Последни публикации

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Последна публикация от Chocholinka - Днес в 17:20:09 »
Да мерси Павла щв видя и мойта докторка какво ще каже все пак и ще следвам нейните инструкции 🤗🤗🤗🤗🤗
2
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Последна публикация от Pav-la - Днес в 17:17:47 »
Пешек, не е миролюбива, особено в хадитите. Коранът е наръчник за живот, в който е описано всяко дребно нещо (как и кога да се яде, какво да се прави по време на менструация, но никъде не пише, че жените трябва да се правят на нинджи, а само, че не трябва да им се виждат гърдите и коленете, другото е тълкование на уахабитите и пазители на правата на човека към ООН Саудитска Арабия) и много от сурите и хадитите са свързани с убиване и с това, че жената е малко над кокошката, но доста под кравата. На български единствен д-р Цветан Теофанов има право да тълкува и превежда Корана. Даже има слухове, че е приел исляма, за да може да го прави. Иначе зависи кои са държавите- Сирия, Ливан, Тунис от части, Турция са светски държави. Ирак го унищожиха, Либия също (има една много интересна реч на Кадафи пред ООН), Мароко са най- необразованите мюсюлмани и 80% от атентатите в Европа са от мароканци. Където властва шериата- няма мир. Има дори изследване, че силно религиозните общества са с нисък коефициент на интелигентност. Ще се видим и ще го говорим :)


Chocholinka, ти си решаваш. Аз за себе си ти казах какво бих направила. Хем не са ти завишени, хем трябват 100% вливки.
3
Подарявам 23 броя Фраксипарин 0.4ml, годен до 03.2019год. и 04.2019год., както и 10 броя Клексан 0.4ml, годен до 07.2019год.

Подарени :)
4
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Последна публикация от Chocholinka - Днес в 13:25:34 »
Pavla дано по бързо се оправиш ,че да идва сестричката .
Моя приятелка вчера ми каза че е бременна с второто ,а и при нея не ставаше пила в клостилбегит и бам на първия месец и си викам егатииии wtf 😔 ама нз и аз какво вече да си мисля .
Аз снощи говорих с др. Русев по тел. и ми каза че при тази мутация  която имам няма да стане с хапчета ,само с вливане . Посъветва ме ако излезнат отрицателни резултатите за уреаплазма др месец да се прибера 4/5 дни преди О. да ми направят една вливка която ще действа за 8седмици и да действаме . Ако настъпи бременност в 8гс още само една ще трябва да ми се направи и така . Каза ,че не е нищо страшно и че съм почти в норма ,имам леко увеличение на тези НК клетки което не е фатално и ,че ще стане .
Така ,че ще се чуя и с Тимева и ще видим и тя какво ще каже .
5
Траяне, при тебе има основна причина, която води до лоши показатели и това е размерът на тестисите. Ако те са по-малки, това респективно води до по-лоша функция и това обяснява лошата спермограма.

При тази ситуация са необходими следните неща:
1. Да се уточни колко по-малки са тестисите, дали се измери техния обем, а също така да се видят с ултразвук и останалите органи от пикочо-половата система и да се направи доплерова велосиметрия.
2. Да се оцени ендокринната функция на тестисите (тестисът е жлеза с вътрешна секреция, освен производител на сперматозоиди).
3. Да се прецени дали няма други ендокринни нарушения.
4. Да се направи репродуктивна оценка на рисковите фактори и да се потърсят други възможни причини за влошената сперматогенеза.
5. Примерен Въпросник за оценка на репродуктивната функция.
5. Да се проведе лечение (не само хранителни добавки).

Поздрави!
6
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Последна публикация от Pesheck - Днес в 13:15:02 »
Глупости говорят, нали.
Мъча се да си спомня по какво учихме за различните религии, не беше по обща теория на правото (май). Като че ли беше по История на политическите и правни теории или нещо подобно. Помня, че предмета ми го водеше един експерт по арабизъм, който от както почнаха проблемите в Сирия е абониран по всички телевизии. Може и да разбира от това, все пак е учил там и жена му е сирийка, но откакто случайно го излових, че яко е преписвал от руски учебник, издавайки свой в Бг , който „задължително трябва да си купите, иначе няма да вземете изпита и допълнителна литература ще търсите на всеки друг език освен на руски.“ някак съвсем ми олекна в очите. Ама то у нас така се издават учебници - с преписване от чужди такива.
7
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Последна публикация от Pav-la - Януари 18, 2019, 22:51:02 pm »
 Агностицизъм е и моят начин на виждане към религията. Всичко изчетох на 15-16 години като бях. Корана го прочетох пак преди 2-3 години, защото все имах чувството, че глупости говорят с миролюбивата религия.
Пешек, много е интересна темата с религията.
Благодаря ти. Скоро ще се присъединя към групата, че годините си минават.

Тери, на живо не сме се виждали. Всичко да е наред на ДРЗ то ще дойдем. Мъжът ми е навит.
А 2020 ДРЗ Франция, звучи добре. Ще поканим лекаря, който е направил 3тото ин витро бебе тук и който е започнал първи замразяването на сперма. Ходя при него за второ мнение.
8
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Последна публикация от teri_90 - Януари 18, 2019, 22:16:22 pm »
Павла, след скенера ли ще се реши ще има ли операция?
И как не се познавате още, управителният съвет на "Зачатие" явно с право обсъждаше ДРЗ във Франция при теб :D
9
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Последна публикация от Pesheck - Януари 18, 2019, 22:01:36 pm »
Pav-la, много точно изразяваш и моето мнение по въпроса с религията. Ти поне си си направила труда да изчетеш светите книги на монотеичните религии - евала, аз не можах. Учила съм разни неща свързани с различните религии и в общи линии всичко се свежда до едно - „бъди добър човек“. Интересно беше за сравнението - например всички имат легенда за потопа. За себе си установих, че съм агностик.
Но който вярва в нещо - нека го прави, спокойствието и увереността в успеха правят чудеса.

п.п. Павла, забравих - успех с крака и после със сестричката на Симеон!
10
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите пораснали деца през 2018 г.
« Последна публикация от alia_alia - Януари 18, 2019, 21:07:33 pm »
Здравейте!
Един глас "за" и от мен за скенар-терапията.

Пеше, много е сложна ситуацията при вас. Честно казано, не им завиждам на днешните учители-трябва да балансират.

И да се оплача-много е гаден тазгодишния грип. Цяла седмица го борим, но не се дава лесно.
Пазете се.
Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10