0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Джули, има доктори който искат ранен тест, за да видят ако е имало имплантация и стана биохимична.За твое лично успокоение изчакай малко и направи пак тест.ЕРА правена ли е при теб?Ако имаш правена ЕРА, то доктора знае кога точно е имплантационния прозорец и това е още една причина да иска толкова ранен тест.

Не, Маги, не ми е правен такъв тест. Преди трансфера бях на Климара и после на Естрофем и наблюдаваха лигавицата на УЗ и нивата на Прогестерон.няколко дни преди трансфера започнах да слагам Утрогестан вагинално.
*
Ясно, ами тогава пусни на 9-ти ден пак кръвен и ще стискам палци да е положителен.

Не искам да те отчайвам, но и двата пъти правих теста на 7 ден.. първия път бе 26 и имах биохимична бременност, а вторият път 294... повтори го както казва Маги и ще стискам палци да е положителен :) Късмет ти желая
Е Алекс,недей така .Както писах по-горе аз на 9ти ден с 5 дневно  и резултат 26, в момента се гушкаме.
Стискам палци
Радвам се, че ми давате известна насока. И ние с мъжа ми мислим да изчакаме още няколко дни и да направя пак тест.Дано този път е положителен! Не смея да храня напразни надежди. От трансфера до вчера все имах чувството, че се е получило. Корема ми беше много подут, наболяваше ме ниско долу, да не говорим за гърдите, но четох че това са нормални реакции. От вчера корема ми е на половина спаднал,само гърдите ме болят леко. При вас така ли беше, нормално ли е?
Нормално е да имаш всякакви подобни симптоми,при всеки е различно.Моя корем не беше подут,нит имах болезнени гърди,но пък имах зверски болки ниско долу(в матката).
*
Джули, симптомиако търсиш, винаги ще намериш, та дори и да са въображаеми. Може да си бременна без абсолютно никакви симтоми, може и да не си с куп налични такива. Място за сравнение няма. Много е трудно, но няма как.
Успех!!!
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
Здравейте,
С мъжки фактор сме и сега правим втора инсеминация и ми остават 2 дни до теста... От няколко дни получавам спазми и ужасна болка в яйчниците, точно като ПМС...
Приемам 3х2 утрогестан .. и усещам как съм се подула доста отвътре... дали това се дължи на прогестерона?
Възможно е да е от него,особенно ако го приемаш през устата.Аз така и не успявах ,ставаше ми лошо.Ако е така питай доктора си да го приемаш вагинално
Възможно е да е от него,особенно ако го приемаш през устата.Аз така и не успявах ,ставаше ми лошо.Ако е така питай доктора си да го приемаш вагинално
Приемам го вагинално и орално... но ще се консултирам с доктора за всеки случай
Здравейте пак от мен.
Аз продължих лекарствата още няколко дни и пак повторих кръвния тест, както бях решила. За съжаление резултата беше същия  :(
Днес бях при доктора и той каза, че преди втория трансфер е добре да се направи ера тест. Някоя от вас правила ли го и има ли положителен резултат след това?
п.п само искам да уточня, че аз нямам естествен цикъл от 2 години. На практика съм в менопауза и не знам доколко има смисъл този тест?
*
Привет, съжалявам за отрицателния резултат! Ерата се прави, за да се определи точният имплантационен прозорец. При менопауза, обаче, не знам как стоят нещата. При кой лекар си, разпитай по-подробно какви биха били ползите от ерата.
Намерих и прочетох що за тест е ЕРА. Прави се и при естествен и при цикъл на ХЗТ. Доста е скъп, но ще го направим.
*
Здравейте! Да ви попитам много ли е вредно ако изпия едно кафе 3 в 1 шести ден след трансфер? Това би ли било предпоставка за неуспех? Благодаря!
Пепси,ако е писано да стане -ще стане.Едно кафе не мисля,че ще навреди или поне на мен не вредеше.Аз не съм пила първите 1-2дни,но бях с много ниско кръвно 75/35 ,е не издържах и пиех едно нормално кафе сутрин.
Здравейте, пиша относно ЕРА теса. При мен показа ден 21 като най рецептивен. Направихме 3 опита неуспешни. Предстои 4 ти и ми правиха изследване на естрадиол и прогестерон на този ден 21, 3 месеца поред,  Изследванията показват ниска рецептивност? Не мога да си обясня смисъла на този тест след като хормоните показват друго?
Здравейте мили момичета, нова съм във форума. Днес ми е 12-ти ден от трансефера, от 5 яйцеклетки две бяха узрели и оплодени, но уви само едната се разви, след което на трети ден ми направиха трансфер. Док. ми каза на 14-ти ден кръвен тест, но пустото ми сърце не издържа и си направих днес уринен тест, който беше отрицателен. Мисълта ми е някой сблъсквал ли се е с нещо подобно, сега ме е срах да ида даже на кръвен :( :( :( Благодаря предварително и се извинявам, ако въпроса ми е бил глупав.
Kaliopa, на 9ти ден след трансфер на 5дневно ембрионче си направих уронен тест,беше си отрицателен.Два часа по-късно си пуснах кръвен ,който беше с резултат 26.1.Искренно ти желая да ти се случи същото.Не се колебай и си направи кръвен.
« Последна редакция: Октомври 13, 2017, 16:02:54 pm от bebeshok0326 »
*
Kaliopa, при мен на 11-ти ден уринарния тест беше отрицателен, но след два дни кръвния показа - 221  :D
Стискам палци всичко да е ОК!