Последни публикации

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Последна публикация от Ани 👑 - Май 27, 2018, 23:30:27 pm »
Благодаря ви за отг. Тери и Точица 🤗 ..  в Германия съм  тука всичко е с термин и чакаш по много ... надявам се да е бебчето  newsm06 newsm05 .. (за да си пусна кръвен тест пак трябва да мина през гинеколог защото нямам личен лекар)..
2
Ivet_vili, подаряваш ли го или го продаваш?
3
Благодаря за отделеното време, д-р Даскалова.
Въздържанието си е същото като дни (3 дена). Определено има не добра подвижност за  3ти ден, но доста като брой. Ще го отдам на притеснението му. За съжаление след тези резултати то се засили, но каквото е писано.
Благодаря Ви, отново!
4
Благодаря Ви много за бързият отговор.  :balk_172: :)
5
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Последна публикация от Pav-la - Май 27, 2018, 21:50:27 pm »
Тери, това с един месец за СГ е тъпо. Другото също. Много излишно финансово натоварване.
Иначе аз се пазя деня на инсеминацията и след това седмица след нея (на 7, 8 ,9 ден гледам да не правя много хопкащи движения и да не вдигам тежко) за да не попреча на имплантацията случайно. Знам че няма смисъл, но за сега има 50% успеваемост моята схема :)
6
Красива и стилна / Re: Микроблейдинг
« Последна публикация от м-и - Май 27, 2018, 21:33:25 pm »
Влез в някое/няколко студио, което предлага и разгледай. Доста добри резултати виждам при приятелки, нямам личен опит. Избират да ги правят при хора с добри отзиви и препоръка.
7
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Последна публикация от Eli4ka93 - Май 27, 2018, 21:32:10 pm »
Точица имам една позната, която след инвитро (върнаха 2 ембриона) има тризнаци 2 момчета(еднояйчни) и едно момиче. Та нищо чудно и три точици да те зарадват!
8
Опитала ли си да се храниш разделно и да приемаш пробиотици? На мен също не ми помогна протонна помпа. Предимно за намаляне на последствията от хранене приемам Иберогаст и съм доволна. Също едно етерично масло.
9
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Последна публикация от teri_90 - Май 27, 2018, 21:13:33 pm »
Zaharna, на следващия цикъл ще е. Ей сега ако ти дойде на 04-ти, то към 12ти може да направите ЦС. Микробиологията ще си важи и тогава. За антибиотиците: мисля, че д-р Мели беше съветвала Слънцемое 1 месец след приема на антибиотик. Но тя да се включи, че ще си спомня по-добре нещата. Според мен при него стопирайте нещата. Не ходете засега при уролог и т.н. Има вероятност на втората спермограма да се окаже расов бик дори. А за фолиевата киселина може да си я пие. Аз като че ли препоръчвам чай от бабини зъби и/или бърканица. Те са си точно за подсилване на плувците.
Относно микробиологиите. Аз така се бунтувах срещу моята за инсеминацията, защото вкъщи под чаршафите да не гледаме микробиология. Ако стане, стане. И докторката ми сподели, че е на моето мнение. Но било указано в закона: при инсеминация трябва микробиология, спермограма, цитонамазка. Та определено ми се струва, че ако законно си уреждат нещата и за инвитро трябва да правят. Но пак казвам, че лекарката беше на моето мнение, че стерилно влагалище няма. Те затова на мен за инсеминацията ми казаха: "Няма да се отложи, освен ако няма нещо фрапантно". Тоест стрептококи и кандида не ми звучи като нещо фрапантно например.
Другата глупост според мен за инсеминация е спермограмата с 1 месец давност. Като изключим фактът, че са си 100 лв излизшни, нали мъжът си дава материал на самия ден.
И така следвайки буквата на закона инсеминацията излиза около 900 лв, откоито 400 лв са само изследвания.
Успех, момичета. Да завалят снежинки посред лято :*
10
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Последна публикация от Zaharna - Май 27, 2018, 21:12:39 pm »
Здравейте момичета.
Тери и Точица стискам ви палци за утре.
Аз утре сутрин съм на микробиологични изследвания, дано са се изчистили бактериите, за да пристъпим към ЦС. Та по този повод исках да ви попитам (тези от вас, на които е правена) ако евентуално.. всичко е наред с изследванията, снимката възможно ли е да се направи тези дни тъй като пък чакам цикъл на 04.06 или ще е след цикъла?
И още един въпрос тъй като при спермограмата моят любим е изгубил първите капки от своя материал мислим да направим нова, за да е по-истинна, но той пи антибиотик до четвъртък, и изчакваме да мине поне седмица за следваща такава... Та може ли и той да започне да пие заедно с мен фолиева киселина, но да речем от днес още? Или да започне след направата на втора С?
Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10