0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
   за късмет....
Николай е на 2г.4м.5д.
*

    VeryMe

  • ***
  • 198
  • Любовта можеш да задържиш в длани, а не в юмруци
VeryMe
аз имах подобен(дори почти същия)случай
трансфер и последващ положителен тест,но с ниски стойности на чхг....няколко дни по-късно още по-ниски стойности.Спрях лекарствата и ми дойде.Обяснение....никакво!Успокоение....хубаво е,че теста е бил положителен и е имало имплантация-дори и аз кратко.
След генетични и имунологични се оказа,че съм с тежка тромбофилия,което даде отговор защо са спряло да се развиват.Сега съм на терапия,а утре имам ЗЕТ на три морулки.

Същото се случи и с мен .
Оказа се че имам тромбофилия .
Сега след трансфера ще съм на други лекарства :?

Момичета и аз пуснах генетичен тест. НЯМАМ тромбофилия, нямам и имунологични проблеми..Защо не се получи?-може и да не разбера никога.


На 01.10 ми беше трансфера на 1  ембрионче на 5 ден (бластоцист), на 08.10 ми се яви кафеникаво зацапване, много слабо , днеска вече няма и помен от него. Днес сутринта пуснах кръвен тест резултата е 1.52, което си е чисто отрицателен, мисля да го повторя в събота за по- сигурно. Та въпроса ми е следният: възможно ли е да е настъпила късна имплантация около 12-13 ден и на това да се дължи зацапването и отрицателния тест? От това, което съм чела имплантацията трябва да настъпи между 6 и 10 след оплождането и това ме навява на мисълта, че опитът е неуспешен, но нека все пак чуя вашите мнения. Благодаря
Трансфер на 31.10 на 09.11 на 2 емриона, цъкъла си дойде все едно нищоне сме правили , изследванията са ми добре единствено на генетичните ми са че съм предласположена към тромбофилия, но си приемах нужнит елекарства , първи опит ми е ! Като преди инвитрото забраменях 3 пъти за една годиан но за съжаление извънматочни бяха и трите в следсвие отстранени тръби , сега и неуспешно инвитро ...до кога ще са тези мъки? 
Темата е стара, но се записвам да я прочета, защото и на мен ми предстои.
Благодаря отново на  Мели за съветите  :bighug: 
<br />
Здр . Често ви четъ , но да се запиша и аз във моито неведение. Със тубарен стерлитет съм , и ореминахме на инвитро . Първи опит на 27.01.2016.г . Отрицателен , док ми обясни че съм направила свръх реакция от стимулацията. Приех  и му казах , добре следващтия път ще стане. И така след два месеца на естествен цикал започнахме , ЗЕТ на 28.04.2016. г. Ми беше трансфера , вчера ми беше кръвния , които беше пак отрицателен. Но странното ми е че за тия 12 дена , няма зацапване нито кафяво нито цикал, а първия път ми зацапа още на 5 ден сле трансфера. Много ми е странно това нещо , и съм във голямо неведение. Но се замислям за генетични , и др изследвания. Извинявам се ако има нещо, Благодаря ви
*
Здравей, vili_gr, съжалявам за неуспешния опит!
Правила съм няколко трансфера, случвало се е както да започне кървене успоредно с приема на лекарствата, така и няколко дни след спирането им.
За допълнителните изследвания обсъди с лекаря, тъй като препоръката за изследване е на база конкретни показания при теб.
Аз правих имунологични, хистероскопия и регулярно проверявахме щитовидната жлеза. Беше планирана и ендометриална биопсия, но впоследствие се оказа, че не е необходимо, тъй като при хистероскопията се установи сериозен проблем с лигавицата, започнахме терапия, и т.н., така че биопсията се оказа излишна.
Най-добре обсъди с лекуващия лекар, евентуално и с имунолог.... за насока какво още да изследваш.
« Последна редакция: Май 10, 2016, 18:38:57 pm от marsi »

*
Записвам се и за тази тема, надявам се следващата седмица да е моя първи трансфер.
Стиснати палци на всички, желая ви успех от сърце!
Здравейте.Току що се регистрирах в сайта и мисля, че това е мястото където да споделя моите преживявания до сега. До този момент винаги само четях за повечето неща без да се включвам, но мисля, че имам нужда от хора, които знаят през какво преминавам.
Миналата година имам неуспешно ин витро, като преди това лапароскопски ми бяха махнати двете тръби. След неуспеха ни, направихме ендометриална биопсия и кръвни тестове. Излезе, че имам тромбофилия и НК клетки в лигавицата на матката. Имах замразени ембриони, които върнахме след няколко месеца, също неуспешно вече на фона на Фраксипарин и лекарство което ми поставиха в матката няколко дни преди ЗЕТ. Днес ми е 8-ми ден след трансфер след второто ми ин витро. Сега е момента да кажа, че както и предните два пъти не удържам две седмици след трансфер и започвам да кървя след 1 седмица. Правим някакви опити да го овладеем с Дуфастон, вит.Ц, Утрогестан през устата, но кървенето пак се засилва и аз започвам да се отчайвам. Знам, че има жени с далеч по-дълга борба от моята, но ми е много трудно. Питам се какво пропускаме, какво не правим както трябва, има ли изследвания, които да си пуснем??? Това е един от дните, в които всичко ти се срива и исках да го спподеля с вас и ако можете да ме посъветвате.
*
gerytomova88, добре дошла сред нас. Съжалявам, че минаваш през трудния път на стерилитета. Не отписвай опита все още - понякога въпреки кървенето, се развива успешна бременност. Не мога обаче да дам съвет за нещо, което изпускате - изглежда си в добри ръце и докторът ти предприема изследвания и мерки за откритите отклонения. Дано се включи някое момиче със свежи идеи. Кураж!



   La vita è bella
Благодаря за топлите думи. Хубаво е чувството на подкрепа от хора, със същата борба. Пия си хаповете и се надявам на цветна бременност / ако е възможно след ин витро да има такава / .
*
Има, разбира се.
Силно ли е кървенето или е по-скоро зацапване?

Не е като зацапване, но не е и като истински цикъл. Нещо средно е и ме изкарва извън релси вече.
*
Направи си кръвен тест. Така ще си наясно поне с това дали си бременна. За кървенето само специалост би могъл да каже.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
Вчера си направих тест и резултата е 45.33. Лекаря ми каза, че това е + резултат естествено. Каза ми да спра за няколко дни фраксипарина и да си пия Дуфастон и Утрогестан. Незнам какво да си мисля. Ще трябва да да повторя теста.
*
Утре ако повториш теста ще видиш как нараства ЧХГ.
Да, това си е положителен резултат, предполагам не си слагала прегнил след овулация.
Успех!
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
Прегнил съм слагала преди 16 дни, преди фоликуларната пункция еднократно.
*
Това е чудесна новина, gerytomova88 :) Много хубаво ЧХГ за този ранен етап. Тихичко честито. Стискам палци :crossfingers: Дано да се овладее зацапването, за да се насладиш на момента. Предишните опити имала ли си положителен тест?



   La vita è bella
Никога не съм имала + резултат до сега. Надявам се да си остане такъв. 8O :wink: :)
За всяко нещо си има пръв път :D .Стискам палци да се запази :crossfingers: