0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #60 -: Юли 25, 2018, 17:23:42 pm »
Слънчице, а на теб извънматочната с ехограф ли ти я откриха или по спешност. Че по мой спомен не дочака прегледа при доктора май. Ако е било по спешност, не е ли нормално да е имало кръв? Очевидно, че очакваше повече информация от тази хистология, но каква: можеха ли да напишат реално какво е било състоянието на тръбата: например нарушен фибрален апарат, слабо пропусклива. Преди мислих, че в хистология пишат само, ако е имало бактериална инфкеция, но май не е така.
Браво за цигарите. Съвсем сериозно. Вчера попълвах картата ми за инвитро към болницата и там не ме питат какво ям, какво пия, а пуша ли и по колко на ден. Определено ще оказват голямо влияние цигарите на пушачките. Вярно много пушачи имат деца, но явно като има и най-малкия проблем цигарите правят картинката прекрасна.
Аз чакам скоро Павла да се загуби няколко дена от форума в знак на голяма радост вкъщи :) Как ще раждаш Павла?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #61 -: Юли 25, 2018, 17:26:11 pm »
По ред на номерата 😁
Слънчице, е много си яка 😁 и прическата ти е страхотна!
Михаела, WideD, последната ми инжекция беше преди 53 дни, а горещите вълни към момента, нито намалят интензитета си, нито честотата. Безсънието е откачено. Събуждам се в 5 и не мога да мигна. Ужасно е.
Тери, струва ми се, че 60 евро стигат за една резервна гума 😋 Направо си е чиста далавера. А относно резултатит, ето че всичко си идва на мястото 😊 стискам палци.
Ралица, здравей. Хубаво е, че приемаш нещата по този начин. И все пак, до като няма цикъл, има надежда!
Маги_ст, нааааай-накрая 🤗 голямото чакане свърши. И сега почивката ще е пълна и заслужена, а ти трябва да си спокойна, че всичко е по план!
Точице, как си, Танче и ти? Какви ги вършите?
Прегръдки за всички.
А аз вече съм с по една цигара на 2 дни  8)
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #62 -: Юли 25, 2018, 17:44:11 pm »
Маги, добре съм. Тук е доста жега, но на мен ми харесва- 37С :) Иначе с другите екстри- свикнах и не се оплаквам. За пореден път го казвам- въпреки леките неудобства от инжекции, крака, диабети и тн- имам чудесна, спокойна и лека бременност.
Тери, не така, има  още време. Малкият човек е послушен и около термин сме се разбрали- към края на август. Ако може да е лъвче ще е готино да попълним прайда, че всички сме лъвове в нас- мъжът ми, аз, може и бебето :)

Хистологията гледа тъканта. Ако няма болестни изменения като се гледа на микроскоп- значи нищо не може пише. Хистологията е дала, че е имало клетки, които потвърждават диагнозата за тубарна бременност.

Цигарите освен, че увреждат Я, вредят и на фибраления апарат. 100% съм сигурна, че за да докарам бременността си до тук има заслуга и спирането на цигарите. След другото живо и здраво бебе ще видя на какъв акъл ще съм, но преди това няма да пуша. Сега чета статии на мъжа си и той да спре, защото иначе няма да му давам да гуши бебето. Също така е опасно да спи в една стая с него след като е пушил повечко и сме на затворени врата и прозорци... Въобще голяма кампания съм поела. Толкова да обичам да пуша, такова удоволствие ми доставя- един аперол шприц на сянка с една цигара... Все пак не е като да ми липсват истински- навика ми липсва :)

*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #63 -: Юли 25, 2018, 18:07:40 pm »
Павла ,аз сякаш не знам какво да правя с тия ръце и устата сега.Но и не ми липсват цигарите.Точно навика,това е.Защо не пресложиш на мъжа ти Iqos,поне са бездимни и не миришат.Няма пепел,няма нищо.Аз си мислих,че няма да мога да ги спра,каквото и да стане.Ама ето на.Със сигуртост ти е помогнало.Те и наркоманки забременяват,ама след всичко до тук,мерси.
Ами с ехограф ми я откриха ,Тери ама аз отидох защото имах болки.Но бяха много леки.Иначе още на първото лапаро,казаха че фимбриалния апарат си е добре.Абе какво да го мисля,и аз не знам какво очаквах.Продължаваме напред,както каза Кобрата след като го убиха от бой.
Лейди,благодаря.И без тази цигара можеш. :wink:
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #64 -: Юли 25, 2018, 18:20:05 pm »
Защото бездимните не са стигнали до наше село. Тук ги няма.  Свиква се. За 1 месец си намерих място за ръцете  :)
Тери, много се надявам на естествено. Не искам секцио.
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #65 -: Юли 25, 2018, 20:55:44 pm »
Милиарда,как си момиче?Уговори ли цветна снимка?
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #66 -: Юли 25, 2018, 23:49:31 pm »
Добре съм Слънчицето благодаря че попита. Снимката ще е след този цикъл,че от началото на юли до средата на август болницата е в отпуск. Иначе сме на море и тайничко се надявам да се върнем трима,нищо не следя не смятам,каквото дойде.
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #67 -: Юли 25, 2018, 23:55:43 pm »
Добро утро.

mary cherry
, за да пристъпите към инсеминация трябва да направите при теб:
1. Полови хормони
2. Хормони на щитовидната жлеза
3. Проходимост на тръби т.е. цветна снимка
При него:
1. СПЕРМОГРАМА!


