Последни публикации

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Последна публикация от teri_90 - Днес в 10:27:28 »
Маги мей, не очаквай нещо различно от това, което виждаш в интернет като цена. Случва се да се наложи жените да си купуват от аптеките сами лекарствата, така че няма да е особена разликата.
Честита ти процедура значи :)
Мисля, че Фонда поема стимулацията, ако Зарзио не се води част от стимулацията, то не го поема. Както например Кринон-а, Фраксипарин-а си ги плащаме сами.
Гонал ще се справиш от първия път да го слагаш сама. Помня, че той се съхраняваше в хладилник, вън вече е жега. На мен ми го даваха от клиниката с торбички с лед, докато го закарам до вкъщи (на 23км сме).

Круела, на теб сега с колко месеца давност са ти тези процедури, които ти правиха в Надежда?

Лина, не бързай според мен. Като видиш положителен тест, тогава Фраксипарина. Не се натоварвай с излишни кръвни тестове. Ако искаш прави си уринарни вкъщи, все ще хване по някое време.

Аз се съсипах от четене тези дни. В събота до 3 през нощта четох правилника за движение и решавах тестове. На урок от 6 странички измислят по 200 въпроса. Имам вече 11 часа кормуване. Вече 2 пъти кормувам в Пловдив. Остават ми още 20. Както и да ги смятам, ако ми е ОК микробиологията, няма как да си завърша курса преди трансфер. И да го завърша, изпита няма да успея да взема, но пък, като се поуспокоят нещата, ще взема опреснителни и ще взема изпита.
Ние получихме пълната оферта за къщата. Не е 100к, а 120к. Много са се пресилили. Дадохме на още един конструктор да смята и той потвърди, че са ни писали всичко двойно. Явно не им се занимава с нас и ако сме балами, за тези пари може и да се навият. За щастие се включи още една фирма и чакаме до 10на дена оферта и от тях.
2
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите пораснали деца през 2018 г.
« Последна публикация от StefiZ - Днес в 10:14:27 »
да, да без катеренето и плуването беше само последната година, тогава построиха басейна.
Иначе на плуване ги водим още Елена като навърши 4, а Деси 6 г. с детски треньор. На катерене ги води баща им.
3
Дом и хоби / Re: Да ти препоръчам - филми
« Последна публикация от hope-love - Днес в 10:05:46 »
Снощи гледах по телевизията позабравения "Изкуплението Шоушенк" /1994 г./ Защо сега не се правят такива филми? Или се правят, но аз незнам? Та ако има някои от по-младите зрители, дето не са го гледали до сега - препоръчвам го горещо!
4
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Последна публикация от Слънчицето - Днес в 09:59:38 »
Лина,Павла на 11ти ,12ти ден след О си прави уринни.Аз на същото време си пусках кръвни,ама то ако има нещо и уринния ще покаже.
Нагънатата тръба на снимка ли я видя д -ра?
Слънцемое,голяма рецепта ми даде,и кайсии и прясно мляко ако добавя..
Овесени трици с кисело мляко ми помогнаха.
Маги мей,много кофти така...Защо не се поема,аз мислих че само ако сумата надвиши 5000 доплашащ,независимо кое .
Ако те притеснява нещо търси в ютуб клипчета или иди направо при личната.
5
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Последна публикация от magi mei - Днес в 09:53:01 »
Здравейте момичета.И ние стартирахме.От 2 ден ми изписаха Гонал 900 по 300 на ден, и Зарзио,но ми казаха че не се поема от фонда :(.Не успях да изчакам да го пуснат в системата и да си го платя веднага,но ме викат на 6 ден и тогава ще си оправя борча.Накой има ли идея горе долу колко струва,че гледах в една интернет аптека нещо от сорта на 200лв.Писалката с Гонал не се слага трудно,но днес ще видя ще се справя ли с това Зарзио,че ме предупредиха че иглата е по тъпа.Много стиснати палци за слънчицата ни,да ни зарадват скоро :)Успех  и на всички с домашните опити :)
6
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Последна публикация от djuliq922 - Днес в 09:51:37 »
Лина,аз знам че кръвен тест се прави най-рано 10 дни след предполагаемо оплождане
7
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите пораснали деца през 2018 г.
« Последна публикация от alia_alia - Днес в 09:49:57 »
Стефи, тези всичките неща в детстката градина ли ги предлагаха? 8O
В нашата градина имаше само някакви танци, които уж бяха допълнително занимание, но всъщност подготвяха част от танците за единственото тържество през годината-"Празникът на мама". Иначе, започнах вечер да я водя на различни неща, които се предлагат за възрастта й в града -модерен балет, спортни танци, айкидо. Сега през лятото има плуване, вече е достатъчно висока и я приеха, дано да е по-слънчево лятото, че да имат занимания.  Ролери караше, но няма подходяща компания, а аз след двата опита за каране се чувствам като разглобена и се отказах.И караме заедно колело.
8
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Последна публикация от Lina88 - Днес в 09:33:08 »
Добро утро, момичета -кокичета. Слънца, как сте? :grouphug: Чудя се, за да не изпусна фраксипарина и другите неща, изписани от Конова, при + , днес ми е 20 ден, при цикъл 31 кога най-рано кръвен да пусна другия вторник ми е 28 ден (когато ми е първия + тест при миналата бременност) . Или по-рано да пусна, например уикенда? Какво ще кажете.
9
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Последна публикация от Lina88 - Юни 16, 2019, 18:34:58 pm »
Моя приятелка при Цветков забременя от 2рото инвитро. Изцяло непроходими тръби.

Като казах тръби, др Даскалов ми каза че едната е леко нагъната. Нито първия ми гинеколог нито Персенка го споменаха
10
Павла честно да ти кажа изобщо не питам доктора да си мери там и да си преценява аз предпочитам да не знам много по този въпрос за да не го мисля и да ми е само това в главата. Достатъчно ми е че от другия месец съм при друг лекар че моя отива да работи в друг град и вече ще ми е прекалено далече
Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10