0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #400 -: Ноември 15, 2018, 15:14:21 pm »
Тери ще те нацелувам цялата :) Честито за имота и гледай да направите по голяма веранда, че да ти идваме на гости всички с бебоците ;) Ох така искам да се запозная с всички ви и да дойда на ДРЗ-то догодина, ама живот и здраве по него време вече ще съм мама или ще съм на път да стана. Утре след прегледа ще видим кога ще ми е термина :P
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #401 -: Ноември 15, 2018, 15:22:25 pm »
Jesy - някак си се почувствах по добре след като прочетох твоя разказах с приятелката . Аз имах подобен случай , точно преди сватбата ми кумата ми лаза че е бременна и аз направих най ужасната си паник атак която съм получавала до сега (тя ми каза по тел) . Такмо този месец си бяха казала ще се фокусирам в сватбата и няма да го мисля и това и тя като ми каза всички мисли от сорта на “защо не става “ и “ какво ми има “ изплуваха с пълна сила в съзнанието ми . Да не говорим че се почувствах толкова зле заради реакцията ми (въпреки че тя не знае и до ден днешен за това) но явно е нормално . Представян си на теб какво ти е било ❤️❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗🤗 ,но това е напълно нормална реакция . Аз избягвам всякакви теми с приятелки около мен за бременност и бебета (до колкото мога ) .
А за майка ми е това е другото нещо като и звънна и ей така докато си говорим ще вникне коя е забременяла “ чакай да ти кажа коя е бременна “ 😫ток ме лови като го каже това . 1000000 пъти и казах да престане и тя все си намира начин да спомене нещо такова или да ме озкоментира с някоя приятелка нейна какво ми е и на тези какво и имало и как се оправила на онази .... Веднъж и вдигнах скандал ,но явно затишието беше временно . Сега като трябва да се прибера за инвитрото се чудя как да не й кажа именно заради това ,но ще ми е и тъпо да се крия докато съм си там ,няма как да не й кажа ,че си идвам .
Pavla  далече съм от мисълта ,че на вън е страхотно . На мен лично толкова ми е писнала Англия ,но не се виждам все още и да се прибера в Бг :/ . Гледането все в чуждата паница и  шуробаджанащинаТа е в пълна сила все още което мен лично ме дразни или поне аз още го усещам това когато до ходя .
Благодаря то за пояснението ще се обърна към такъв доктор да видя какво ще каже . Чичо ми писа че ще ми разгледа нещата и ще ми звънне по късно ,чакам с нетърпение да видя какво ще каже 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Тери - аз след светбата там свекърва ми имаше изцепки много много не се занимавам да се обяснявам ,въпреки че тя е много готина и разбрана жена но не искам никой освен аз и мъжът ми да си ги коментираме тези работи .
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #402 -: Ноември 15, 2018, 15:31:47 pm »
Не ходихме при никой, пуснах си ги в лабораторията на Щерев и после след последната инжекция като отидох на преглед ги показах на мойта докторка. Той изследва кариотип, днк анализ за У микроделеции, хормони (пролактин, лх, фсх, тестостерон, инхибин б и естрадиол, който се оказа, че му е доста под нормата), нова спермограма с допълнително изследване за антиспермални антитела. Май това бяха, иначе с удоволствие бих дошла да се видим, но утре пътуваме и ще се приберем в неделя  :(
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #403 -: Ноември 15, 2018, 16:22:02 pm »
Чочолинка ❤️🤗, моят начин в момента, да отбивам всички, които ме питат и разпитват как съм и какво правя и какво следва и всичко останало, вкл. майка ми- на всички казвам, "всичко е наред, чувствам се страхотно и мисля да почивам поне 4месеца". Това някак си ми се струва като вариант, в който поне известно време, никой няма да ме занимава с въпросите си :)
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #404 -: Ноември 15, 2018, 16:45:38 pm »
Извинявам се за грешките ама от бързане да напиша и пусна коментара (защотото съм на работа ) телефона ми си пише каквото иска .

Jesy много добра идея аз си мисля да направя нещо подобно като трябва да се прибера за IVF . Ще е трудно защото при мен се изисква патуване , ама каквото такова ❤️🤗🤗
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #405 -: Ноември 15, 2018, 17:28:12 pm »
Тери, честито за парцела, много е вълнуващо, сигурна съм, че ще стане супер къщата. Ще сте много щастливи там с близнаците :)

Таня, успех утре на прегледа. Ще чакаме новини.

Павла, много неприятно с този крак, доста време мина. Дано бързо се оправя.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #406 -: Ноември 15, 2018, 20:48:22 pm »
Мерси, утре ЯМР и другата седмица присъдата от доктора :)

