0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    gerinda

Re: Въпрос за Д-р Владимиров
« Отговор #100 -: Май 16, 2007, 13:28:28 pm »
Момичета да знаете от кога д-р Владимиров ще излиза в отпуск?
*
Re: Въпрос за Д-р Владимиров
« Отговор #101 -: Май 16, 2007, 13:44:48 pm »
Мисля че някой беше писал по-напред в тази тема, че приема нови пациенти до средата на юни, а в отпуска е август.

*

    gerinda

Re: Въпрос за Д-р Владимиров
« Отговор #102 -: Май 16, 2007, 13:59:31 pm »
прочетох някъде че от юли че ще в отпуск и затова питам ако някой знае със сигурност нека сподели?
Re: Въпрос за Д-р Владимиров
« Отговор #103 -: Май 16, 2007, 23:02:29 pm »
Днес бях на преглед при него- юли и август ще почива за съжаление.
Re: Въпрос за Д-р Владимиров
« Отговор #104 -: Май 17, 2007, 09:06:22 am »
Днес бях на преглед при него- юли и август ще почива за съжаление.

zeituni, малко смешен въпрос, но ти като пита поинтересува ли се дали почива в смисъл не приема нови пациенти, но си следи настоящите, или почива в смисъл няма никой и който до където го е докарал чака началото на септември?  Може би някое от момичетата, които отдавна са при него биха могли да кажат.  Притеснява ме това, че ако човек направи АРТ процедура при него през юни, ще има нужда от наблюдение именно през юли и може би част от август :oops:.
*

    gerinda

Re: Въпрос за Д-р Владимиров
« Отговор #105 -: Май 17, 2007, 11:29:20 am »
Има ли момичета за АРТ при него през юни защото на мен ми предстои някъде около 12-13 и незнам дали ще се вместя със стимулации, трансфер и т.н до края на месеца.
Re: Въпрос за Д-р Владимиров
« Отговор #106 -: Май 17, 2007, 11:34:08 am »
Принцеска,предполагам, че редовните му пациенти знаят повече. Аз бях за първи път. Ще правя ин витро и той каза, че ако искам може да го направи юни, иначе чак през септември. Не го разпитвах повече, защото в крайна сметка решихме да е септември.
Но думите му бяха, че се нуждаел от почивка и ще почива юли и август. Предполагам обаче, че е организирал така нещата, че да може да наблюдава пациенти, които правят процедура през юни.Изглежда много отговорен човек.
Успех ти желая!
*

    Danidan

  • *****
  • 1209
  • творец- щурец с малко щурче
Re: Въпрос за Д-р Владимиров
« Отговор #107 -: Май 17, 2007, 23:13:34 pm »
Момичета, щом ще почиват два месеца, предполагам, че ще има друг лекар, който да следи състоянието на тези след АРТ.
Не съм сигурна, но ако не, поне ще препращат при лекар.
Иначе през лятото рядко се правят процедури и затова са решили да почиват тогава.
Успех на всички!
Re: Въпрос за Д-р Владимиров
« Отговор #108 -: Май 18, 2007, 08:12:39 am »
Момичета, по коледно-новогодишните празници Д-р Владимиров пак беше в отпуска, и знам със сигурност, че го заместваше д-р Благоева... Но наистина трябва да говорите с него  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
Re: Въпрос за Д-р Владимиров
« Отговор #109 -: Юни 27, 2007, 12:58:48 pm »
Абсолютно съм разочерована от този "доктор" Владимиров!Боря се от няколко години да имам дете, като всички изследвания сочат, че няма конкретен проблем за да не мога да заременея!Най накрая посетихи и неговата клиника като, вече бях обиколила всички светила в тази област!След "подробно" изследване състоящо се в преглед с ултразвук и антека за родословното ми дърво, както и въпроси къде работя и какво е финансовото ми състояние-ми отговори категорично-че цикълът ми ще спре на 30 години/бях на 28 тогава/ и няма време за никакво стимулиране, а направо да минем към инвитро за около 7 хиляди лева.Направи  разширена спермограма на съпруга ми за 250 лв., в която най елементарното изследване на преживяемост на сперматозоидите беше пропуснато!по късно в друга клиника при тест за съвместимост срещу 60 лв. беше устанвен проблем от това естество на съпруга ми!Разбира се отказах се като проучих цените  за инвитро в друти клиники и консултации с истински лекари относно спирането на цикъла ми, което се оказва пълна глупост!Така че мога да кажа че Владимиров е поредният шарлатанин, който се лакоми за пари и изобщо не рйзбира същността на човешкото нещастие от липсата на деца!
*
Re: Въпрос за Д-р Владимиров
« Отговор #110 -: Юни 27, 2007, 13:09:42 pm »
дунда, а какъв е резултата в крайна сметка? какъв беше проблемът? как го решихте/решавате? имате ли дете?

