Последни публикации

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Опити за забременяване / Re: Липса на цикъл след аборт
« Последна публикация от magi_st - Март 15, 2024, 10:29:49 am »
Посетете лекар, защото тук можем само да си гадаем.
2
Опити за забременяване / Re: Липса на цикъл след аборт
« Последна публикация от bondy007 - Март 15, 2024, 10:23:06 am »
Четох, че са възможни много различни стряскащи причини, сраствания например. Също така, ако не дойде се предприема кюртаж, което също много ме притеснява, все пак скоро имах вакуум. Колко време може да стои удебелена тази лигавица ? Опасно ли е ?
3
Опити за забременяване / Re: Липса на цикъл след аборт
« Последна публикация от magi_st - Март 14, 2024, 22:19:00 pm »
Всичко е възможно за съжаление.Хормоните са тотално разбъркани и може наистина да позакъснее.Пригответе се за доста странен и необичаен цикъл и ако се притеснявате, отидете пак да ви погледне лекар.
4
Опити за забременяване / Липса на цикъл след аборт
« Последна публикация от bondy007 - Март 14, 2024, 20:48:52 pm »
Здравейте, имах вакуум аборт и тъй като не ми идваше цикъла на 50-я ден отидох на преглед, доктора каза, че ми е доста удебелена лигавицата и изписа дуфастон 10 дни (2х1) за предизвикване на цикъл. Днес вече е 5-ти ден след спирането на дуфастона и цикъл нямам, както и симптоми някакви за идване на цикъл. Много се притеснявам вече защо не идва. Ясно е, че това може да го каже само лекар и ще отида разбира се, но все пак искам и вашето мнение.
5
Стерилитет при жената / Какво следва след премахване на полип
« Последна публикация от Anita565 - Февруари 14, 2024, 16:53:20 pm »
Здравейте
Предстои ми премахване на полипи ( един от които запушва лявата тръба) . Това се видя след цветна снимка ( планирам инсеминация ). Какво следва след това мога ли да мина към инсеминацията или пак трябва още една цветна снимка ?
6
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и деца - 5 тема
« Последна публикация от Gracy - Февруари 09, 2024, 16:48:18 pm »
За много години! Много здраве на всички през новата година!

Маги, браво, че вече сте планирали почивката. Ние миналата година бяхме на Шкорпиловци и много ни хареса. Бяхме на хотел Еко парк Шкорпиловци. На плажа ходихме на безплатна зона, но веднъж бяхме с едни познати на платена зона, където шезлонг и чадър бяха по 2 лв! Иначе на Шкорпиловци съм ходила цяло детство заради база на РУ, където баща ми работеше и ми беше омръзнало, но пък сега ми харесва, спокойно е. Няма много заведения обаче, позападнало е.

Тери, човек понякога има нужда от малко почивка, за да обърне повече внимание на други неща, семейството и т.н., но ако твърде дълго време продължава бездействието, не е на хубаво. Аз също на старата ми работа исках повече неща да правя, но не ми даваха. Дори не получих контра-предложение, след като съобщих, че напускам. Но като се върнах от майчинство, се държаха много странно с мен - изолирана от моя отдел (в друга стая), почти не ми даваха работа (после обясниха под предлог, че съм се върнала от майчинство и да не ме натоварват, а аз можех да свърша 10 пъти повече). Всъщност мисля, че нямаха нужда от мен и добре, че си намерих работа. Стана много грозна и отвратителна драма при напускането ми - обвиниха ме, че преди бременността съм си търсила работа (разбрали някак си) и все едно вече съм аут от фирмата. После пък разбрали, че сега съм кандидатствала и бях най-черната. Много смотана ситуация беше последните дни преди да напусна. Добре че ръководството се съгласи на определена дата по-рано, а не да чакам някакъв срок. Радвам се, че напуснах. Сега почвам на новото място от понеделник. Дано там да са по-нормални нещата. С финанси се занимавам - планиране, бюджетиране, контролинг.

А Ивито се разболя след 1 седмица (първата на януари) на ясла. Беше 1 седмица вкъщи, не знам дали беше грип. И оттогава не е спирала да ходи на ясла, вече 4-та седмица. От една страна се радвам, от друга се притеснявам, че всеки момент може да се разболее. Ние ходихме на планина миналия уикенд и аз изстинах тогава. Дори може вирус да е, гърлото ме боли. Вече седмица не мога да се оправя, май всеки ден изстивам покрай топлото време и не мога да се възстановя. Чак се чудя, че още не съм заразила Ивона. Много чукам на дърво да се отърве и да не се разболява.

А другите как сте?
7
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и деца - 5 тема
« Последна публикация от magi_st - Януари 25, 2024, 09:05:40 am »
Тери, една година е така. От болест в болест. Поне аз така бях с каката. Близначките бяха по-добре, защото са втори и от рано почнаха със сопола.
Скарлатината я минахме. Боднах им ваксина за варицела и сега дишам по-спокойно. След скарлатината никак не искаха да ходят на градина, една седмица беше рев, но вече е добре положението. Много говорят, разбират всичко, бият се много, но и си играят заедно много. Вече са на 4 и все едно имам други деца. Много по-разбрани са.
Решихме да запазим това лято бунгала. Ще ходим на Шкорпиловци, защото е голяма дивакия и е свобода за децата. Че ми писна от тия хотели. Та, така. Айде хубав ви ден, хубава и здрава година и пишете!
8
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и деца - 5 тема
« Последна публикация от teri_90 - Януари 23, 2024, 20:24:27 pm »
За много години на всички.
Аз си пожелавам да не карам годината, както я започнахме. От 6.12 не сме оздравяли. Все някой е болен. Тамън оздравяхме и взех отпуск да отидем на почивка, че от  отпуск за почивка не съм взимала откакто започнахме процедурите. Все там отиваше отпуската. Отидохме на хотел,  детето щастливо с огромен детски център и на другия ден се прибрахме с Матей, защото май се разболя от скарлатина. Презя това време мъжът ми в командировка и аз сама да него, къра хванах. Сега не го пускам и тази седмица на ясла заради епидемията. Как ще се адаптира пак не знам
Иначе поне на работа ми е спокойно, чак прекалено спокойно и се чудя дали не трябва да питам и за друг проект, че много хубаво съм си влязла в комфортната зона. Та в този ред на мисли, Грейси, много добро решение си взела. Изисква смелост, но че свикнеш до месец и дано ти е добре. Ти всъщност какво работиш
Как сте другите?
ХелиНтусче, ти как си, успя ли някакъв ритъм да създадеш?
9
Дом и хоби / Re: Коя книга четете в момента? Тема за отзиви.
« Последна публикация от Lennart - Януари 17, 2024, 15:03:45 pm »
Здравейте на всички, просто искам да споделя, че наскоро започнах да се интересувам от работата на Орвел и прочетох последната книга „Глътка въздух“. съветвам
10
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и деца - 5 тема
« Последна публикация от magi_st - Януари 04, 2024, 15:28:40 pm »
За много години момичета, да сме много здрави ние и децата ни!

При нас болест след болест.Габи изкара Скарлатина, всички  бяха на АБ, заради преносителство.Аз откарах 3 седмици с тях в къщи и накрая си говорех сама... Добре сме, само да се задържат здрави, че откачам вече.

Грейси, само хубави неща на новото място.
Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10