0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 30 тема
« Отговор #80 -: Март 02, 2021, 20:15:00 pm »
Грейси, как си?
Лейди?
Хрис?

*
Re: Правим опити за бебе - 30 тема
« Отговор #81 -: Март 02, 2021, 20:40:04 pm »
И аз за Грейси си мисля. Днес четох, че имат бум на близнаци в Тутракан.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 30 тема
« Отговор #82 -: Март 03, 2021, 05:49:22 am »
Това са хубави мисли, хех. Хрис ми липсва във форума, дано е добре. С Лейди чакаме фонда другата седмица, тя би трябвало да започне процедура скоро след това. Аз също може да започна по-рано, но чакам едно състезание на Васил във Варна през юни и според датата му ще се консултирам с д-р Тихомирова кога можем да започваме.

*
Re: Правим опити за бебе - 30 тема
« Отговор #83 -: Март 03, 2021, 12:41:56 pm »
Аз съм добре, благодаря ви. Почти нямам зацапване. А като имам, е на парченца или нишки в слузта. Надявам се всичко да е наред. С гаденето имам проблем. Рано сутрин 5-6 ч. като ставам до тоал. ми се гади и вече съм гладна. А закусвам към 8. И на обед и вечер пак така, като огладнея, много ми се гади. Ям между яденията, но сутрин е най-зле. Засега не съм повръщала.
Стискам палци скоро да си получите заповедите, Лято и Лейди!
Наистина, какво става с Хрис?
*
Re: Правим опити за бебе - 30 тема
« Отговор #84 -: Март 03, 2021, 12:49:00 pm »
Gracy, сложи си до леглото нещо малко за ядене. Преди да станеш хапни, това би трябвало да облекчи сутрешното гадене.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 30 тема
« Отговор #85 -: Март 03, 2021, 15:10:54 pm »
Грейси, позакрепи се още малко и беж към бременната тема ♥

*
Re: Правим опити за бебе - 30 тема
« Отговор #86 -: Март 03, 2021, 21:20:10 pm »
Здравейте, дами :D  Радвам се, че всички сте добре и кървенето на Грейси е спряло. В коя болница лежа, много по-различна терапия ти прилагат. Питам, за да знам, не дай боже, ако ми се наложи.
Аз бях при уролог заради болките, които бяха доста силни и този месец. Обясних му, че съм получила проблемите след започването на FH PRO, той не ми обърна внимание. Аз се чудя, дали не натоварвам бъбреците с толкова много витамини. Назначи ми рентген и три вида урина. Моля, не ми се смейте, но искам да ви питам, дали облъчването ще влоши качеството на яйцеклетките, които в момента отглеждам за предстоящата стимулация?
*
Re: Правим опити за бебе - 30 тема
« Отговор #87 -: Март 03, 2021, 21:52:07 pm »
Лейди аз съм с доста увредени бъбреци и нямам проблем с големи количества витамини. Включително с 10000 единици витамин Д.
Всъщност единственото време, в което креатинина ми е в норма е по време на бременност, което шашка всички лекари.  :D

26.09.2019
*
Re: Правим опити за бебе - 30 тема
« Отговор #88 -: Март 03, 2021, 22:15:52 pm »
Яничка, аз си внушавах, че проблема са витамините. Реално симптомите ми били, като за песъчинки или камъчета, то и на ехографа се виждало нещо такова плюс уголемени лигенчета. Едно притеснение по-малко, благодаря ти за коментара.
Re: Правим опити за бебе - 30 тема
« Отговор #89 -: Март 03, 2021, 22:28:32 pm »
Грейси, съжалявам за това през което минаваш последните дни. Сила и кураж, стискам палци да се закрепите.

При мен всичко приключи. Миналата сряда мина абразиото, махнаха ембриона, защото не стигала кръв до него и той не се е оформил. Бяхме с донорски яйцеклетки по програма на софийска община, имахме общо 4 ембриона, но не се получи. Бях пациент на Щерев, но мисля да не се връщам повече там. За мен те просто не взеха мерки при първото прокърваване и подцениха ситуацията. Другата лекарка, при която бях за второ мнение ми даде номера на лекар от Виена инвитро център, но не знам дали имат донорска програма. Гледах Свети Лазар и те имат. За Афродита ми казаха, че става бързо намирането на донор и се замислям и за тях. Имате ли мнение за тези клиники? Опасявам се да не ми загубят времето като в Щерев :(

