Последни публикации

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10
31
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и деца - 5 тема
« Последна публикация от teri_90 - Юли 08, 2022, 20:29:21 pm »
Леле, преди пишех по 10 коментара на ден, сега по един на 10 дена
При нас положението е все същото. Стига да сме живи и здрави, другото е без значение.
Бяхме днес на плуване за бебета. Много ми хареса да правя нещо, с детето пак, но правихме нещо различно от приспиване и никнене на зъби.
И сега смешната част. Тъй като може да се каже, че за сефте излязохме някъде по-ангажиращо, изобщо нямах рутина. На Матей бях взела хавлия, резервни дрехи, памепрси, бански, храна, вода. Всичко. А за себе си бях забравила хавлия и БЕЛЬО. И тъй като тръгнах от вкъщи с бански и отгоре с панталон и тениска се прибрах само по тениска и панталон без нищо друго 😁
Грейси, някой, за да ти каже, че е доволен от столче, то пази Боже този някой трябва да е минал катастрофа със столчето

Аз гледам adac тестове, каква група килограми ме устройва и друго много важно се оказва е наклона на главата при сън. Ние сме с Maxi Cosi pearl и наклонът е към 80-85 градуса, така че главата му се люлее и се буди. Има някаква ленти за глава,които майките слагат, но на мен не ми се струват безопасни. Имаме и второ столче на cybex, то пък като сложа детето и се оказва, че е все още нисък за него и едва стига облегалката на главата, а уж е в групата килограми и месеци. Затова доста майки ходят на място и проверяват дали на детето му пасва дадено столче. Оттам нататък всичко са adac и plus тестовете. Най-малкото да отговаря на i-size стандарта
32
Да,Бонболини, ужасно е това гадене, но няма как. Радвам се, че ти вече си по- добре. Страхотни новини за предавания тест и честит розови гащи ❤
33
Helianthus, напълно те разбирам. Мен, допреди седмица ми се гадеше от почти всичко, включително и вода. Само парче сухар, малко газ.вода с лимон, както ме посъветва Маги, краставица, това можех да преглътна, а от миризми на дезодоранти и омекотители, съвсем ми ставаше лошо. Сега, Слава Богу, съм по-добре.
На мен току-що ми излязоха резултатите от пренталния тест, всичко е наред и чакаме...момиченце. Много съм щастлива, имам си батко, а сега и розови панделки 🍀❤️🍀❤️🍀❤️Дано само всичко продължава да е наред.
34
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и деца - 5 тема
« Последна публикация от HELIANTHUS - Юли 07, 2022, 17:12:51 pm »
Павла, дано мине, миналият път продължи до 6-и месец гаденето  :?, дано имам повече късмет този  път. В 7г.с. и 5 дни съм. Да, да ни е жива и здрава бабата, че едвам се оправях последните дни с храненето най- вече. А за спането никога не ми е била чак такава мъка.
Ужас за пръста, дано минава бързо, ужас. 
35
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и деца - 5 тема
« Последна публикация от Pav-la - Юли 07, 2022, 16:04:02 pm »
Хелиантус, дано да мине гаденето бързо, че това е доста тежко. Хубаво поне, че бабата може да реагира.
А това със съня е много гадно като имаш бебе и си бременен. Ти коя седмица си?

Аз си счупих малкото пръстче на крака. Сега една стъпвам на този крак. Добре, че е лято. Лошото е, че имам толкова много работа, че не знам как ще се справя.

Лято, не знам какво да ти кажа освен кураж. Не готви такива работи, които са за фурна. Яжте навън, взимайте храна за вкъщи. Някоя салата или супа е достатъчно за готвене. Ние лятото като си ходим вкъщи пак ми е почивка и пак не готвя. Салата, някои макарони за малките и това е.
36
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и деца - 5 тема
« Последна публикация от magi_st - Юли 07, 2022, 15:46:18 pm »
Лято, кураж и това ще мине!

Аз вече чакам петък. Нямам очаквания никакви. Гледам някакви лоши отзиви за хотела, но нямам сили да се интересувам само искам да не сме в къщи.
37
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и деца - 5 тема
« Последна публикация от Лято - Юли 07, 2022, 14:58:17 pm »
Хелиантус, пред теб трябва да сведа глава и да си трая. Всъщност не ми е толкова проблем да приготвя нещо за ядене. работата е там, че за ядене ще приготвя човек, който готви безобразно мърляво, но държи той да готви. А на бременната жена не мога да оставя мръсна фурна. Та това дето най-много мразя ще ми е бонус към почивката - почистване на фурна :/ Мъжът ми е много стиснат, мноооого. На почивка аз и детето ядем навън, а той седи до нас и ни чака. После отива да си купи хляб и салам от магазина и се тъпче в стаята. Ми не е това идеята на почивката пък. Цяла година човек бачка като луд и е редно поне 1 седмица да си отпусне душата за това, което иска и може да си позволи. Та аз съм с ужасни очаквания от тая почивка, но догодина отивам сама с децата и без него накъдето ми видят очите!
38
Здравейте, аз все нямам време да пиша. Радвам се, че при вас добре вървят нещата. Аз най- сетне във събота се записах за ехограф на частно, след като още никой не ми е записал, и нямам търпение. Другата седмица съм при акушерка. Доживях и рецепта за клексан, но пак, като миналата бременност са ми изписали 20 мг, което...офф. То каква ще е файдата въобще да се боцкам с тия 20 мг не знам, но не можах да излезна на глава с тях
 Иначе пак съм с денонощно гадене, повръщане и ужасната умора  :( Пробвах вомитусхил и някакви таблетки с джиждифил , които всички казват, че много помагат - Антиметил, но засега няма файда.
39
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и деца - 5 тема
« Последна публикация от HELIANTHUS - Юли 07, 2022, 12:34:19 pm »
Здравейте и от мен!
Аз направо нямам време и сили да пиша. Със съня на малкия сме много зле от седмици, всяка нощ будува, приспиванията са някакъв кошмар, направо не ми се говори. Аз , от бременността,  съм изключително уморена, едвам съществувам, с дененонпщно гадене и повръщане. От онзи ден си имаме баба по спешност, добре, че има възможност да дойде и да помогне жената, че аз не мога да го храня направо, всеки път повръщам.

Робин, супер звучи,  че може да остава с баба си без проблем.

Лято, пак ще ви е разнообразие и почивка, но разбирам какво имаш предвид. А, свиквам с мисълта, че с на Борис храненето където и да ходим все ще трябва да готвя.

Павла, Маги, как са децата?

Тери, добре ли сте? Дано се разбирате със съня по- добре вече.

Грейси, браво на Ивона, че си спинка.
40
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и деца - 5 тема
« Последна публикация от Лято - Юли 07, 2022, 11:39:26 am »
Браво на София, Робин. Криси преди много се радваше на баба си, но взе да се усеща, че баба ѝ не идва просто така и щом тя е у нас аз ще се измъкна без нея. Сега само като я види и не се отлепя от мен, за да не избягам. А яслата е все по-близо и не знам как ще се справим там.
Ние с половинката се изпокарахме за морето и в крайна сметка ще идем на гости в Балчик за седмица. Всъщност аз от много време исках в Балчик, но не и на гости. Той е икономичен, че чак ме дразни. Сега ме чакат 7 дни на почивка където ще чистя и готвя в друго жилище, защото след мен идва бременната собственичка и не мога да си позволя да ѝ оставя следи от нас. А бях си харесала ол инклузив оферта и тая седмица шеше да мине в почивка...
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10