0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бойкот на Щерев!
« Отговор #80 -: Февруари 07, 2006, 13:57:08 pm »
Цитат на: klia
В края на крайщата не си струва да се развалят отношениея във форума заради Щерев или когото и да било.

С това съм съгласна  :D

Но не смятам, че трябва да се заключва темата.
*

    balmi

Бойкот на Щерев!
« Отговор #81 -: Февруари 07, 2006, 15:15:05 pm »
Лично аз в момента посещавам клиниката на доцент Щерев и не мога да си кривя душата. Много съм доволна от отношението на целия екип и професионализма с който работят. Лекуващата ми лекарка е д-р Тимева. Невероятен лекар и човек. За първи път усещам огромно желание и старание от страна на лекар, час по-скоро да реши проблема ми. Правихме хистероскопия през ноември (отстранихме полип), хидротубация през декември и една инсеминация по мое желание през януари, която за съжаление беше неуспешна, тъй като не ми се спукаха фоликулите. Предстои ми икси. От доцента също съм с отлични впечатления. Може би изглежда по-суров човек, но загриженоста му към мен и пациентите е голяма.  За седем години ходене по лекари къде ли не в София, до сега не бях виждала доктор да прави безплатни консултации и прегледи за пациентите си и да приема до 24 часа вечер, дори и по-късно докато не си тръгне и последния пациент. Преди няколко години направихме първата си консултация при него и съжалявам, че след като веднъж се бях докоснала до този екип се изплаших от мисълта за икси и си тръгнах. Загубих много време и сега пак съм при тях. Сигурна съм, че каквото и да се случи от тук нататък те ще са дали всичко от себе си за мен. Благодаря им за огромните грижи които полагат за мен, тъй като до този момент друг никой не го направи.
На всички момичета желая много успех и съм сигурна че всички ще успеем.
Бойкот на Щерев!
« Отговор #82 -: Февруари 07, 2006, 16:38:45 pm »
Сега за въпросната д-р Тимева,моя приятелка е ходила при нея и е страшно недоволна.Тя пътува от Бургас до София,специално за прегледа при д-р Тимева,какво се оказва,Балми-не и бият прегнил и момичето,вместо ову образува кисти.
 
Но да не се отклонявам от темата,ДОРИлекарките да са свестни ние правим бойкот на Щерев и неговата клиника.
Фреши,мила ще се радвам да успееш,но факта,че ходиш там с кредитната си карта говори,че самата ти не си наясно колко пари ще ти вземат!!!

Не мисля,че трябва да се заключва темата,а бих помолила Джами да я публикува и в други форуми да знаят хората,за какъв човек става дума.
Бойкот на Щерев!
« Отговор #83 -: Февруари 07, 2006, 16:52:45 pm »
Цитат на: morkovche
Фреши,мила ще се радвам да успееш,но факта,че ходиш там с кредитната си карта говори,че самата ти не си наясно колко пари ще ти вземат!!![/color]


Морковче, не знам друга клиника да си е обявила ценоразписа в сайта, всичко е актуално и се спазва. Ходя с дебитна карта, но това е друг въпрос :wink:  А не знам колко ще платя, защото не знам днес ли ще се спука фоликула и ще е инсето, утре ли ... Не искам да ходя с 350 лева в джоба всеки ден, за като ми потрябват. Пак казвам, че никога не съм се чувствала "прекарана" за пари. Докторката например не е драпала да правя при тях хистерото, като й казах, че се поема от бюджета за държавните болници, тя не само изрично провери дали няма клинична пътека и ми отговори с точност, ами ми и даде съвет къде да го направя в държавна болница. Това е един малък пример :wink: Нито пък са ми "набутвали" процедури, които може и да са излишни. От финансова гледна точка всичко е много ясно в тази клиника. Нямам никакви проблеми с изследвания, правени на друго място, никога не са ни препоръчали да ги повтаряме при тях.

