Последни публикации

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Честити крачета,Маги!
Нашето дете милото два пъти ме видя с хавлия на косата,такъв рев ви казвам не е било.Чак сополки хвърчаха,първия път беше преди два дни и не се светнахме,днес обаче...После влязох при тях без хавлия с мокра коса и наново,докато не се изсуших и вързах не влязох в стаята.Баща й не може да я успокои сумати време.
2
Една приятелка в Англия сигурно 5 години се бори с това TSH. Уж прегледи, уж лекарства и все беше над 3. И накрая стана дистрибутор на едни етерични масла и с някакви блендове се оказа бременна. Вече е някъде около и над 20-та седмица.
Та на тези там изобщо им нямам доверие за TSH.
3
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Последна публикация от Lady01 - Днес в 19:24:33 »
Тери, някакво хоби практикувай, нещо което те развлича. Още малко остава, май си преполовила стимулацията  :D Мисли после колко ще са пухкави бебешорите ❤
Леле, колко съм съгласна с Павла, относно положението на държавата ни и бизнеса. Но да не задълбаваме.
4
Лина, спокойно, не е спешно изобщо, лекувайте се вкъщи и бързо оздравяване. Ще продължа значи още няколко седмици прогестерона.

Хелиантус, не ти е лесно с тези английски доктори. Има ли как да направиш консултация с някой лекар от БГ?
5
Именно, аз също не мога да им разбера логиката изобщо.
6
Ми то ТАТ и МАТ може да са нормални, но ТСХ до е висок. Не мога да им разбера логиката на тези англичани.

Аз и с двете бременности спрях прогестерона от веднъж в 13-14гс.
7
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 2
« Последна публикация от magi_st - Днес в 13:05:30 »
Абе аз уж успявам за сега, но има моменти си пускам песничките.А и те се кефят.Габриела е доста музикална и кляка и пляска с ръце на всички по-ритмични песни.Ади е по-непукист, но и тя има любими.Телевизора не работи постоянно, освен ако не си е в къщи Мерал, тогава всичко бръмчи, чак аз бръмвам и ходя да гася телевизори по стаите.

Айде, разписвам се и със правеща по 2-3 крачки Габриела.
8
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Последна публикация от magi_st - Днес в 13:03:09 »
Тери, прегръщам те мила.Аз да ти кажа си бях взела едни перлички мента(масла са това) и ги ползвах по време на ин витрото.Успокояваха ме!Иначе щях да гръмна.
9
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 2
« Последна публикация от Лято - Днес в 12:18:40 »
Телевизор. Васил до 3 годишен го мислеше за пералня. Един ден го 0ях пуснала и той възкликна, че на пералнята имало реклама... Но компютъра беше пръв помощник. Бързо схвана как се работи с YouTube и гледаше доста един образователен канал и Маша и мечока. От там се научи на форми, букви, числа, цветове - разпознаване и изговаряне правилно на 2 години. Казвала съм и друг път - не е фен на играчките, защото после трябва да ги прибира. А и много боледуваше, а като е болен само лежи и зяпа. То с температура труда се намират сили за игра. Карали сме със седмици да ми лежи на гърдите и да гледа филмчета и песнички. Иначе и 8о тоалетна не ме пускаше, плътно върху мен. Не говоря за малко бебе, а за след годината. Сега има телевизор в стаята но няма време да гледа. Тая пролет се нагледа на детски поради пандемията, а и аз спях постоянно. Сега пуска телевизор за около 30 минути веднъж на 2 седмици. Има телефон, на него има само shkolo.bg и Кан академи-приложения за училище. С баба си играят на някаква игра със смятане и на баща си на го бе леко понякога на brawl stars.
На Криси нищо не съм пускала още, горката. Нямах време за музика и като бременна.
10
Робин, аз прогестерона  окончателно го спрях в 16 г.с, като започнах да го намалявам в 14. Обикновено, казват
 че до 12 не трябва да се намалява.

При мен нищо ново, растем с бебока  :D,  ритка си. Чакам с нетърпение следващият понеделник да го видим и да видим кръвотока и дали всичко е наред.
Получих писмо, че от болницата са се консултирали с ендокринолог и е казал да ми изследват ТАТ и МАТ и, ако са наред да спирам Левотироксина и след 4 седмици да ми видят ТСХ-то...не знам какъв им е толкова зора да го спрат този левотироксин.
Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10