от marteo,че е нямало зацапване а има бебе  :D.(за успокоение на Ралитка).
А какво ли става с Шоши?
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #458 -: Май 26, 2009, 11:19:48 am »
Калимерка браво миличка  :bighug:
Много, много се радвам за теб, не се притеснявай, всичко ще бъде наред и ще изкараш една лека и приятна бременност!
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #459 -: Май 26, 2009, 11:23:45 am »
Калимерче, пожелавам ти леки и успешни девет месеца. Пази мъничките точки, за да станат големи бебчета. :bori_008: :bori_004: osi_9

[/url]