0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Искам да попитам някой с положителен резултат от опит с ин витро когато ти дойде датата за менструация имаше ли болки сякаш ще ти идва, апосле да ти е положителен теста, защото на 03.07.08 ми предстой да си правя теста а пък започна да ме боли корема сякаш ще ми идва? Моля Ви ако някои го е преживял да ми отговори. Много Ви благодаря?
аз имах чувството че всеки момент ще ми дойде, тези симптоми бяха два дни и после изчезнаха. бях с положителен тест но за кратко. желая ти много успех
Здравейте момичета,
Днес ми е 11 ден след трансфер,чудя се дали да си направя домашен тест у дома,или да изчакам още малко.Моят лекар ми каза да си правя тест чак на 17 ден,но ми се струва че няма да устискам до тогава.Дайте съвет и ако можете да ми препоръчате от кои тестове да си купя(на лични).
хубав ден :D
*
Не можеш ли да си направиш кръвен тест?
аз си направих на 9 ден от трансфера уринарен тест и отчете втора бледа черта.успех
*
Aз имах положителен уринен тест на 8 ден от трансфера(не сам взимала никакав прегнил).На 10 ден направих още един уринен тест също положителен.Кръвния ми тест беше на 12 ден ЧХГ 22.7.За не6тастие обаче на 15 ден ЧХГ бе6е паднало на 4.1 и така всичко приключи.Но беше много станно че след втория ми кръвен тест си направих още един уринен тест и пак бе6е положителен.Още не мога да си обясня как може кръвния тест да е отрицателен а уринния,направен три часа след него да отчете положителен резултат.Тогава се надявах да е станала някаква лабораторна грешка с резултатите от втория ми кръвен тест,но цикала ми доиде след 3 дни.
*
Аз също имах ЧХГ 22.01 на 12 ден от трансфера,даже вече бях в цикъл имах си обилно кръвотечение,обезумях от притеснение,помислих,че нещо е станало защото предния ден спрях утрогестана и фраксипарина,изобщо не очаквах такива стойности,направих втори по настояване на д-р Владимиров и вече беше ЧХГ 2.4,все пак това дава информация , че е имало имплантация.Случват се такива работи,но тестове тябва да се правят и медикаментите да не се спират, наистина!     
*
здравейте момичета,имам 2 опита ин витро,за съжеление неуспешни,но най-важното през това време е да не губиш надежда,тези дни докато чакаш да направиш теста са най-трудни,но ако седиш и само мислиш за това е убийствено.Горе главите,и нашия ред ще дойде някога...

Здравей Мели,
На 15 ден от реинсе, направих кръвен тест. Резултата беше 4,8. Опитах се да се примиря с факта, че не съм бременна, но на 28 ден от ПМЦ ми се появи леко раждиво зацапване и нищо повече. Нямам симптоми нито за бременност нито на цикъл.
Предварително благодаря за коментара
На мен много ми хареса един съвет, който някой /не се сещам кой  :oops:/ беше дал в друга тема, а именно: срещайте се и комуникирайте с хора, които НЕ ЗНАЯТ какво правите в момента, така няма да имате възможност да говорите и мислите за това.
За мен специално би било много, много полезно  :D
И на мен много ми хареса този съвет,на малкото хора които знаят какво правим с мъжът ми, сме забранили да питат -какво става? Когато стане ще разберат...и така съм много добре.
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
Здравейте моми4ета,днес 15и ден след инсеминация ми правиха кръвен,казаха ми 4е е отрицателен и да спра прогестерона.Преди два дена правих уринен су6то отрицателен,но съм леко озадъ4ена преди два дни ме боляха гърдите,а сега ве4е по4ти не,няма кървене нито болки,определено съм объркана!!!!!!
Как мислите дали да продължа о6те няколко дни с прогестерона??????Нали надеждата умира последна ,ако умира изоб6то...... :balk_144:
Здравейте , аз съм нова във форума .Искам да се запознаем и да си пиша с вас
*
Надежда пиши из другите темички, където има скорошни дати!!! :D
Здравейте момичета.Виждам,че понякога в тези форуми има повече информация,отколкото човек може да получи от докторите,които не са никак словоохотливи.Искам да попитам дали някой от вас е изпадал в подобна ситуация:
Изминах дълъг път-може би вече 10 години в правене на опити да забременея,но не се получава.Имах два неуспешни опита ин витро и този  месец беше поредния трети.На 15.10. ми беше трансфера,като ми изписаха утрогестан/3Х2/,естрофем и фолиева кисилина/2Х1/, вечер и по 1 т. аспирин протект,първите 5 дни и но шпа/3х2/.На 12 ден от трасфера получих течение с кафяв цвят,което продължава,днес ми е 14 ден от трансфера.На 12-тия ден направих тест -шуър чек,но беше отрицателен.Според вас на какво се дължи това течение и опасно ли е,има ли вероятност теста да е дал грешен резултат?Мисля да изчакам още ден -два и да повторя уринарния тест.
*
Лола, иди си направи кръвен тест. Той ще ти покаже с точност.
Такова течение се появява и при бременност и преди менструация, тук няма кой да ти каже каква е причината. Кръвният тест обаче ще ти даде отговорите.
 Желая ти успех!
Благодаря!Успех на всички!
И аз да се включа по повод симптомите и тестовете след процедури. Правих ин витро, нямах никакви симптоми за нищо, но на 10-ти ден от ЕТ прокървих /ръждиво/. Трябваше да правя тест чак на 18 ден. Добре че изненадващо се появи възможност за ходене в чужбина, та отидох и си направих кръвен тест /случайно/, за да си пътувам спокойно. Мислех опита си за неуспешен и да спирам лекарствата, но реших да съм сигурна. Да, но теста ми беше положителен, никъде не запътувах. Направих още 2 теста - уринен на 11 ден от ЕТ и кръвен- на 12-ти ден /отново +++/. Продължи и даже се засили кървенето /ярко като МЦ/, но ЧХГ се удвои и ме прибраха в болница.
Исках само да кажа, че не бива да пропускаме тестовете след процедури, дори и с кървене, така може да "пропуснем" бебето си за 20-30 лева /цената на кръвния тест/.
*
Мислех опита си за неуспешен и да спирам лекарствата, но реших да съм сигурна.
И най-вече, да не се спират лекарствата, преди консултация с лекар!
*
Нека и аз се включа.Моят трансфер беше този месец на 4 и вмомента съм в очакване на резултата.Това ми е втори опит само че правя инвитро на естествен цикъл тъй като съм с изчерпан яйчников резерв.Има ли момичета забременели по този начин, защото вярата ми нещо губи.
*

    evro

  • *****
  • 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=8545.0
Темичката е дълга, но е полезна.
Успех!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com