Значи топката е в моето поле.
Сега се прибрах в родния ми град. По пътя видях толкова много щъркели. Със сигурност ще има дъжд от бебета и то по 2-3 за всяка.
Тери, в петък и аз започвам с лютеницата. Работата е доста, но резултатът определено си заслужава.
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #68 -: Юли 26, 2018, 09:04:53 am »
Гледам ги аз Милиард и Слънцемое из фейсбука: бирички, менти, скара. Аз се надявам поне септември да идем за няколко дена някъде.
Mary Cherry, евала за ентусиазма. Като си спомням колко мразех да ме карат да рендосвам лютеницата, даже повече от бъркането в казана при 40 градуса температура.
Маги, твоята болница кога излиза в отпуск, няма ли да успеете да ги хванете за един бърз ЗЕТ?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #69 -: Юли 26, 2018, 10:02:04 am »
Тери, няма шанс за този цикъл, аз и не се натискам да ти кажа.

Днес съм в реанимацията след снощен купон, ще ви наглеждам.

*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #70 -: Юли 26, 2018, 12:27:31 pm »
А, Маги, какви са тези купони през седмицата? Сряда- малката събота  :wink:
Аз утре се готвя за купон. Рожденият ден на мъжа ми е. Сутринта ще празнуваме тримата с бебето- ще ходим на ехограф за последно, а после с компания. Скромна, но все е нещо. Моят ще се отбележи или в болницата, или в очакване :)

Искам и аз домашна лютеница! Никой не ни остана, който да прави. Още малко да остарея и ще си правя сама :)

Късмет на всички!

*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #71 -: Юли 26, 2018, 13:38:05 pm »
Най-добрата ми приятелка имаше РД.КАк да не отиде човек.Ядох миди, те ми направиха проблем.Вече съм добре де и работя :)

Павла, малко остана при теб!

*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #72 -: Юли 26, 2018, 13:59:13 pm »
Просто не мога да се начудя на "късмета" си честно. Обадиха ми се току що от New lifе. Микробиологията ми не е чиста. Това не отменямало процедурата, но трябвало да пия антибиотици. Като се знам колко време чистя какви ли не гадини, дали няма да отмени процедурата.
Не знам сега откъде пък имам каквото и да е. Дори течение няма. Ядосвам се вече.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #73 -: Юли 26, 2018, 14:02:27 pm »
Тери, това не е нормално.Направи микробиология на друго място за всеки случай.Нещо не е ОК.

*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #74 -: Юли 26, 2018, 14:47:45 pm »
Тери след всичко което направи...направо не знам какво да кажа.Ти до сега в една и съща лаборатория ли ходи?Не ми се връзват нещо твоите неща.Сумати илачи използва,колко време се лекува.И не ти казаха какво имаш така ли?Не знам дали ако напрявиш още една МКБ от клиниката ще я вземат за достоверта.То малко "ни тъй,ни тъй" твоята работа.И освен това ще ти се съберат доста антибиотици напоследък.
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #75 -: Юли 26, 2018, 15:06:36 pm »
Затова отивам след работа при д-р Даскалов. Поне ще получа някакво персонално отношение. Имам предвид ще има на кого да кажа, това ми е 15ия предписан антибиотик за последните 6 месеца. Ходих до клиниката, чакаше ме рецепта. За първи път през живота си се молих да имам гъбички, но не би: отново ешерихия коли. И във вагиналния, и в цервикалния канал. И сестрата ми казва по телефона, че процедурата не се отменя. Как бе, жена? Единствения шанс да не се отменя, който аз виждам е, ако ми правят стимулация и после ЗЕТ на някой чист месец (ама кой ли ще е той). Вече направо сили нямам да се боря с този стерилитет. Искаш най-естественото нещо на света и след всеки две крачки - камък
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #76 -: Юли 26, 2018, 15:16:02 pm »
Точно за това мисля, че е добре че си решила да отидеш при д-р Даскалов.Пиши после, че те мисля.Нещо не е наред там с микробиологиите.

*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #77 -: Юли 26, 2018, 15:24:37 pm »
Проблемът е, че това "там" е "Писанец", а Даскалов също работи с тях. На мен първо при него ми излязоха кофти микробиологиите. И ако знаете колко тъпо ми става като ми обясни докторката, че ми били от дебелото черво. Все едно аз съм най-мърлявото същество на света. Тази ешерихия коли я открихме 20 дена след цветната снимка. Как и откъде се е пренесла не знам, но няма лекуване. И нямам идеи вече с какво да лекувам. То не беше Гинофилус, онзи супер скъпия пробиотик, антибиотици, всякакви пробиотици. И аз се чудя не е ли по-редно да се смята, че ешерихия коли идва от пикочния канал, а не от дебелото черво при все, че се връща отновно и отново. Взех си от онези от тип Уринал акуд, ама то какво ли ми помага с тази гад.
Докторката казва: не пречи за естествено забременяване, де да не пречеше и спермограмата.
« Последна редакция: Юли 26, 2018, 15:32:25 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #78 -: Юли 26, 2018, 15:27:30 pm »
Аз си мисля за замърсеност на пробите преди достигането им до Писанец, а не после.Не знам, нека видим какво ще каже и Даскалов, какво мисли за тези резултати.


*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #79 -: Юли 26, 2018, 15:37:38 pm »
Тери, имаш право и можеш да си занесеш пробата където ТИ поискаш.  За да си сигурна в резултата смени лабораторията.
Патила съм с резултати и лаборатории, честно,
.. в Пловдив.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.