Последни публикации

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от Mihaela Viyacheva - Днес в 15:54:39 »
Маги Мей, представям си наистина ужасно престоят в болница с толкова малко дете. Добре че всичко е минало. А снимки не качвам, защото вече от една година не си ползвам профила. Даже го бях блокирала, но при търсенето в Гугъл на някакви сайтове,  явно съм влизала и съм го отблокирала без да искам.
Хелиантус, друго си е като имаш помощ, дори и минимална. Но за вас наистина е по - добре да сте там, дори и без помощ. Ще се справите, както до сега.
Маги, дано наистина са добре малките за празника.
Аз също много се радвам, че мога да си гледам Дари и да не я пускам на ясла. До сега е имала само веднъж сополи и то я зарази свекър ми. Минаха и за три дни, без температура или други усложнения. По принцип си общува с дечица. Както ви казах я водя на доста мероприятия, гости по приятелки, всяка седмица на "училище", но за щастие не се разболява. Тя беше малко по - назад с говоренето, но последният месец много навакса. Казва си и изречения и все нещо бърбори. Много е смешно като казва нови думи, защото тя си ги разбира, но аз докато схвана... Ходихме и на консултация и излезе, че е качила 1.2кг за два месеца, което изобщо не ми се вярва. Първо не и личи и второ последната почти година, си качва по 200-300гр. за 3 месеца. А даже напоследък много намали апетита и понякога по цял ден само подхапва плодове.

2
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от magi_st - Днес в 10:41:33 »
Робин, завиждам ти за разходката в снега. Чакам и тук да завали и натрупа ама за сега тцъ.

За сега няма да правим такова нещо. Моника и след алергия към липите, израстна я с годините и вече две лета не кашля като цъфне всичко около нас. Очаквах и тия двете да се проявят.
Всичко "хубаво" от баща си са взели тия деца, ей...
3
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - 30 тема
« Последна публикация от Лято - Днес в 07:28:01 »
Лейди, радвам се че започнахте вече. Имах усещането, че от последния ти цикъл мина мнооого време и вече си мислех, че нарочно не пишеш. Стиснати палчета за коледно чудо и една 2022 година в сбъдване на най-съкровените мисли ♥
4
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от Robin - Декември 07, 2021, 23:55:06 pm »
Маги, дано сте намерили причината и вече се стабилизират нещата. Ще правите ли тестване за алергии?

Грейси, дано преминат вече тези колики и се поуспокои детето. При нас колики не е имало и не съм сигурна как се различава обикновеният плач от плач при колики. Но вечер много плачеше по едно време според мен от натрупаната умора и впечатления през деня.

Днес си направихме ние много хубава снежна разходка, 1, 30 ч. на снеговалеж. Аз обичам да карам ски и направо се чувствах като в планината, всичко беше бяло, чисто и свежо. И бебето хубаво поспа, идилия.
5
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от magi_st - Декември 07, 2021, 22:17:58 pm »
Да, децата в къщи не се разболяват. Почнат ли ясла и градина, край!

Маги Мей, близначките постепенно започнах да карам баща им да ги приспива и така махнах заспиването на гърда. А след обед с Моника например и говорих, говорих и просто спрях да и давам,заместих с шише което тя в последствие отказа. Така я и отбих. Не е само детето виновно, на нас ни е по-лесно, страх но е да не плаче и понякога дори не пробваме или не предприемаме мерки.
София много рано е проговорила. Моника започна да казва изречения някъде на две години и половина, а близначките още са на отделни думи.

Хелиантус, наистина е минус това на живеенето в чужбина, но човек свиква.

Аз днес водих Ади на лекар. Всичко е чисто. Гърди, гърло чисто. Алергия заключи личната и има логика. Кашля на пристъпи, като е легнала и в покой. Започнах с ксизал и махнахме едни вълнени китеници, че след тяхното слагане се започна кашлянето. А дано това е било!
6
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от HELIANTHUS - Декември 07, 2021, 18:30:31 pm »
Мише, разплака ме! Честит Рожден ден на Дари, на патерици! Да ви е здрава и усмихната! Бързо да оздравяват родителите ти.

Бързо да оздравяват всички дечица и възрастни. Много кофти сезон.