Сега, разбирам възмущението ви от Щерев по отношение на това как се е държал в предаването, и аз го споделям изцяло (даже без да съм го гледала!), но вместо да дадем обществен отпор на такова пренебрежително и обидно за нас отношение, нещо ми се струва, че се разфокусираме на елементарно ниво. Ето, Мели е подготвила писмо, и както писах, подписвам се под него.
Факт е, че някои сме доволни от клиниката му (ето, някои дори от него!) - не ни поставяйте сега в абсурдната ситуация "да хвалим дойстойнствата им", или пък да се "защитаваме". Правото на избор е пред всеки и 100 пъти се е доказало, че няма доктор или болница, от която всички да са доволни.
И аз искам всички да успеем, независимо къде опитваме.

Сигурна съм, че няма никой тук, който ще се озлоби и ще поиска пациентите на МЦРЗ да не успеят! :D

В София има 5-6 клиники, това е обективната реалност. Изборът не е чак толкова голям, че да си позволим да си зарежем здравето и мечтите, за да правим масови демонстрации с местене по клиниките! Какво ще стане, ако утре например друг шеф на център се "изцепи" по телевизията - великото преселение на пациентите?

Всеки си е преценил "за" и "против" и е избрал най-доброто за себе си.
Благодаря ти, Бени!







*

    balmi

Бойкот на Щерев!
« Отговор #84 -: Февруари 07, 2006, 16:59:13 pm »
Мен  на последното инсе ме стимулираха с клостилбегит 2х1 от пети до девети ден. На 12-ти ден д-р Тимева ми сложи две ампули прегнил х 5000 единици. На 14-ти ден -  инсеминация и след това не ми се пукнаха фоликулите и станаха огромни кисти 3-4,8см. Чудя се Морковче, дали при мен не се получи така  от прегнила или просто одъртявам? Слава богу обаче, вчера бях на преглед и с идването на цикъла всичко се е спукало. Изглежда всеки организъм реагира различно. Около 20 инсета които съм правила в Шейново, и никога не са ми били прегнил, фоликулите си се пукаха на време.
Бойкот на Щерев!
« Отговор #85 -: Февруари 07, 2006, 17:45:56 pm »
Пак се отклонихме от основната тема,а тя е ,че доц.Щерев се държа неморално на предаването и обиди членовете на "ЗАЧАТИЕ" Това е основното.
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Бойкот на Щерев!
« Отговор #86 -: Февруари 07, 2006, 20:19:45 pm »
Цитат на: FreshBreeze
Морковче, не знам друга клиника да си е обявила ценоразписа в сайта, всичко е актуално и се спазва.


я погледни тук:
http://www.ivf.bg/?p=105

това за ценоразписа.

виж и тук за този нов метод, може да ти е интересно във връзка с притеснението ти от стимулациите:
http://www.ivf.bg/?p=630

Цитат на: FreshBreeze
Факт е, че някои сме доволни от клиниката му (ето, някои дори от него!) - не ни поставяйте сега в абсурдната ситуация "да хвалим дойстойнствата им", или пък да се "защитаваме". Правото на избор е пред всеки и 100 пъти се е доказало, че няма доктор или болница, от която всички да са доволни.


никой не те поставя в такава ситуация, ти сама се поставяш в нея! точно за 6-ти път се обясняваш вече колко си доволна от клиниката, а нещата са ясни още от първия път. казах ясно и категорично - не оспорвам клиниката, оспорвам собственика й. казах още, че всеки си избира сам, никой никого не съди за избора му и всичко е въпрос на ценностна система и приоритети!
защо непрекъснато се обясняваш? :)

аз лично ще си изпълня ангажимента си към предложения от мен бойкот като не давам възможност на темата да угасва, а и ще спра да отговарям на въпроси на пациенти на тази клиника. всичко, което знам, съм научила от моя доктор. нека и те питат своите лекари, а не форума, когато имат притеснения относно терапията си!

не смятам да заключвам темата. ако има изразени желания в тази насока - обърнете се към другите модератори на форума.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Бойкот на Щерев!
« Отговор #87 -: Февруари 08, 2006, 09:56:23 am »
Цитат на: FreshBreeze
В София има 5-6 клиники, това е обективната реалност. Изборът не е чак толкова голям, че да си позволим да си зарежем здравето и мечтите, за да правим масови демонстрации с местене по клиниките! Какво ще стане, ако утре например друг шеф на център се "изцепи" по телевизията - великото преселение на пациентите?


