Последни публикации

Страници: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10
11
Нашите дългоочаквани деца / Re: Бисерите на нашите деца - втора част :-)
« Последна публикация от Pesheck - Август 23, 2019, 18:16:31 pm »
Уффф, Стефи, това ми е проблем и на мен. Излиза ми с лафа „това съм го гледала на филм/анимация/театър ...“ и ме побърква. Прочете някоя приказка, „Роня дъщерята на разбойника“ и „Математически фолклор“, нямат нищо общо с препоръчителната литература, но поне прочете нещо. Сега се е захванала с „Топ мистериите на България“. Купих книгата за мен, но понеже е от любимия ѝ влогър, чете по малко.
12
Танче, комбинираният риск е с много добър резултат. След като и на ФМ всичко е ок, няма от какво да се притесняваш  :bighug:
13
Маги, аз се успокоих, че е малко назад. Не е някаква голяма разлика. Сега малко се притеснявам за резултатите от късния скрининг. Излезе 1 на 250 за Даун, а общия резултат от двата е 1 на 2200. И сега чакам коментара на доктора, но все още не е отговорил. Не съм почнала да изтерясвам, но ми е свито сърцето.
Павла, да ви е здрав и палав Симеон, и да бъде един добър батко. И честита годишнина :)
14
Нашите дългоочаквани деца / Re: Бисерите на нашите деца - втора част :-)
« Последна публикация от StefiZ - Август 23, 2019, 15:50:41 pm »
я да съживя малко темичката.

Диалога е между майка ми и Елена:
майка ми: Ели, какво ти е бабо?
Ели: В много лошо настроение съм и съм изморена...
майка ми: Защо бе бабе, какво има?
Ели: как какво, четох и утре пак трябва да чета...

 :lol: за протокола, Елена мрази да чете и почти няма сила на земята която да я накара, нито с добро, нито с лошо става, но не знам как успях това лято да я убедя, че трябва да прочете поне част от задължителната литература. :lol:
15
Нашите дългоочаквани деца / Re: Нашите пораснали деца през 2019 г.
« Последна публикация от StefiZ - Август 23, 2019, 15:44:54 pm »
Ей банда, как сте?
Малко остана, ваканцията е към своя край и екшъна започва отново :)
Моите безцелно и безгрижно мятат крачоли по цял ден на село. Не знам как ще влязат в учебния режим след това, особено с ранното ставане.
16
Благодаря за пожеланията! Вчера бях аз, днес е малкото и 5 години от сватбата ни също.
На косъм съм да отменя рождения ден на мъничкото днес. По-добре е уж, но вдига такива брутални температури, че ме плаши, а аз не се плаща лесно.
Иначе на мен и БХС ми излез е и ще включа пак аспирина, но след вторник, че за мине полета. От мб ми излезе е. Коли. За сега ще пробвам без АБ.
Вчера казахме на най-близките. Зарадваха се. Сега трябва да мислим пак мъжко име, но ще ми е трудно. Толкова хубави женски имах ☺

Леко на всички и като се разбере пола на бебетата ще трябва да се систематизират.
17
Ние сме от 6-ти септември и аз нямам търпение. Моите кг вече са +6, надявам се общо да не мина 12, но ще видим последните 3 месеца как ще е.
18
Споко и в мойте изследвания левкоцитите са леко завишени и други като при теб занижени. Даже и хемоглобина ми е леко нисък. Казаха ми повече месо да ям, ама аз без месо не сядам на масата та нз... на другия преглед ще видим.
И при мен БХС мина много добре, огледахме го отвсякъде, всичко е ок. Да де огледахме я... още не мога да свигна хааха
Мише хапвам си, ама гледам да е границите на нормалното, да не прекалявам. По мои сметки съм качила около 2 кг, ама това е по скоро от забавения метаболизъм.
Ох и ние ще ходим на почивка другата седмица... вече нямам търпение.
Мише вие кога ще ходите на море?
19
Слънце,добре съм. Вчера се върнахме от морето. Днес носих изследванията на АГ каза,че всичко е наред. Гаденето и повръщането продължават,но неса целодневно.
20
Слънце, 24 г.с станах, при теб оправи ли се апетита  :D
Страници: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10