0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Благодаря, Бебешок! Вие как се развивате?
ПП. Второто изречение от поста ти не се чете :)
*
Браво, yollie, чудесен резултат. Продължавам да стискам палци  :crossfingers:

На bebeshok0326 изречението, сигурно е пуснала БДС кирилицата без да иска :)
Яшсяньп зьвъс уяс`нд аь е хьиеа = Стискам палци всичко да е наред



   La vita è bella
хаха ,малко съм се объркала с клавиатурата,но Руми се е справила перфектно с превода.
Ние сме добре.Май го усещам вече,но не съм сигурна.Като цяло съм облагодетелствана за сега-без много неприятни симптоми,не че нямам свойте трудни моменти,но тва да е :)
*
yollie, много се радвам за добрия резултат от изследването  :), желая ти успех и занапред!  :)

Здравейте момичета,
въпреки, че това ми е първия коментар във форума искам да ви кажа, че постоянно ви чета мненията и много ми помагат, тъй като в клиниката все или забравям да питам или не обясняват подробно защото пред вратата чакат още 20 човека. Та форума на зачатие ми се явява "2ро мнение от специалист".
Аз съм на 7ми ден от трансфер на два ембриона (3ти ден след пункцията).
За сега нямам кървене и го приемам като положително обстоятелство. Едва издържам да се спра да си направя тест, защото мисля, че няма да отчете дори и да съм бременна.
Не знам внушение ли е или наистина се случи така както го чувствам, но днес започнах да кихам едно след друго 7 пъти. Почна ли няма спиране просто... на 7мия път усетих остра болка много ниско долу и го почувствах така все едно ми се отлепи ембриончето. Не знам това възможно ли е. Все пак кихането беше продължително, съответно и напъните ниско в корема.
Не знам внушавам ли си или не, но ви моля за някакво мнение дали е възможно ембриончето да се отлепи, евентуално ако се е закачило или имплантирало вече? От тогава усещам една тъпа болка около десния яйчник или някъде около него.
Ще се побъркам просто.
« Последна редакция: Януари 31, 2017, 18:16:34 pm от anita_ »
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Здравей, Анита!

Нищо не може да се случи вследствие кихане, а болката в областта на яйчника е нормална след трансфер. Зная, че чакането е изключително труден период, но нищо повече не можеш да направиш, освен да си пиеш лекарствата и да се стремиш, доколкото можеш, да мислиш позитивно.

Поздрави и успех! :)


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Анита, моят трансфер беше когато бях леко болна. За разлика от друг път, точно този път кихах като магаре! Чуваха ме съседите на 2-ия етаж, а аз живея на 4-ия. Тогава си мислех, че ако на този зор устоят ембрионите, нищо не може да ги гътне! В крайна сметка, едното се имплантира, другото не, но едва ли кихавиците са виновни за това :)
Благодаря много за коментарите!

Успокойхте ме наистина много! Просто се притеснявам толкова много, че едва ли не всичко мисля, че вреди :D

Днес въпреки, че е много рано още 8ден от ЕТ, направих тест и се получи 2ра, но много бледа чертичка!
Ще го приема положително и няма да се отчайвам още. Въпреки, че бледата черта  може би е измамна, няма да приема теста нито за положителен, нито за отрицателен! Ще си направя тест отново след 2 дни.
А възможно ли е, тъй като на 19.01.2017г ми сложиха Ovitrelle, теста да отчете грешен положителен резултат?

Благодаря наистина ме успокойхте!
Каквото е писано ще стане.  :)
« Последна редакция: Февруари 01, 2017, 15:01:42 pm от anita_ »
Анита, то на 8 ден е рано само за уринарен тест :wink: за кръвен си е екстра :) пускай едно чхг и се радвай на резултата :lol: късмет ти желая
Момичета направих кръвен тест, днес съм 10ти ден от трансфера.
Резултата е 150,6 mIU/ml. Резултатите ги гледам онлайн и не съм ги коментирала с лекарката.
Теста е положителен нали????? Прикачам снимка
http://prikachi.com/images.php?images/806/9031806j.jpg
« Последна редакция: Февруари 03, 2017, 18:51:45 pm от anita_ »
*
Категорично положителен. Честито! Леки девет месеца!