Фреши а защо не? Нима трябва да се примиряваме да ни обиждат и унижават, в доста случаи и да ни доят (финансово) без да получаваме насреща услугата за която си плащаме? По други начини явно неможе да стане да си вършат работата по западен маниер, така че какво пречи това да е начина. А иначе Щерев беше много обстоятелствен как и какво се прави на запад, и как живеят хората там. А и всичките са много обстоятелствени като вземат да се жалват в медиите как цените на техните услуги са дори прекалено ниски и това е унизително за тях. Не ми се спори. Но трябваше ли след като Табакова и Николов спекулираха с мен да остана при тях? Ми това го приемам като мазохизъм. Щом ти си доволна остани и се лекувай там! Но нека все пак бъдещите му пациенти знаят що за човек е това "светило" на нашата медицина. Не мисля че трябва да позволяваме такова отношение, което пък формира отношението на хората към нас (тези с проблемнно забременяване). А доколкото си спомням твоето отношение към този проблем и ти не си съгласна да ни третират като извинявам се за израза: "пенсионирани курви"

Упех на всички простете за цинизма накрая, но казвам нещата така както са в ежедневието!!!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
Бойкот на Щерев!
« Отговор #88 -: Февруари 08, 2006, 12:24:38 pm »
Присъединявам се към бойкота. Подобно отношение е недопустимо и е крайно време да си припомнят, че са ЛЕКАРИ, а не търговци.
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
Re: Бойкот на Щерев!
« Отговор #89 -: Февруари 08, 2006, 12:31:54 pm »
.... освен това, по повод шансовете на двойките с проблемно забременяване, видният специалист отсече публично в ефир, че едва 20% от тези всички 250,000 двойки имали шансове за дете. А причината да има стерилитет била, че жените правели аборти!.....


Тоя Щерев е голям смешник!
 Не съм ходила в неговата клиника, няма и да отида..... И как лекар от неговия ранг ще твърди че причина за стерилитета са абортите???!!!!


 :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Ами мъжете къде останаха??? Искам да кажа мъжкият фактор при безплодие, или и те правят аборти?!
URL<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lb3f.lilypie.com/70sep2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Third Birthday tickers" /></a>URL
Бойкот на Щерев!
« Отговор #90 -: Февруари 09, 2006, 15:06:05 pm »
Джам написа:

Цитат
аз лично ще си изпълня ангажимента си към предложения от мен бойкот като не давам възможност на темата да угасва, а и ще спра да отговарям на въпроси на пациенти на тази клиника. всичко, което знам, съм научила от моя доктор. нека и те питат своите лекари, а не форума, когато имат притеснения относно терапията си!


Извинявай, Джами, ще излезе, че отъждествяваш себе си с форума???  С някои неща не бива да се прекалява :wink:

Момичета, не искам да се конфронтирам с никого. Ако съм досадила с това, че писах повече от веднъж в темата - причината е, че получих не малко лични "въпроси" - това защо така, онова защо съм казала.

Хайде да уважаваме личното мнение на всеки.

На всички пращам:
 :balk_21:  :balk_21:  :bighug:  :bighug:  :goodluck:


и се надявам скоро  :beerdr:


Ако някой има някакъв личен проблем с моето мнение, ако желае да ме извести, за да не се получава неловко по-нататъшното ни общуване:D

Благодаря сърдечно на тези, които макар и на друго мнение по въпроса за избора на клиника, бяха така добри и цивилизовани да не изпадат в лични нападки. Например Little_Rabbit, StefiZ, Klia  :balk_21:
Благодаря ти, Бени!







*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Бойкот на Щерев!
« Отговор #91 -: Февруари 09, 2006, 15:36:16 pm »
FreshBreeze, бих искала в прав текст да прочета - ти чувстваш ли се лично нападната от мен в тази тема и с какво точно?

P.S. пропуснала си да ми благодариш за полезния (според мен) линк към темата за инвитро матурация, който ти предоставих, но предполагам, че е случайно  :wink:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Re: Flyboy и Eli7
« Отговор #92 -: Февруари 09, 2006, 17:19:57 pm »
Цитат на: jam
доста пъти съм била язвителна, но сега ще бъда груба!
мама му стара, вие тъпи ли сте или не можете да четете?



