Последни публикации

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10
31
Здравейте! Някой може ли да ми напише актуални цени на размразяване на ембриони и ЗЕТ?
32
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Последна публикация от teri_90 - Август 22, 2019, 15:37:53 pm »
Привет, аз съм липсваща тези дни, че просто ми свършиха батериите (първата ми мисъл беше "ми свършиха баКтериите" :D :D :D). Много работа. Във вторник съм на втори опит кормуване, дано ми се получи, че много искам това напрежение да ми се махне от главата.
Някой беше питал за теста за овулация със слюнка. Мисля с доставка беше 70 лв, никак не е малко. Колкото тестове за овулация за цяла година, но удобството да не се стискам за пиклив тест за мен си заслужава.

Слънчице, мисля те тези дни. Скоро ще е твоя ден <3
Лейди, една жена около мен си прави изграждане на цяла горна челюст. Казаха й, че за седмица трябва да се е възстановила. Твоето е много по-лек случай, но поне тя беше на антибиотик. Кажи на лекарите си за това какво плануваш. Аз винаги питах лекарката си дали мога да ида на зъболекар. Спомням си, че някои от лекарствата за стимулация водеха до повече кървене. Не помня вече кои хормонални бяха, но Аспирин, които изписват при нас след инсеминация и трансфери със сигурност. Консултирай се с лекарката си дали е редно да пристъпите към инсеминация този месец. Пък ако вече изборът е в твоите ръце, ти си знаеш как е правилно. Дали този месец, дали следващия, ще има инсеминация. Ще ти стискам много палци.

marry cherry, много е добър АМХ-то. Но Инхибина нещо е нисък, на кой ден от цикъла го изследва? Имаше си и за него определен ден за взимане на кръв.

Танче, аз хвърлям по едно и по две очи в темата на бременните и ви следя. Да расте бебчето, само да видим дали кучетата няма да ревнуват от новия цар в къщата.

Честит рожден ден на рожденичката днес. Да е здрава майка на здрави деца  :bighug: :bighug: :bighug:
33
Павла, да не го мъчат зъбките? Ама пък е много висока температурата, не съм много наясно. Честит празник и от мен 😘 Маги почини си, имаш нужда 🙂
34
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Последна публикация от Татяна Павлова - Август 22, 2019, 13:13:52 pm »
Лейди, стиснати палци и от мен. Коя ще ти е тази инсеминация? Дано не се налага да правите друга и със зъба да се оправят нещата. Тери, и теб те мисля много 😘 Аз днес ходих при АГ, че ме болеше корема, но нищо притеснително. Малкия расте, а мама за сега не 😊
35
Напълно в реда на нещата за РД детето се разболява.Иначе как ще отбележите празника?Честита да си Павла!

Танче, браво на младежа.

Лина, радвам се, че си намерила свестен лекар!

Аз другата седмица ще се изключа от мрежата.Не ме мислете, ще почивам активно!
36
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Последна публикация от magi_st - Август 22, 2019, 12:57:08 pm »
Лейди, стискам палци!
37
Малкият е с температура от вчера. За първи път му е. Водихме го на лекар, нищо му няма, но вдига над 40С. На косъм съм да отменя всичко за днес и утре.

Наместват се нещата. Дано да отмине по-бързо.
38
Прегледа мина, малкия е добре, расте и дебелее 😂 Изписа ми спазмалгон и ако до 2-3 дена не мине да почвам магнезият. Отговарям на 17 седмица, с 8 дена е назад.
39
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Последна публикация от Lady01 - Август 22, 2019, 10:25:28 am »
Решихме да действаме с инсеминацията, а със стоматолога си още не съм говорила. Каквото е писано...
Днес ще се обаждам, за да видя дали ще е със стимулация, защото ми е втори ден от Ц.
Мери Чери, добре дошла от почивка  :D Дано си проветрила мозъка  :lol:
Доста хора се губят. Дано има изненади  :D
Кукапетел, успех на операцията ❤
40
Tатяна, а ношпа пи ли? Можеш 3х2 на ден спокойно да пиеш. Аз не се оставям да ме боли. Да пишеш след прегледа. За съжаление,по трудния начин се научих да търся повече от едно мнение а и да питам. С др Конова работя, като имунолог, няма да ги правя тези кросматч тестове. Но съм изумена от имуноложката там. Все едно в джоба й отиват тея пари. Вчера щеше да ме изяде с поглед като й задвах въпроси, защо как и тн. Съвсем спокойно й показах листа от прегледа с Конова, даже нещо ми разчете  :D 
Та чакам БХС да излезе, и ако има нещо притеснително ще коментираме за пренатест.
От др Патрикова съм много доволна. Час беше скринийнга, защото човечето не се беше завъртяло както трябва. Накрая ми каза да си мина другите прегледи и да се върна, та още 15 мин ме гледа. Изобщо не ме претрупа. Явно е до доктор. Павла, празнувате ли днес?
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10