само да кажа, че според мен около 7000 лв е цената на ИКСИ и ако съпругът ти има проблем - това е решението (все пак не знам какъв е проблемът на съпруга ти). нормално е да те пита за финансовото ти състояние, за да знае какво да ти предложи. ако имаш възможност - предлага ти се по-бързия и по-ефикасния вариант, ако нямаш - сигурно е имало и други не толкова сигурни и по-бавни методи, но и по-евтини съответно.
разпитът за родословното ти дърво също е много важен, за да се открият наследствени проблеми.

всеки има право на мнение, разбира се, но аз се чувствам длъжна да "защитя" доктора (не че той има нужда), който ми помогна да забременя след 3-годишни прегледи и консултации при други лекари.

*
Re: Въпрос за Д-р Владимиров
« Отговор #111 -: Юни 27, 2007, 13:17:59 pm »
При мен ин витрото излезе 5300 лева + 900 лева замразяване, но това е строго индивидуално.Спермограмата струваше 50-55 лева.  Естесвено има доволни и недоволни. Аз мога да кажа само добри неща за него. Страхотен специалист и прекрасен човек. Но това е мое мнение и не ангажирам никой с него.
Re: Въпрос за Д-р Владимиров
« Отговор #112 -: Юни 27, 2007, 14:06:36 pm »
Аз да върна темата по-назад. Ако някой се интересува все още... Като бях при Владимиров на 13.06, каза, че излиза в отпуск от 1.07. Но не попитах до-кога  :oops:
*
Re: Въпрос за Д-р Владимиров
« Отговор #113 -: Юни 27, 2007, 14:34:23 pm »
Аз да върна темата по-назад. Ако някой се интересува все още... Като бях при Владимиров на 13.06, каза, че излиза в отпуск от 1.07. Но не попитах до-кога  :oops:

до началото на септември

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Въпрос за Д-р Владимиров
« Отговор #114 -: Юни 27, 2007, 15:49:07 pm »
dunda, аз смятам, че ти лъжеш. и че нарочно си се регистрирала, за да излъжеш и да оплюеш лекаря. фактът, че идваш днес с първи постинг, в който вадиш стара тема и публикуваш неверни факти, ясно говори каква е целта на упражнението ти.

при д-р Владимиров няма цена за спермограма от 250 лева. при никой доктор и в никоя клиника няма такава цена. тук на всички мъжете им са правили спермограми и сме наясно кое колко струва.
инвитрото също не струва 7000 лева, а почти наполовина по-малко.

тук има достатъчно много хора, които прекрасно знаят колко е съпричастен д-р Владимиров към болката на пациентите си и какъв добър специалист е.
твоите оплювки няма да успеят да навредят никому.

искам само да ми кажеш каква е причината за твоите оплювки и, ако си реален пациент (което много ме съмнява), да ми кажеш как се развиха нещата при теб - успя ли някой да ти помогне и каква причина ти откриха за безплодието?