Свекърва ми си тръгна онзи ден, голям рев ревах,  на всички ни беше много мъчно, че с тоя Ковид не може да планува и предвиди човек кога пак ще се видим. Хубаво беше с нея. Ей това му е голям минус на живеенето в чужбина, далече сме от роднините. Не си и помисляме за прибиране обаче, особено сега предвид Борис.
Той пък от 10- ина дена нищо не иска да яде, голям зор, сигурнозъби, но още не се подават.

Тери,  казах ти, че след 3- я месец става по- лесно. Както ти е казала Робин и според мен по- добре на гърда да заспива, че гледай нас...друсам си аз на ръце едни 11 кг и няма оправия. Радвам се, че диетата ти му влияе добре, поне знаете какво е.

Лято, много се радвам за вас, много да сте щастливи в новия дом!
7
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от Pav-la - Декември 07, 2021, 18:23:00 pm »
Грейси, те малките са герои.

Маги мей, Сими също не боледуваше,  но са двама и от училище и забавачницата си мъкнат различни болести.
Затова боледуват. Иначе домашните деца почти не боледуват, освен ако все пак не си общуват с други деца.
Честито за къщата.
8
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от magi mei - Декември 07, 2021, 17:36:40 pm »
Здравейте момичета. Мнооого отдавна не съм писла, но често влизам да ви проверя как сте. Павла и Маги, защо така боледуват тези деца? Не че моето ако не му давам хомеопатия няма да боледува. Ама при нея едно боледиване е...... Юли беше последно болна и то цял месец, с лежане в болница 3 дни, после вирус от болницата лепна........ Страшно беше.
Мише честита 2 годинка на Дари, да е много здрава, весела и засмяна. Защо не и качваш вече снимки във фейса да и се радваме?
Тери добре си решила да си пуснеш изследвания. Аз като родих бях дооооста време в депресия. Накрая разбрах, че е било от ТСХ, забравих да си пусна изследвания и въобще забравих за хапчетата. Беше ми падлало на 0,004. Ужас. Та мисълта ми е, че винаги има причина. За спането с бебе в началото това ми беше спасението на мен също, за да се наспивам. Обаче.... 1г и 9м продължава да заспива следобед и вечер на тити и не съм спала повече от 5 часа откакто се е родила. Имай го напредвид, че е нож с 2 остриета.
При нас нещата върват добре за сега. София вече говори, кореспонсираме си и се разбираме перфектно, освен като бърза и почва да говори на бебешки. Всеки ден научава нещо ново. Включвам я в кухнята да ми помага, помага и за прането. Голям смях е по цял ден. Като изключим че само аз мога да я приспя всичко друго е супер. Намерихме си къща в града, на добра цена, чакаме мъжът ми да направи 6 месеца на новата работа, за да изтеглим кредита и да направим ремонта за да се нанесем. Очертава се лятото да е. Обачеее през това време се налага да живеем със свекито, което си е предизвикателство, но ще оздуржа някак си :) поне ми помага за гледането на малката и мога да ходя вечер да си преподавам танци.
9
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - 30 тема
« Последна публикация от Lady01 - Декември 07, 2021, 17:08:23 pm »
Привет, минавам на отчет най-сетне   :D Имах 5 дни закъснение, но в неделя ми дойде. Вчера минах на преглед, но др. Шефкетова я нямаше и ме прегледа нейн колега. Каза, че всичко е наред, лигавицата била добра и започваме. Обаче ми изписа Естрофем 2×1, а до сега винаги съм била на 3×1. Реших, че е доста по-щадящо за организма по-ниската доза и така го започнах, пък следващия понеделник съм на преглед при Шефкетова и ако реши, ще повиши дозата. Не смея да правя нищо на своя глава, въпреки че миналия месец самата тя ми изписа 3×1, ако започнем. Естрофем намерих, ако няма ми изписаха Климара по 3 лепенки на 7 дни. Не съм пускала естрадиол вчера, док каза че не е необходимо.
10
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от magi_st - Декември 07, 2021, 15:31:46 pm »
Грейси, плача е нормален при малки бебета, не си мисли за алергия. Не е нормално определена консистенция на изхождането, както и определен вид повръщане.

Аз спрях близначките от ясла за тая седмица. Ади кашля, Габи започна и тя. Искам за празника си да са що годе здрави. После пак ще ги мъча.
Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10