Последни публикации

Страници: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
41
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и деца - 5 тема
« Последна публикация от Слънчицето - Юли 13, 2022, 17:49:00 pm »
Павла,да ударя едно рамо ?Звъни и говори
42
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и деца - 5 тема
« Последна публикация от Pav-la - Юли 13, 2022, 10:03:33 am »
Във Франция ще е.

Аз няма да правя нова доза, освен ако не ме задължат за работа. Никого не защитавам. Новите подварианти са толкова заразни, че пак ще мине през всички. Опитвам се, ако мога, да запазя децата, че има разказа играта на милите.

Моята нужда не е наложителна. Имам потребност да говоря с някого насочено, за да изкарам някои неща на повърхността. Просто сама не мога да го направя.   
43
Честито момиче, Бонболини! За първото при мен се надявах на момиче, така и стана, да си призная и второто ми се иска да е момиче :) Минах днес феталната морфология (предположение за пол обаче няма), всичко е наред, дадоха ми много нисък индивидуален риск за Даун, така че няма да правя пренатален тест, както и бях решила. Доволна съм от прегледа, подробен беше, даже ме гледаха две докторки, едната беше може би на стаж, общо около 30 минути. Единствено часовете не се спазват и влязох почти два часа по-късно.
44
Бомболини, честито момиченце! Хелиантус, честито сърчице! Страхотни новини, влизам и ме усмихнахте ❤
Ох, как си мечтаех за момиченце и аз, от ученичка искам момче и момиче 🥰 С ММ се шегуваме, че ако не слуша, щял да й загрява панделките  :D
Пуснах в петък антителата заради резус фактора, резултатите са чудесни, все още са изключително малко на брой и докторката в лабораторията, каза че няма място за притеснение. Ако зависело от нея е щяла да ми каже да ги изследвам по-рядко, но по протокол са на две седмици. Мен не ме притеснява, важно е да ги следим изкъсо, а и покрай тях пускам витамините, ТСХ и желязото.
45
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и деца - 5 тема
« Последна публикация от Слънчицето - Юли 12, 2022, 14:09:30 pm »
Павла,стискам палци,мога да препоръчам и аз много добър хематолог детски в София.
Ако се колебаеш за психотерапия,не го мисли,явно имаш нужда.Психическите сили не са неизчерпаем ресурс .
46
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и деца - 5 тема
« Последна публикация от magi_st - Юли 12, 2022, 13:21:11 pm »
Какъв е лимона, къде ще го лекуват?

Аз може би съм споменавала, сестра ми беше с нехочкинов ломфон. Лекуваха я във Варна, там работи нейния кръстник, точно хематолог е. Сега е в ремисия.

Много психясвам аз, за децата ме е страх. Още една серия болести няма да издържим.

Слънце, да работиш това което ти харесва е благодат!
47
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и деца - 5 тема
« Последна публикация от Лято - Юли 12, 2022, 12:33:10 pm »
С този ковид и аз се чудя какво да правя. Не искам да слагам 4 доза, но в същото време се чувствам длъжна заради околните - нали тях пазим. Имам близки с какви ли не заболявания, а сега и моя позната е много зле и май е точно пост ковид, тъй като засега друго не са установили лекарите. А иначе е ясно, че вирусът ще продължи да циркулира и трябва да се научим да живеем с него вече. Той сякаш също се учи да не ни убива и всеки нов вариант се минава по-леко, но е по-зарАзен от предишния. Все пак ако слагаме 4 доза ще е чак на есен, за да ни пази в най-силните месеци.
Ми и аз оня ден виках, че почивката е за семейството, а иначе има лагери. Но половинката ме попита на кой точно лагер мисля да пратя Кристина :) (При баба ѝ, много ясно!)
Със странно усещане съм от около седмица, че цикъл няма да има. Трябваше да има вчера, но няма. Правих тест преди 3 дни и днес и са отрицателни, но това усещане не ме напуска. Не бебеправим, но се чудя от що ли може да е това закъснение.
48
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и деца - 5 тема
« Последна публикация от Pav-la - Юли 12, 2022, 12:31:20 pm »
Бива пръстът, спадна  сега си ходя нормално.
Ние живеем на море, но аз никога не съм ходила на планина (и все още, освен един път на Цигов чарк), никога не съм ходила на писти. И на лагери не съм ходила, освен веднъж, нито на екскурзии с преспиване- все нямаше пари за подобни екстри, а после аз не исках, за да не товаря майка.

Маги, аз също се сдухвам и дори обмислям психотерапия, че не отивам на добре.
Ковид се затяга. Отново има много, отново влезе в забавачницата, но днес примерно нямам избор и ги пуснах. Ако го хванат отново, ще се гръмна. Ще си е моя вина от всякъде.
За капак и на племеникът ми му откриха лимфом. Сега следва тежка химиотерапия. Брат ми и той нещо не е добре.
Като си върви, си върви.

За сега поне децата са добре. :)
49
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и деца - 5 тема
« Последна публикация от magi_st - Юли 12, 2022, 11:58:47 am »
От няколко дни мисля да пиша и не стигам до тук. Близначките са на ясла, каката с братовчеди, аз работя. Чакам петък и събота потегляме. Как ще е на морето ще видим. Ще разказвам после.

Лято и ние бяхме от неходещитена море поради финансови причини. Нашите почнаха да ни пращат на лагер. Просто,зада отидем ние. Та за сега гледам ние да ги водим, а като попораснат лагери. Каквото такова ще е.

Аз нещо съм се сдухала. Една близка е с много лоша диагноза. Сега са изследвания, лекари, най-вероятно операция и други екстри. Близка е трети път с Ковид. Страх ме е как ще се върнем от това море с или без екстри. Май трябва да почна да си пия магнезия пак и да не мисля много много.
50
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и деца - 5 тема
« Последна публикация от Слънчицето - Юли 12, 2022, 11:54:54 am »
Павла,как е пръстчето?
Имам много работа аз,Зори тръгва вторник на ясла .И мъжът ми има много работа,поне той носи пари.Аз работя безплатно ,но с една майка се трампихме-аз ще й направя консултация с проследяване 6 седмици,тя на мен сайт.Записах се и на едно надграждащо обучение другия месец,дано се справя,че е зор почти сама с дете ,учене и работа.Искам да се реализирам,много ми харесва работата.
Страници: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10