Последни публикации

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца
« Последна публикация от Pav-la - Днес в 17:18:12 »
Слънце, така бързо ще приключиш с кърменето. Еволюционно е заложено бебето да суче нощем, тогава и лактацията е най- обилна.
Важно е и двете да сте щастливи!
2
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Последна публикация от Lina88 - Днес в 16:58:53 »
Робин, аз преди редовно висях в Надежда на лаптоп и слушалки.Никой не беше особено впечатлен от мен въпреки,че аз много се притеснявах. Нормални са вече тези неща.Подготви си само да можеш да си пуснеш нет от телефона или директно от телефона да се присъединиш, в случай че падне нета.
3
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца
« Последна публикация от Слънчицето - Днес в 16:41:37 »
Маги,това е и моя план-кърменето да не ми е фикс идея.Вчера и днес сука по 2 часа,то е дрямане,цокане,гледане.Колкото суче,суче после се цедя,правя днес горещи компреси и мнооого ме облекчават.Вечер давам АМ ,не мога да седя по цяла нощ да си играе тя.Важното е да е нахранена.
4
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Последна публикация от Слънчицето - Днес в 16:38:39 »
Тери,аз на твое място бих правила трансфери до дупка.После ако не стане бих отишла при друг лекар поне за разговор,и чак тогава бих отишла в Турция.Вие сте млади хора с мъжки фактор и без нито един петдневен ембрион.Имате много големи шансове и тук.Но това е мое мнение,иначе действай както чувстваш.
Лейди,стискам палци!
Успех на всички!
5
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Последна публикация от Robin - Днес в 12:18:08 »
Тери, важното е че продължавате! Не се знае кой и къде ще е късметлийският ви опит, може последните 2 ембриончета да са вашите. Ако не, скоро ще отворят Турция и продължавате там. Винаги остава вариантът да направиш и една консултация в София, нищо не губиш според мен. Варианти има много, само не се отказвай!

Моят преглед мина, 1 фоликул е 17,4, другите два не са мръднали от миналия път, седят си на 13 мм, а лигавицата е като за овулация. Пообъркали са се нещата явно, не знам. Днес е вече 15 ден, защо така са се забавили тези фоликули не знам. Ще стане разминаване между готовност на лигавица и готовност на фокукули, възможно ли е това? В четвъртък пак съм на преглед, ще трябва да си взема и лаптопа и да работя в клиниката, тъй като точно тогава имам неотложна среща, ще бъде интересно :/
6
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Последна публикация от Мели - Днес в 11:23:35 »
Здравейте, момичета!

Ще ви разкажа една история. Преди много години, когато още бяхме съдружници с д-р Стаменов, дойде при нас една двойка с неизяснен стерилитет. Ние направихме каквото можахме в Пловдив, но не се получи бременност. Препратихме я към София. Там д-р Стаменов се мъчи с всякакви процедури, но не успя. Хората решиха да заминат за Турция. От там се мъчиха, мъчиха и пак нищо. Накрая се върнаха в Пловдив и жената забременя от първо ин витро в МЦ "Салманида". Повечето от вас сигурно и не са го чували, защото беше малък център, който вече не съществува. Но за тази двойка д-р Тони, при когото забременяха, е най-добрият лекар. И е така! Всеки ще похвали лекаря, при когото е успял. Вярно, всеки следващ лекар стъпва върху опита на предишния, но за хората е важно да имат бебе, а не как е постигнато.

Това го пиша по повод избора на лекар, което винаги е много трудно решение. Статистика за успеваемостта в последните години има, само от ЦАР, но пак е нещо. Ето тук примерно съм качила статистически данни за успеваемостта на ин витро центровете за периода 2015-2018 години. Но пак е трудно, защото данните така нищо не означават. Не е ясно само по успеваемостта защо в едни центрове е висока - дали защото са добри, работят с най-качествените консумативи, имат отлична квалификация или пък селектират пациентите и си подбират по-леките случаи примерно.

Така че, Тери, имаш и моята подкрепа да отидеш там, където смяташ, че е правилно за тебе. :)

В Турция, много пъти съм си мислела, защо толкова привлича български пациенти. Първото е огромният ресурс, който влагат в реклама, преводачи, изнесени офиси, безплатни първоначални консултации и т.н. Второ, искат много първоначални изследвания. Когато ние ги поискаме от пациентите, сме кожодери. Когато го правят от чужбина, са добри професионалисти. Та така...
Отделно двете им "нечестни предимства" - ембриолозите са им лекари и нямат донорски програми, т.е. правят максимума за мъжкия фактор.

Хайде, на всички пожелавам успех!  :grouphug2:
7
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Последна публикация от Lina88 - Днес в 11:04:05 »
 :bighug: Тери, не може да се опише загубата и несвършващото чакане. Няма какво кой да каже, но поне сме тук. Поне имате стъпки,които ще следвате и в целия яд се движите.
Лейди, стискаме палци!
8
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца
« Последна публикация от Mihaela Viyacheva - Днес в 11:02:20 »
Благодаря, Павла, не знаех, че има подобни неща.
9
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Последна публикация от Pav-la - Днес в 10:33:32 »
За да се запази здравия разум трябва план. Тери добре го е измислила. Сега ще върне 2те.

Турция от днес отваря за туризъм. От 15ти уж за медицински пътувания, а от 1ви юри въобще.
10
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца
« Последна публикация от Pav-la - Днес в 10:16:09 »
Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10