Аз с това казване- ами на никого не казвах нищо. Само аз и мъжа ми знаехме. То аз на майка ми ѝ казах, че съм бременна в 5 ти месец. Малко след това казахме и на другите. А ако някой ме пита отговорът беше- Ако има нещо за казване- ще кажа. Оставете ме на мира.
Може да е било грубо, но ми накъртваха някои неща.
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #407 -: Ноември 15, 2018, 22:17:50 pm »
Момичета, нали знаете, че бавно, но сигурно родителите остаряват, а с това полека настъпват и изменения разни. Моята майка почина преди сериозно да се захвана с репродуктивните си проблеми, та не знам с нея как щях да се оправям. Тя хем много добре ме познаваше и трудно щях да я лъжа. Хем пък на нея най  бих си позволила да ѝ викам. Та щяхме да се караме може би. Баща ми обаче беше друга работа. Правя аз инсеминация, работя с хора и яко ме тресат нервите - кротко помолих за малко да помисли за мен и да не ме натоварва с нищо, аз нито пари, нито друга помощ искам. Просто да не ме занимава. Е познайте - точно следващия път в който се видяхме се започна „пък чичо ти го нападнали и бая го били и ...“ пробва да ми изреди и травмите му - е, разплаках се. Млъкна стреснат, не беше ме виждал да плача от погребението на мама, а преди това от дете. Пратих го да си ходи набързо и дълго време му се сърдих. За това и после, като ни поканиха да се снимаме по тв и да си кажем проблема, даже не се и замислих, че той си живее на село в което и мен ме познават и „какво ще кажат хората...“. Успокоявайте се с мисълта, че по този начин си тренирате нервите за бебето и ще станете прекрасни и търпеливи родители. :lol:

Тери, ти познаваш ли вече бившата акушерка на Даскалов - Танчето и тя е от Съединение и преди 2 - 3 години правиха къща там. Някой път ще те заведа. И благодаря за идеята за Берьозка - тортата отлежава в хладилника вече.
« Последна редакция: Ноември 15, 2018, 22:19:31 pm от Pesheck »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #408 -: Ноември 15, 2018, 22:43:45 pm »
Тери,да напълните къщата с деца,че и пристройка да направите!
И аз се ядосвам с моите родители,те са на по 55 години,млади хора,и майка ми като почне"ох ма мамее,милата ми",веднага я скастрасям да не ми говори така,че ме нервира.
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #409 -: Ноември 16, 2018, 01:15:29 am »
И мойте си на по толкова Слънчице тати е на 53 мама на 51 . Тати е много дискретен и не би си позволил да ме напрегне ,той с мълчание ме подкрепя . А мама понякога хич не се замисля ама и аз съм много близка с нея и може би за това така толкова ми се отразява отношението й.
Ще го мисля някакси като се прибирам да си седя на София без те да разбират (те не живеят в сф ) че да не ме тормози майчето ❤️❤️
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #410 -: Ноември 16, 2018, 08:12:50 am »
Чакам си реда пред кабинета. Сега пък имам Ентерококи. Сили не ми останаха и да рева, и да се надявам да се оправя
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #411 -: Ноември 16, 2018, 08:16:51 am »
Тери... не знам какво да ти кажа.Не е честно.:bighug:.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #412 -: Ноември 16, 2018, 09:12:53 am »
Ние да не сме наборки, Чочилинка, Слънчице :)
Моите са на 52 и двамата. Баща ми е като на Чочолинка, подкрепя ме с мълчание и му благодаря ❤️ Майчето обаче, разбирам я, тя малко повече се тревожи за всичко, отколкото трябва и й се отразява зле. Затова гледам да й казвам, че всичко е наред, но не винаги ми вярва 🙂
Тери, много съжалявам, тези гадини мн лесно се въдят. Дано бързо се отървеш 🤗
Хубав ден момичета 💛
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #413 -: Ноември 16, 2018, 09:29:19 am »
Тери :bighug:, е не е честно
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #414 -: Ноември 16, 2018, 10:42:17 am »
Теринце, какво е това чудо не знам.Прегръдки!

Аз съм направо динозавър като ви чета вас!

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #415 -: Ноември 16, 2018, 11:35:39 am »
Антибиотик, имуностимулант, противогъбично в присъдата този път.
Другия път ще ми взима микробиология докторката и ще я нося в друга лаборатория (същата, която изкара Клабсиела при чиста в Писанец. Но имайки предвид, че предишния месец бях лекувала точно Клабсиела, са били прави).
Докторката ми каза, че тъкмо щели да правят трансфер на момиче като мен, което от 8 месеца трепе гадини. Друга пък година и половина се мъчила. При мен минаха 10 месеца. Дано съм на финалната права. Доволна съм, че вече докторката си ме лекува. Друг път ме пращат при другите лекари и се губи нишката отколкото време се лекувам и не взимаха бактериите ми насериозно.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #416 -: Ноември 16, 2018, 11:38:25 am »
Думи нямам с твойте микробиологии..
А как са ти лактобацилите? Има ли ги, за да помагат и те в борбата или?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #417 -: Ноември 16, 2018, 11:39:27 am »
Тери има светлинка, това е важното!Направо тия бактерии са ужасни, ужасни!Сега хапчетата, без допълнителни добавки и действай!Аз от другия цикъл почвам такива за подобряване на яйцеклетките.Ща не ща ще ги пия, няма де да мърдам.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #418 -: Ноември 16, 2018, 12:41:52 pm »
Маги, а ти защо не пиеш? С щитовидната ли се бият?
Не знам за лактобацили, този доктор не ми взе директна микроскопия. Не му трябвала. Вече бях излязла от кабинета, иначе щях да си кажа,че на мен ми трябваше.
Ние имаме рожденичка днееес.
Честит празник, Пешек. Пожелавам ти още много розови кичури и чорапи с уши. Много здраве и усмивки  :bighug:
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #419 -: Ноември 16, 2018, 13:27:48 pm »
Тери а какво ти взима и за какво се изследва?