На цветната снимка, която ми правиха в Щерев, казаха че и двете ми тръби са запушени. Приятелка ме кара да отида за второ мнение при д-р Владимиров, да види тръбите, за да може да пробваме и естествено забременяване вкъщи паралелно с инвитрото, но аз съм с изчерпан яйчников резерв и не виждам смисъл, само се обърквам повече. Искам да намеря лекар, на който да се доверя.
*
Re: Правим опити за бебе - 30 тема
« Отговор #90 -: Март 03, 2021, 23:02:18 pm »
Гали, съжалявам за случилото се. Разбирам как се чувстваш ❤ Моя приятелка прави трансфери с донорски яйцеклетки в Афродита. Мисля, че 4 трансфера до момента има, 3 без имплантация, 1 с бременност с последвал спонтанен аборт в 5ти месец. Не чакаха кой знае колко за донор. Не ме разбирай погрешно, може да има много доволни и успели двойки при Баев, но до колкото знам от други жени, много претупва прегледите и не обръща достатъчно внимание. Аз лично не съм го посещавала.
« Последна редакция: Март 03, 2021, 23:04:27 pm от Lady01 »
*
Re: Правим опити за бебе - 30 тема
« Отговор #91 -: Март 04, 2021, 11:55:39 am »
Благодаря, Гали.
Четох много негативни отзиви съвсем наскоро за Щерев - правилно си решила.
Под Виена Инвитро Център, д-р Георги Станулов ли се разбира? Веднъж бяхме на консултация при него, не ми вдъхна доверие и не се върнахме.
Преди 2-3 години, когато се чудехме по кой път да поемем, много бях чела за различни клиники. Ето за д-р Станулов бях останала с добро впечатление, но се разочаровах. За Афродита бях чела лоши отзиви. За моя доктор бях чела много положителни отзиви, но моя близка позната беше много разочарована от него. Те успяха в Плевен, аз пък от там съм разочарована. При моя доктор попаднах някакси неочаквано - следящият ме в родния град лекар много бързо ме уреди за инсеминация, а и се падна точно по време на ограниченията за инвитро и пътувания април миналата година. Т.е. за нас беше добро бързо решение - хем близо (не като София), хем и възможност за процедури. Иначе аз се бях разочаровала от брат му, за когото бях успяла да се вредя година по-рано. Но сега от моя доктор съм доволна - опитва се да направи всичко възможно. Дори сега с отлепването, май първоначално го бяха отписали, но направиха каквото можаха. То сигурно е и Божа работа да се закрепи и да остане там. Макар че е твърде рано за заключения, защото нищо не се знае какво може да стане следващите седмици.
Искам да ти кажа, Гали, че може и да има нещо вярно в добрите отзиви, но може и да е късмет как ще се развият нещата. За Адела също съм чела добри отзиви. Но не знам дали правят с донорска я. Разбира се, и за Надежда знам, че работят с ДЯ, но не знам какво ти е мнението за тях. Проучете клиниките обстойно и ви пожелавам много късмет! Този път да уцелите правилното място и бързо да се случат нещата!
*
Re: Правим опити за бебе - 30 тема
« Отговор #92 -: Март 08, 2021, 10:36:56 am »
Честит празник и на дамите в тази тема! Бъдете здрави, обичани и сбъдване на най-съкровените ви желания!

Как сте? Новини от някой?
*
Re: Правим опити за бебе - 30 тема
« Отговор #93 -: Март 08, 2021, 12:04:07 pm »
Честит празник и от мен. Аз сополиво рефрешвам сайта на ЦАР цяла сутрин. То заседанието е минало, но дали са ме одобрили не зная. Миналият път си обновиха сайта седмица след заседанието, момичета писаха, че вече си държат заповедите в ръцете. Но все пак ми се искаше да видя добра новина днес.

*
Re: Правим опити за бебе - 30 тема
« Отговор #94 -: Март 08, 2021, 12:22:40 pm »
Лято, пожелавам ти го да е съвсем скоро, макар не и днес. Аз края на октомври-началото на ноември бая си почаках. Въпреки че до скоро преди това наистина са изпращали-получавали за седмица, особено първите номера. А аз бях от най-първите номера, но тогава имаше проблем с Еконта и затова беше забавянето. Не само на мен, на много хора.
*
Re: Правим опити за бебе - 30 тема
« Отговор #95 -: Март 08, 2021, 21:05:03 pm »
Честит празник, бъдете обожавани!
Лято, януари и февруари месец заседанията бяха на 11то число. Мислих си, че и този месец ще е така. Не съм проверявала.
Re: Правим опити за бебе - 30 тема
« Отговор #96 -: Март 08, 2021, 21:39:11 pm »
Добър вечер. Честит празник мили дами, бъдете живи, здрави, обичани, благословени. Моля Ви за помощ . Точно имах надежда след положителен тест за овулация, че е станало чудотото след 1.5г. опити и излезе спермограмата на мъжът ми. Има ли някаква и минимална надежда за естествено забременяване според вас?  :(
*
Re: Правим опити за бебе - 30 тема
« Отговор #97 -: Март 08, 2021, 22:56:47 pm »
Здрасти, морфологията е ниска. Ние дълго време се борихме с такава морфология и не се получаваше. Много трудно я вдигна мъжа ми, до инвитро стихнахме. Накрая я вдигна до 6% и забременях по естествен път (да ни пази Господ).
Трябва да откриете причина защо е ниска морфологията, ако има такава: трябва преглед при  уролог за проверка за Варикоцеле, хормонални изследвания и микробиология.
В една от темите тук коментира д-р Мели медицински консултант. Тя е специалист по репродуктивно здраве при мъжете и може да ви даде насоки къде да търсите проблема.
Друго е, че ако мъжът ти пуши или пие, трябва да спре. Това ще повлияе на спермограмата само в положителна насока. Хубавото е, че има много на брой сперматозоиди, както и има доста бързо подвижни сперматозоиди. За справка ще ти кажа, че преди 3 години мъжът ми беше с морфология 3% и бързо подвижни 3%. Не се отчайвайте. Ще намерите какво да промените, ще пие добавки и се надявам да станат нещата.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - 30 тема
« Отговор #98 -: Март 09, 2021, 07:59:00 am »
Благодаря ти много наистина. Благодаря на Господ, че има такива хора като теб , да помагат безвъзмездно и да дават надежда когато отчаянието дава превес. :*
*
Re: Правим опити за бебе - 30 тема
« Отговор #99 -: Март 09, 2021, 12:49:10 pm »
Подкрепям Тери, далои чрез ин витро или нормално вие можете да станете родилте.Намерете проблема в него, и аз препоръчвам д-р Даскалова за консултация.Видях че СГ е правена в ин витро Стефанов т.е. в Стара Загора, Пловдив е близко по магистралата запишете час и отидете на консултация.Трябва да видите какъв е проблема и дали е поправим.И не се стряскайте от думата ин витро, всичко е постижимо, макар и да става по-трудно!