"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    Danidan

  • *****
  • 1209
  • творец- щурец с малко щурче
Re: Въпрос за Д-р Владимиров
« Отговор #115 -: Юни 27, 2007, 16:08:07 pm »
Ох, дунда...смях се много...какви са тези глупости. :lol:
Мерси за инфото, ще знаем вече.

Jam, не се връзвай.Едва ли някой ще и повярва.

Иначе и аз знам, че отпуската му е от началото на юли, до началото на септември.Но клиниката ще работи, само процедури няма да правят. 
Питах за почивката, ще има лекар- д-р Благоева, през цялото лято.
Успех на всички!
*

    lady_11

  • *****
  • 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: Въпрос за Д-р Владимиров
« Отговор #116 -: Юни 27, 2007, 16:16:44 pm »
Цитат
че цикълът ми ще спре на 30 години/бях на 28 тогава/ и няма време за никакво стимулиране, а направо да минем към инвитро за около 7 хиляди лева.Направи  разширена спермограма на съпруга ми за 250 лв., в която най елементарното изследване на преживяемост на сперматозоидите беше пропуснато!по късно в друга клиника при тест за съвместимост срещу 60 лв. беше устанвен проблем от това естество на съпруга ми!

Дунда, ти май не си много наясно с материята и си говориш врели-некипели.
Изключено е д-р Владимиров да постави диагноза изчерпан яйчников резерв /спиране на цикъла по твоему/ без нужните изследвания.
Стимулация и инвитро са съвсем различни неща. Стимулацията представлява индукция на овулация, докато инвитрото е вид асестирана репродуктивна технология.
Спермограма за 250 лева в тази клиника не се прави. В клиниката на Щерев съм чула че има такива от 120 евро.
Да ти кажа, че си се минала с теста за преживяемост на сперматозоидите. Ако имаш предвид посткоиталния тест, то той се прави срещу 20-30 лева, но не и 60 лева. Отделно на това посткоиталния тест няма нищо общо със спермограма. Пенетрационния тест също.
Все пак успех ти желая!

П.П. Не съм пациентка на д-р Владимиров, а на друга репродуктивна клиника,  но съм имала консултация с него и за това си позволих да го защитя.
*
Re: Въпрос за Д-р Владимиров
« Отговор #117 -: Юни 27, 2007, 16:47:08 pm »
Аз пък нямам намерение да защитавам никой, само ще споделя, че мъжът ми прави в клиниката на д-р Владимиров разширена спермограма и плати около 60 лв. Това беше тази година, в края на януари.
Re: Въпрос за Д-р Владимиров
« Отговор #118 -: Юни 27, 2007, 17:12:58 pm »
Момичета много се радвам, че така ожесточено защитавате доктора, но преди да надрънкате още куп глупости, малко помислете!
Влизам за първи път тук, защото имам други занимавки освен да вися по цял ден на компютъря и да обвинявам хората в лъжи!
Смятам че имам пълно право да пиша за мнението си относно Владимиров и методите му на лечение, а до цената на спермограмата, мога да ви покажа касовия бон!
Всъщност не смятам да занимавам Ваша Милост с проблемите си,защото явно вие сте група кокошки, които освен да кудкудякат за щяло и нещяло нямат никаква работа-излезте навън и се порадвайте на слънцето и Живота, който пропускате като чатите!
  :)
Убедих че не вие сте хората на които искам да споделя подробно историята си!
*
Re: Въпрос за Д-р Владимиров
« Отговор #119 -: Юни 27, 2007, 17:18:00 pm »
аз пък мисля, че ти си позволи прекалено много, моето момиче!да влизаш тук, да ръсиш куп глупости и за капак да наричаш другите момичета 'кокошки'не е съвсем добро възпитание.
не съм ходила все още при Владимиров, планирам там да си правя ИКСИ-то, но нещата които говориш са абсурдни сами по себе си, за когото и доктор да става въпрос.Тук никой не ти желае злото, за това сме тук-да си помагаме.но се съобразявай малко с тона и изреченията, които използваш!