0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
stoeka71, много ме натъжава поста ти :hug2:
Кураж, неведоми са пътищата Господни!




"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
stoeka71 :bighug: :bighug: :bighug:,дано намериш сили и продължиш:(
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
Ех Стоека ужасно тъжно  :bighug: :bighug: :bighug:


*
stoeka71  :bighug: много е тъжно... Това последен опит по ФАР ли е?
« Последна редакция: Март 23, 2012, 13:37:28 pm от *lily* »
Имам вече две ангелчета на небето

*
stoeka71  :bighug: много е тъжно... Това последен опит по ФАР ли е?

Да последен, затова вложих и толкова много надежда в него. Благодаря момичета!
Темата е много полезна и интересна. Моля да е продължим  osi_1
Темата е много полезна, подкрепям идеята да я поддържаме:)
При първия ми опит на 3 ден, 3 ембриончета, само едното беше хубаво, а останалите не толкова, пътувахме в деня след трансфера около 300 км с кола. След това лежах доста и на датата, в която очаквах МЦ, си ми дойде, ей така, все едно нищо не сме правили.
Честно казано незнам кое е правилното поведение???
Има ли момичета,които не са лежали след трансфер, а наистина са водили обичаен дневен режим и са с успешни процедури?
Имам два трансфера.
След първия имах доста работа, напрежение, стрес и т.н., които обвиних, че не се е получил опита.
След втория се олежах.. в пълния смисъл на думата :) .. и пак не стана..
Явно не е до това. А и след двата трансфера пътувах 160 км на задната седалка на колата, лежейки... Ограничавах се от шоколад, кафе сладко..
Живи здрави при следващия трансфер... решила съм да не лежа и да не се лишавам чак толкова.

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
Здравейте,аз съм на 6 ден след трансфера втори опит ми е първия път си ходих на работа без физическо натоварване и нищо а сега реших да си почивам повече но имам чувството че нищо няма да се получи.Успех на всички.
Имам общо 4 неуспешни опита със стимулация + един на естествен цикъл. При два от тях до теста не излизах от къщи и почти през цялото време лежах. Пак нищо не стана. Поне в моя случай явно причината за неуспеха е друга. Разбира се продължавам да спазвам препоръките да се пазя от по-сериозно физическо натоварване особено през първата седмица след трансфера. Но да лежа и да не ходя на работа, която не е тежка, разбира се - повече не бих го направила
*
Имам три процедури - 1 успешна и 2 неуспешни. При 1вия (неуспешен) бях болнични и се пазих около седмица, при 2рия (успешен) си бях на работа, при 3тия (неуспешен) също работих. Като казвам работих имам предвид, че дори и в деня на трансфера не съм била отпуск. Ако работата ви не е тежка няма смисъл да се лежи според мен. Пазете се от резки движения, вдигане на тежко, топла вода (баня, вана), хранете се здравословно.
А какво мислите за морето - според вас удачно ли е след ЕТ да се ходи на море? Аз се надявам другата седмица да ми е трансфера, имам оферта за 2-3 дни да отидем с приятели на море за July morning  :lol:. Свито ми е на душата и не знам дали да замина с тях или не.  :?
*
papa2011, aз след един от трансферите ходих на море. След разрешение от лекарите, разбира се, но беше опит на спонтанен цикъл. Трябваше да избягвам силното слънце , за водата казаха че няма с какво да ми навреди, но пък аз не плувам, а само се кисна в морето.
здравейте остават ми два дни до теста за бременност но имам болки ниско долу в корема като при цикъл някакъв съвет  :(
*
Папа попитай лекаря си най- добре,но мисля че след трансфера не е много хубаво да използваш басейни или морската вода,но пък нищо не ти пречи да се излежаваш на плажа :D,какво по хубаво от това, стига Доки да разреши :wink:

varbishka ,според мен лягай в леглото и не се претоварвай с лоши мисли, стискаме палци за  :bfp:

*
Здравейте,момичета!Моят трансфер беше на 15юни,седмица след това почувствах силни парещи( направо изгарящи)болки ниско долу в корема и влагалището,все едно имах пожар от вътре. :( На някоя да се е случвало подобно нещо?!Почти не мигнах тази вечер.Обадих се на спешния,казаха ми да пия но-шпа и да си сложа Профенид.Не ми помогнаха,продължаваше да ми гори! :( Гърдите и корема ми омекнаха...стана ми ясно,че всичко приключи! :( На 11-ия ден от трансфера направих кръвен тест-резултатът: 0.1  :( Отрицателен...Обадих се на д-р Персенска,каза ми да пусна още един тест на 29 юни и да не спирам лекарствата,но най-вероятно опита е неуспешен. Много съм разстроена...от вчера не съм спряла да плача! :balk_145: :balk_145: :balk_145: След като не съм бременна,защо тогава я няма лелката, от лекарствата ли е?И защо постоянно ми се гади,вчера една кола мина покрай мен,замириса ми на бензин и  за малко щях да повърна!Гади ми се и от натрапчиви парфюми,от манджи...кво ми става?!!!
« Последна редакция: Юни 27, 2012, 14:33:00 pm от sole »
*
sole ,успокой се :balk_133: и слушай Докторката какво ти казва,сега не спирай лекарствата,после ще видите какво да правите след  втория кръвен тест.А относно цикъла на мен ми дойде на 17 ден и спрях лекарствата....в този момент думите са излишни то е ясно колко много боли :balk_144:.Кураж!

Темата е много полезна, подкрепям идеята да я поддържаме:)
При първия ми опит на 3 ден, 3 ембриончета, само едното беше хубаво, а останалите не толкова, пътувахме в деня след трансфера около 300 км с кола. След това лежах доста и на датата, в която очаквах МЦ, си ми дойде, ей така, все едно нищо не сме правили.
Честно казано незнам кое е правилното поведение???
Има ли момичета,които не са лежали след трансфер, а наистина са водили обичаен дневен режим и са с успешни процедури?
И вторият ни опит е неуспешен, ужасно е! Този път - трансфер на 5 ден на 2 бластоциста, след опита отново пътувах и бях на работа, без физическо и психическо натоварване. Не го мислех много, не се притеснявах, бях много оптимистично настроена иииии нищо - 0.00 на 12 ден. А всичко вървеше толкова добре...
И при двата опита е нямало имплантация явно, а уж проблема ни е само мъжки фактор!?!
Живот и здраве, следващия път - няма да пътувам първата седмица и няма да ходя на работа до теста, пък дано имаме успех! Късмет ли е всичко - незнам вече?!?
Момичета, попитах след трансфер дали мога да ходя на море или плаж. Отговориха ми, че не е препоръчително.  :balk_77:
Съветът на лекаря е да се ограничи прякото излагане на слънце, ако сме на море - само под чадъра. Така, че УМНАТА!
papa2011, аз също мислих че не е добра идея морето.
Приемаш повишена доза прогестерон, от който избиват много петна по кожата. Но това е дребен проблем, като се замисля. Имало е трансфер, малко или много по механичен начин е преодоляна шийката на матката. Рискът от замърсяване според мен е водещ.