Последни публикации

Страници: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
41
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от Pav-la - Октомври 17, 2021, 22:29:21 pm »
Ох, те ако го замълчат от сега, докато поникнат...
Все пак на 2м е вероятно нещо друго. Рядко от толкова рано ги започва. Ако мислиш и си сигурна, че са те, дай му парацетамол вечер, за за спане, а и да провериш дали са зъби.
Сими само след млечни повръща. Не е много жизнен, но е на етап глезене и 'бебе Сими',  така че не мога да преценя. Утре е на училище.
42
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от magi_st - Октомври 17, 2021, 22:08:59 pm »
Тери, защо мисли че му растат зъби? На колко месеца стана той?

43
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от teri_90 - Октомври 17, 2021, 22:02:36 pm »
Щом го предписват, не го мисли.  Не биха рискували.
Матей е с растящи зъби, пълен ужас
44
Gracy, честито сбъдване на мечтите ти. Те се оказват различни от това, което сме си представяли, но са още по-магични. Чакаме те в другата тема
45
Дългоочакваната бременност и раждане след стерилитет / Re: Тема на бременните 106
« Последна публикация от Gracy - Октомври 17, 2021, 17:52:17 pm »
Благодаря, Кукапетел!

Робин, да, аз не исках упойка. Мислех, че ще издържа, но се надцених и когато поисках, като почнаха последните контракции, тъкмо като ме изместиха в родилна зала, вече беше късно.

Ние от вчера сме вкъщи. Всичко е наред. Кърмя я, тя спи добре. Мъчи я стомахчето на моменти. Сестрите в болницата обясниха, че това не са колики, а настройване на храносмилателната система, заселване с микроби и т.н. Докато се изака малко реве, гърчи се и то няма успокояване, докато не се изходи. Или след хранене, при лягане почва да хълца, нищо че преди това е държана права известно време. Но бързо минава и като цяло е кротка, яде и спи. 🙂
46
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от Pav-la - Октомври 17, 2021, 16:39:20 pm »
Аз избягвам да чета тази част от листовките за децата. Дара ще си оправи.

Маги, така е ужасно.  Моите също се разминаха днес и е весело. Отделно Сими повърна днес и снощи, но иначе е ок. Мисля, че е от млякото, защото и двата пъти повърна след като пи. Бобо е със сополи и зъби го мъчат. Ако не повръща повече, утре си поемат по разпределение. След тази седмица има 2 седмици ваканции. Това е другата велика глупост. На 4 седмици 2 има почивни. Хайде бачкай и се оправяй с 2 деца 2 седмици на всеки 2 месеца. Дават ги по разни центрове, но там е първо с напълно нови хора и второ е по 20тина евро и това без храната.
47
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от magi_st - Октомври 17, 2021, 15:15:43 pm »
Кукапетел, мисля че лекарите са преценили плюсовете и минусите на лечението.Всяко лекарство има множество странични реакции, всяко, дори безобидното(няма такова)В момента е важно да се махнат бактериите. Дара ще се оправи, ти дано успееш да преодолееш това което ви се случи и да си по-спокойна като родител.

Моите близначки днес се разминаха в обедния сън, ужасен ужасон е това.Един почивен ден и никаква почивка съответно.преди малко друсах Габриела, да заспива и да не събуди Аделина, сега вардя Адлеина да не се качи на главата на сестра си.
Ади ми е със задна хрема, сигурно утре ще я пусна, че да мога да отида на работа утре и да свърша някой неща, но ако се задълбочи ще оставам в къщи.Ще е интересна зима.
48
Честита радост, Грейси! Да е здрава, щастлива и благословена Ивона! Браво за раждането, ти си герой! Бързо възстановяване и щастливи мигове с твоята принцеса!
49
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от Kukapetal - Октомври 17, 2021, 00:56:00 am »
Привет на всички! Започнахме втори антибиотик - ципрофлоксацин, който е единствения вариант за Дара, освен инжекции, понеже се оказа резистентна към останалите по антибиограма. Направо ми се плаче, четох му листовката и не е за деца под 10 години - увреждал ставите, мозъка, нервната система  8O 8O 8O, но нефролог, хомеопат и педиатър ми казаха, че нямаме избор с тази резистентност след зината. Бактерията се разви над 10^5. Този път няма температура и бях в голяма дилема какво да правим, да не я тровим, особено с този вид антибиотик, но ни убедиха, че ако се забавим с приема, може да развие пиелонефрит. Има педиатрична аптека в София, която изготвя сиропи за бебета от лекарства на таблетки. Не знаех до вчера за тази възможност.
Павла, успешна операция, без притеснения! Браво за силата ти, предай я на момчетата!
Маги, не ти е лесно, но си много организирана и успяваш с трите деца, аз с едно и съм хаос.
Хелиантус, само мога да се възхищавам на отдадеността ти, браво, мамче, ти си супер мама!!! Сметки, готвене и прочие - аплодисменти! ❤️
50
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от magi_st - Октомври 16, 2021, 22:44:37 pm »
Аааа в БГ е ту мъч. Ади ми е с бистра хрема, чакам да ме накарат да си взема болничен. С Моника бях много стриктна, само да се разкиснеше и я оставях в къщи, за какво? Водеха ги на АБ деца с температура и кашлица и нашата после ми правеше пристъпи. Сега съм решила да гледам на си. Сега всичко живо е с хрема, ако няма бактерия не виждам проблем да ходят.
Страници: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10