Благодаря много!

Пожелавам на всички да получат тази радостна новина! :wink:
*
Анита, чудесен резултат за 10-ти ден  :), дано всичко е наред и занапред, лека и спокойна бременност ти желая!  :)

Благодаря!
Май няма да е много спокойна. Вчера 11ти ден след трансфера вече започна сутрешното гадене!
Не че се оплаквам все пак от 3г. чакам бебчо, просто не очаквах да е толкова скоро. :oops: :lol:
Прегледа ми е на 14ти февруари, тогава ще поразпитам дали е нормално  :lol:
Здравейте момичета и аз се записвам в темичката.
Анита тихичко честито от мен и ти пожелавам спокойна и лека бременност в следващите 9месеца.

Моята ситуация каква е и аз съм след трансфер на  03.02. и днес е 3ти ден след трансфер. Незнам трябва ли да се притеснявам но снощи вечерта имах някакво зацапване на бельото с прогестерана, а тази сутрин на тоалетната хартия имах розова слуз, незнам това за притеснение ли е, но мисля че е много рано за имплантация нали. Момичета ако може да ми кажете или дадете съвет какво може да се случва. Втори опит инвитро ми е: пункция 8 яйцеклетки, 4 оплодени на първи ден, на 3ти ден трансфер на 2 ембрита(8клетки и 7клетки) водят се много добри и оцеляха още 2 ембриончета за замразяване.

Силно се моля всичко да е наред и си пожелавам скоро на всички да се сбъдне желанието ни за двете чертички и след това за малки сладки пуФкави бебчета  :bori_007: :bori_005:
Mire, благодаря.

Относно твоя въпрос бих те посъветвала да не се притесняваш много. От доста дълго чета тука по форума темите за инвитрото и доста момичета се оплакват от зацапване и въпреки това всичко е било наред и бременност е настъпила. Все пак най-добре звънни и попитай лекарката ти.
Лично на мен това ми е първи трансфер и за сега не ми се е появявала никакво зацапване, надявам се и да не се появи, че сигурно и аз ще се побъркам.
Звънни на Док и питай, но най-добре си лежи и не се натоварвай докато отмине.
Мерси Анита,
дано да е така. Аз така или иначе не искам да излизам от нас, този път съм решила да се пазя много. Но си позволих вече втори парацетамол да изпия, много ме боли корема. Искам да дойде утре и да видя как ще се чувствам. :*
Мире,аз също бих те посъветвала да се обадиш на доки.Той най-добре знае.Относно болките,аз като цяло имам много лек цикъл,но пък съм претъпяла няколко операции и мога да твърдя,че прага ми на болка е доста висок,но болките ми след трансфера(някъде до 10 ти ден)бяха най-големия ми кошмар.Пиех 3*2 нош па и имаше дни ,в който все едно не бях пила нищо.Но болката си заслужаваше.Успех.
Благодаря момичета, но съм в Испания, и немога да се обадя на Доки :( , инвитрото го правя в държавната болница и немога да се обадя на никой. Но ще стискам палци и се надявам утре да ми е по - добре. Просто ми се искаше да чуя дали някой се е срещал с подобен проблем да процапа на трети ден от трансфер за болките в корема може и да е нормално, те поскоро са провокирани от газове.
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Благодаря момичета, но съм в Испания, и немога да се обадя на Доки :( , инвитрото го правя в държавната болница и немога да се обадя на никой. Но ще стискам палци и се надявам утре да ми е по - добре. Просто ми се искаше да чуя дали някой се е срещал с подобен проблем да процапа на трети ден от трансфер за болките в корема може и да е нормално, те поскоро са провокирани от газове.

Едно от предимствата на българското здравеопазване е пряката и дирактна връзка на пациента с лекаря и с лечебното заведение.

Мире, а нямаш ли указания как се процедира след трансфер, какво да правиш, ако имаш оплаквания, на кого да се обадиш и в какъв случай и т.н.? Ние даваме едни такива указания в писмен вид на нашите пациенти.


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу