Чета вече цяла седмица и тъкмо се наканя да пиша и малката такъв рев удря, че захвърлям всичко и търча да си играем.
Голям смях ударих със успокоението на бебоците, ама като попрочетох нещата май и аз ще пробвам, че вече просто е ад.Заспиваме за около 1ч. със страхотен рев и нищо не помага.Иска нон стоп да е в търчащо положение, ама като капне пада като круша о пак реве, няма угодия в случая.Напоследък заспиваме прави от умора в проходилата, защото накрая почнах да я слагам в нея, че аз не издържа, 3-4ч. да обикалям стаята вече.Навън е ангелче и никой не иска да повярва какъв звяр става вътре, но я разбирам и аз вече не трая на тясно в нас, да не говорим, че някакъв идиот беше скубнал кабела ни на Тв-то и 2 дни без ТВ се побърках, а отделно че и нета спя и беше купон.
Искала съм си много детето и съм готова на всичко за нея, но на моменти искам или не да си го призная ми идва да затворя вратата от другата страна поне за 2ч.
И накрая да Ви питам, че почвам да се притеснявам.Всички вече постригвате малките, а аз и да искам няма какво имаме си 1 букла от едната страна и малък перчем и това е.Направо ми изглежда плеши на фона на другите бебета и почвам да се притеснявам.Има ли нещо за бебета дето да кара косата да расте?Дали пък да не я шатна 0 номер и да видя какво ще стане, ама сега студено и малко ме е шубе, че то с перушинка зле, ама без нея още по-зле.