Още:
Цитат
никой не те поставя в такава ситуация, ти сама се поставяш в нея! точно за 6-ти път се обясняваш вече колко си доволна от клиниката, а нещата са ясни още от първия път. казах ясно и категорично - не оспорвам клиниката, оспорвам собственика й. казах още, че всеки си избира сам, никой никого не съди за избора му и всичко е въпрос на ценностна система и приоритети!
защо непрекъснато се обясняваш?  



 :lol:  :lol:  :lol:  Джами, аз пък намерих горното за малко грубо, но се радвам, че съм сгрешила :D
ОК, радвам се, че изяснихме недоразумението  :D

Благодаря ти също и за линка - притесних се да не е грешка, че нали попадам в групата, с която няма да се занимаваш занапред :wink: Интересно е и не бях чувала.

Хайде,  :balk_21:
Благодаря ти, Бени!







*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Бойкот на Щерев!
« Отговор #93 -: Февруари 09, 2006, 17:23:51 pm »
Фреш, само за да разсея последното недоразумение, онова за тъпите си има конкретен адресат, вижда се от заглавието на темата ми :)

ИВМ е нещо съвсем ново, аз самата прочетох статията преди няма и седмица и ми се струва подходящо за нашите условия, а също така и за хора като теб, които имат притеснения от стимулацията. Ако си забелязала, в началото пишат доста притеснителни неща за страничните ефекти от стимулацията, макар и да става дума за по-продължителна употреба...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Бойкот на Щерев!
« Отговор #94 -: Февруари 09, 2006, 17:42:34 pm »
Мда, наистина е интересно. Ние се чудим накъде да хванем.
За стимулациите - пише, вярно е. Не знам защо (не в статията, а въобще) се говори предимно за краткосрочните неприятни симптоми - мисля, че те се изтърпяват, и рискът от хиперстимулация - тук е ясно, че трябва много внимание. За дългосрочни ефекти по не се пише - няма изследвания ли, що ли. В статията се споменава нещо в духа.
Но иначе лекарите казват, че от 1 път (аз го разбирам като 2-3) нищо няма да ти стане ...
Благодаря ти, Бени!







*

    Anonymous

Бойкот на Щерев!
« Отговор #95 -: Февруари 10, 2006, 10:24:12 am »
Фреши, мисля, разсеяха ти неяснотите - тъпите, немислещите и неграмотните сме аз и Ели! А и освен това да не си помислиш да напишеш мнението си, когато е по-различно и неконформистко или да питаш нещо във форума! Във форумите въпроси не се задават - питай си лекарката! Чао, мила! Уви - ще си остана неграмотна явно! А! И тъпа! :lol:
Боже, събери си версиите!
Бойкот на Щерев!
« Отговор #96 -: Февруари 10, 2006, 10:35:51 am »
Опс, пропуснах да се регна - ама нали съм си тъпичка  :lol: ....
*
Бойкот на Щерев!
« Отговор #97 -: Февруари 10, 2006, 10:39:24 am »
Мацки, не се карайте заради някой, който показа колко му дреме за нас. Тук сме всички за да си помагаме, независимо кой коя клиника посещава и от кой лекар е доволен или разочарован.
Флайче, докъде стигна със стимулацията?  :)
Бойкот на Щерев!
« Отговор #98 -: Февруари 10, 2006, 11:03:12 am »
Дони - точно това имах предвид - че в крайна сметка важните сме ние и това как и къде се чувстваме ок. Да споделяме инфо и да си помагаме! Оф, както и да е!
Миличка, иначе при мене какво - утре е пункцията - това е хавата. Положението го знаеш при нас с тия усложнения - само мога да се моля и да се надявам! Доста фоликули има, надявам се и читави яйцеклетки да извадят, ама с-ди ще има ли достатъчно - не е ясно! Та така! Стискайте палци да го докараме до трансфер поне! Желая на всички успех - това е целта на всички ни, които пишем тук в крайна сметка! Прегръщам ви! :bighug:
*
Бойкот на Щерев!
« Отговор #99 -: Февруари 10, 2006, 11:10:21 am »
Флай , късмет мила !  :sunshine: И хубави новини !!!