0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Вчера си направих тест и резултата е 45.33. Лекаря ми каза, че това е + резултат естествено. Каза ми да спра за няколко дни фраксипарина и да си пия Дуфастон и Утрогестан. Незнам какво да си мисля. Ще трябва да да повторя теста.

Чудесен резултет за 8 ден след трансфера  :), дано да се овладее зацапването и всичко да е наред занапред! Успех! :)

Току що ми излезе резултата от втория кръвен тест - 77,39. Незнам нормално ли е според вас нарастването на стойностите, като във вторник беше 45,33. Днес ми е 10 ден след трансфер. Звъня в клиниката, но за сега не мога да се свържа и продължавам да опитвам, а кървенето си продължава. Имам чувството, че намалява, но вече сякаш си въобразявам- побърках се да следя превръзкииии- не смея да се зарадвам.  8O 8O 8O 8O
*
Стискам палци всичко да е наред!
Каква е тази клиника, с която не можеш да се свържеш? Не че нещо, но когато и да се обадя на док или на рецепция винаги се свързвам, дори и вечерта!

Иначе, този месец при мен няма трансфер. Замразяваме всичко заради съмнения за изместен имплантационен прозорец. Нямам търпение да дойде Коледа и дано всичко е ок, за да опитаме тогава.
gerytomova88,
Когато сложиш стойностите в калколатора на Зачатие за ЧХГ излиза ,че при тебе се удвоява на всеки 62 часа,което според мен е в норма(пише че при 85% от жените се удвоява на всеки48-72 часа).
Стискам палци всичко да е наред
*
Чудесни стойности! Спокойно! Добре се удвоява.

yollie дано по Коледа случи твоето чудо!
Иначе моето кървене сякаш започна да намалява, което малко ме успокоява. Сега чакам още 4 дни и да си направя още един тест. Дано да се повишава.
*
Благодаря! Дано! Имам хубаво усещане за тогава :)
Дано при теб да са добре нещата, gerytomova
Здравейте момичета. Понеделник бяха станали 14 дни след трансфера ми и резултата от кръвния тест беше 353  :lol: :lol: :lol: Кървенето ми спря- абе пълна идилия, която естествено трябваше да бъде нарушена по някакъв начин. След като говорих с лекаря ми той ми каза ако е спряло кървенето да започна пак Фраксипарина, но през ден. Този разговор се проведе във вторник и аз в сряда си направих инжекция Фраксипарин. Всичко беше нормално, но вечерта точно преди да си легна кръвнах сякаш ме бяха порязали. Отдадох го на Фраксипарина (нямаше от какво друго да е), но на другата сутрин излезе един съсирек от мен, който допълнително ме притесни. Обадих се на доки, каза ми да пусна тест. Това се случва четвъртък (17 дни след трансфер) и резултата беше 631- незнам дали основателно се притеснявам, очаквах да е повече резултата. Събота ме викнаха на преглед- дали има шанс да се види нещо???
Толкова неща изчетох, че има моменти на не толкова сериозно покачване на ЧХГ, а след това рязко покачване, незнам дали си създавам излишни притеснения и наистина искам да спра да се притеснявам, но все нещо се случва.
*
Късно се включвам, но искам да те подкрепя. Как мина прегледа? Доста е рано, с вагинален УЗ се вижда плоден сак при ЧХГ 1000-2000. Стискам палци за хубаво развитие при теб  :crossfingers:



   La vita è bella
След много подробен оглед се видя следа от нещо, но не и нещото. Имала съм имплантация, но сега няма нищо. Сега се молим да спада ЧХГ. Утре ще пускам пак.
*
Сигурно ти е много тежко, имаш моята подкрепа. Дано скоро се получат нещата при вас  :bighug:



   La vita è bella
*
Момичета, днес бях на преглед - лигавица и яйчници са добре. Прогестерона явно също е ок, защото Доки сега се обади да ме инструктира за трансфера. Ще е след седмица, а до тогава си пия Естофем и от събота почвам Утрогестан х 4 глобули сутрин и вечер. От сега съм започнала да се вълнувам и да съм нетърпелива... Сутринта даже си сънувах прегледа, ненормална работа...  :D :D
Yollie, пожелавам ти едни спокойни празници и нека новата година за теб да започне с прекрасната новина, че ще си имаш рожбичка. Стискам палци всичко да мине спокойно и по вода.  :)
*
Гери, благодаря за милите думи! И на теб пожелавам от сърце нов +резултат и спокойни месеци след това.
Вчера ми беше трансфера на двете снежинки, доки каза да правя кръвен още следващия четвъртък, което ме изненада и зарадва! Снощи усетих леко боцкане на няколко пъти, но сигурно е рано да говорим за имплантация?
*
Йоли, чета те макар и да нямам време да пиша.Ще стискам много силно палци, ама много силно!

*
yollie, успех и от мен, стискам палци за положителен резултат!!!

*
Благодаря, момичета!
Всеки път като ви чета ме усмихвате, защото ме радвате с подкрепата и добротата си!
Здравейте Момичета,

Аз съм нова и ме интересува дали някой може да сподели мнение/опит за следния казус:
В събота ми парвиха инсеменация при 2 неспукани фоликула 24,5 и 21мм. Лекарката ми каза, че е препоръчително тази процедура да се прави при спукани фоликули, но не пожела да я отложи и да чакаме да се спукат.
Сега се притеснявам дали изобщо имаше смисъл да се подлагам при 2 неспукани фоликула или трябваше да изчакам.
Дали изобщо има шанс за успеваемост?
Моля ако някой има опит да сподели.

Благодаря!
*
Прекрасници, да се отчета с ЧХГ на 7 ден 36.5!
Имам си вече цели 3 симптома, които ми подсказаха резултата. От онзи ден гърди подути, вчера през деня ми беше тежко на стомаха, а вечерта си получих зацапването. Отделно си ме наболва леко в матката. Та така, надявам се всичко да си расте спокойно и малко се чудя дали и къде да се боцна след някой друг ден?..
 yollie,Тихичко честито.Яшсяньп зьвъс уяс`нд аь е хьиеа :bighug: