Последни публикации

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10
31
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от Лято - Октомври 18, 2021, 10:07:02 am »
Мише, Криси прекарва много време с баба си. Почти всеки ден са заедно по цял ден (4 от 7 дни в седмицата). Познава я добре и въпреки това когато я водим там на гости тя се страхува и стои плътно до мен. Веднъж пробвахме и да я оставим с преспиване когато Васил беше под карантина, а тя съвсем тежко го прие. Обикаляла само до полата на баба си и ревяла постоянно. Надявам се само аз като съм до нея да се отпусне по-бързо, а иначе имам доста опасения за реакцията ѝ.
32
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от Mihaela Viyacheva - Октомври 18, 2021, 09:09:46 am »
Аз както съм писала, Дари ме пощади много със зъбите. Нооо, първият зъб изби с голяма мъка, но пък се съчета с коликите и не усетих голям разлика  :D И нея започнаха да я мъчат рано, около края на 3-ти месец, но изби чак на 8 месеца. Когато са зъби, нещата утихват за няколко дни, после пак се възобновяват, де. Но поне не е постоянно, като с коликите.
Лято, Дари започнахме да я водим на различни места от 4-месечна. Винаги много бързо се адаптираше. А като стана малко по - голяма, започна да и става и много интересно и имахме глътка въздух, защото ден-два, изучаваше обстановката  :D Както е казала Маги, щом сте с нея, по - скоро ще и е интересно, отколкото неприятно. Остава ли ви още много с ремонта?
Маги, браво на момичетата. Друго си е да ги оставиш спокойни.
Павла, как са Сими и Борис?
33
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от magi_st - Октомври 18, 2021, 08:32:45 am »
Лято,им сте до нея ще свикне. Децата са много адаптивни. Да много е хубаво в нейната възраст, някъде до към година и два три месеца, после стават неуправляеми 😉

Тери, душичка е той! Наистина слинга е прекрасно изобретение. Аз благославях хората които са го измислили. После раничката също е много удобно решение.

Ние днес оставихме момичетата на ясла. Габи не плака, Ади поплака малко з спорта, докато се завъртим там беше млъкнала. Та съм доволна. На Ади обаче и избиват кътници и не съм спала. Габи и останаха само два зъба и край, но Ади има още четири и ще е мъка.
34
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от Лято - Октомври 18, 2021, 08:01:50 am »
Криси ги мъчи тия зъбета 5 месеца! От 6 до 11 месец и накрая избиха 4 зъба за 5 дни, а вече има и пето зъбче. От лятото я гледам, че човърка с пръстенца към кътниците си и се чудех защо натам, а то петото зъбче там е пробило. Също ми беше странно, че за резец ще прави такива драми, но то явно не било от него/тях. Сега има 4 резеца отпред и един кътник, който трябваше да е 9 зъб. Подозирам, че скоро и другите 4 резеца ще наваксат, но засега е малко затишие.
Скоро се местим и се притеснявам как ще възприеме новия дом. Опасявам се, че в началото ще е неспокойна и несигурна. Тя е доста живо човече и в будно състояние не спира да шета насам-натам, но все пак непознатата обстановка я плаши. Дано все пак нейното си креватче и моето присъствие ѝ дават някаква сигурност и спокойствие. Научила се е да си отваря чувалчето за сън и се измъква от него. Смее се с глас, а щом ме види веднага идва да се гушка в мен и реве ако я оставя за малко дори. Вероятно, защото напоследък често отсъствам за дълго през деня покрай ремонта. Показва обич като ми бута най-милото си в устата - нейният биберон, който не дава дори на мечето си. Обикаля и вика Ма, Да и Ба. С бебе у дома е невероятно и вече нямам търпение този ремонт да свърши, за да си оставам у дома с нея по цял ден.
35
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от Pav-la - Октомври 17, 2021, 23:57:36 pm »
Няма смисъл да го боли. Дайте му парацетамол. 99,5% ще го успокои при зъби.
36
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от teri_90 - Октомври 17, 2021, 23:31:15 pm »
Е разбира се, просто този път всичко пробвахме и накрая се сетихме да видим венците. Той цял ден си търка бузите в нас, ама ние не знаем какви симптоми да търсим. То коремче топлихме, сироп за киселини давахме, нищо. Моята смяна свърши, лягам си, жал ме е, че детето пак реве в баща си, ама трябва да се спи
37
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от magi_st - Октомври 17, 2021, 23:28:30 pm »
Тери, ние даваме друга гледна точка, неща да се замислиш, да опиташ. Ти решаваш какво да правиш и как и съм сигурна, че е най-доброто за него. Трудно ви беше началото за съжаление. Носи, гушкай, тръскай и ме остана ще стане на три месеца и ще се очовечи, ще видиш. А на шест месеца какви са сладки бузи ❤️
Нацелувай Матей от мен, а ти ако можеш поспи! Мама трябва да си почине!
38
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от teri_90 - Октомври 17, 2021, 23:24:00 pm »
Слингът ме спасява от това да го нося на ръце, не от рева. От рева само две специални биберони гумени, по цял ден е с биберон, а не ги обича по принцип. Та вие сами казахте, че майката си познава детето. Това е. Но знам, че няма да излязат сега.
39
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от magi_st - Октомври 17, 2021, 23:07:31 pm »
Беленето не е знам за никне на зъби, колкото и всички да го изтъкват. Лапането на ръце в момента е нормално, започва точно около втория месец. Според мен Матей си има прекрасни колики, и точно акото рядко със странен вид и мирис, рева, писъците, всичко сочи за колики, силни, класически.

На Моника на 5 месеца и изби първия зъб, на два месеца и тя и близначките и всяко бебе си открива ръцете, започва да ги смуче и мляска. Щом слинга те спасява и го успокоява не са зъби, зъбите нищо, подчертавам НИЩО не ги успокоява ако никнат трудно.

Давате ли нещо за колики?
40
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите бебета и малки деца 4
« Последна публикация от teri_90 - Октомври 17, 2021, 22:59:09 pm »
100% съм сигурна. Белеят венците долу, рев, истерии, плюнчене, ядене на юмруци, много е неутешим. по-топъле, но още няма температура, изби го разстройство и леко хлътна фонтанелата, кърмя често и вода ще даваме. Цели три са тръгнали долу, ама ясно,че няма да избият, дано поне е само няколко дни, че както си бяхме скапани от всичките 100 неща, които всяко едно след друго,тези зъби ни разказаха играта. Тази нощ ще се редуваме. Слинга ме спасява
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10