Последни публикации

Страници: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10
11
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Последна публикация от teri_90 - Днес в 09:29:34 »
Слънчице, моля се да си бременелка  :grouphug2:
12
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Последна публикация от Dark Chocolate - Февруари 19, 2019, 21:23:46 pm »
Океееейй, няма да взимам Аспирин протект, но съм решила утре да изследвам АСЕ и Фактор XIII :)

Моето прекрасно пухкаво същество е много добро и кротко по време на прегледите. А баня не е виждал от малък. Изкъпахме го веднъж като го взехме и след това след месец, щото падна в тоалетната... След това много внимавах да не оставям капака вдигнат, че да не вземе да се удави :)

Тери, напълно те подкрепям за концерта. Ние малко след последния опит ходихме до Турция. Планирах да заредя с превръзки, защото са на много добра цена, но нещо бяха поскъпнали и не си купих, защото "то и без това близката една година няма да имам цикъл, защото сигурно ще съм бременна".

Като се прибрахме в България видях втора бледа чертичка и казвам на приятеля ми: за какво трябваше да си купувам три чифта пижами, като скоро няма да ми стават. Дали не съм била супер самонадеяна?! И съдбата ми показа, че така не може :) Сега съм се запасила с тестове за овулация за следващия цикъл, пък тихичко и тайничко се надявам, че няма да ми се налага да ги ползвам... Уж никак не съм суеверна, ама се чудя дали не предизвиках съдбата.

Слънчице, стискам палци за положителен тест!  :bighug: Мишето и тя ли чакаше резултати тия дни?
13
Обучение, игри и развитие / Re: Възпитание - въвеждане на дисциплина - кога и как?
« Последна публикация от Pesheck - Февруари 19, 2019, 21:09:16 pm »
От много малка я свикнах, че мама НЕ носи. Вариантите за придвижване ни бяха - мама пее!!! Или предлагам да клекне и да си почине. Кляка, броя на глас до 5 и тръгва. Така запомни и числата.
14
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Последна публикация от Слънчицето - Февруари 19, 2019, 20:50:24 pm »
Тери,гледах точно този пост и аз,благодаря че си направи труда 😘.
Отивай на концерта,всички сме пропуснали тоооолкова неща ,щото тогава може да сме бременни.
Аз ще го направя утре,просто в петък ще повторя ,ако реша че има смисъл.
Аз да ви кажа,тая вечер бяхме при свекъра и чувам мелодията на моя телефон -"New Divide" на Линкин Парк,а телефона ми на масата,викам кво става,то свекъра чул моя телефон и поискал така да звъни и неговия и сега е прохождащ фен на Линкин Парк :D
15
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Последна публикация от teri_90 - Февруари 19, 2019, 20:38:21 pm »
Слънчице, ето как се чисти. При теб ще е с 1 ден повече http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=33562.msg560687#msg560687
Дано ти е единствената годинка в тази тема.
Днес обявиха, че моя много любима корейска група ще имат концерт в Лондон на 1.06. Октомври не отидох заради "евентуален" трансфер и много, много ме яд.  Този път няма да пропусна. Ако имам късмет ще съм бременна тогава в първо тримесечие. Смятам да рискувам и този път да не пропусна. То евентуалното бебе  още няма да чува, местата са седящи, ще вляза последна в залата и така. Нали казват, че съдбата обича смелите, ще съм смела, може пък така да ми провърви и на мен
16
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Последна публикация от Слънчицето - Февруари 19, 2019, 20:20:18 pm »
Хора,днес е една година откак съм тук.Тук заварих голяма ,по-голямата част от вас.Време е да напускаме групата,ако е възможно наведнъж.
Утре мисля да си пусна кръвен,днес ме боля цялата глава,носа ми почва да тече,да знам да пия ли хапчета или не.Хориомона ми беше на 7ми,по мои сметки би трябвало да се е изчистил вече,или?
Дарк,и аз много говорих на моите две приятелки,те отидоха на по една ЦС,СГ и полови хормони.И до там,лапароскопията била скъпа,инсеминацията също пък то я стане,я не,на мъжа и добавките много пари,то няма смисъл,и не им давам съвети.Всеки си има глава и решава.
17
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Последна публикация от magi_st - Февруари 19, 2019, 19:52:19 pm »
Котките са прекрасни животни докато не ги вкараш в банята и при ветеринаря. И от двете места сме се прибирали настани! А едната котка аз въобще не се цаня да я къпя. Качвала се е по гърба на Мерал, буквално го беше направила на юфка.
18
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Последна публикация от Pav-la - Февруари 19, 2019, 19:05:07 pm »
Хелиатус, в крак също може, но там кожата е по- дебела и трябва да боли повече. Аз само в корема слагах. Хепатитната ваксина в ръката ми я слага мъжът ми- ами боли.
Аз като виден котколюбец и коткопритежател цял живот, а и сестра на ветеринар, мога да кажа, че иначе тези хрисими животни, откачат като са на лекар.
Дарк, направи консултация с генетик. Задели да си направиш пълния пакет, а после обсъди, че така на своя глава не е много добре.
19
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Последна публикация от HELIANTHUS - Февруари 19, 2019, 18:11:56 pm »
И аз много обичам котки, но много от тях не обичат ветеринарни лекари  :D. Просто му изглежда най- достоверно хахах
20
Опити за забременяване / Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Последна публикация от Dark Chocolate - Февруари 19, 2019, 17:57:07 pm »
Е, как котка  :lol: Тези толкова страхотни същества  :) Да ви кажа, аз обожавам котки, изпитвам нещо много силно като видя котка... То ми трепка отвътре, лудост някаква :))

Хелиантус, четох за изследване на АСЕ и Фактор XIII, даже се бях запътила към Геника да ги пусна и се отказах. Просто съм разорена този месец. Ще помисля още малко.
Страници: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10