0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #720 -: Февруари 26, 2018, 11:06:38 am »
Слънце мое, аз имам такива силни, но търпими пробождания преди овулация. Бях на гинеколог в събота и доминантният фоликул беше 18 мм, казаха ми, че овулацията предстои, а аз си ги усещах в същия ден тези болки. Явно при мен първо са болките, след това идва овулацията.
Добре дошла на Чочолинка!
Чакаме точицата на Катя, успех на всички!
Терииии, много ми се прияде тази торта "3 шоколада", ще се прави явно. ;)
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #721 -: Февруари 26, 2018, 11:40:17 am »
Ей Кукапетъл много ти се радвам като се появиш и ни пишеш :) как си?
Ох и аз моята свекърва много си я уважам - ама не живеем заедно ( живея с втората си свекърва на два различни етажа хахаха - късметлийка съм аз с цели 2 хахах). Та баш свекървата ми е пич и се надявам така да си остане  и след бебето, че ние ли, те ли, всички ли се побъркват и се почват кавгите. Та Тери направо си шампион - поздравления :). Ето значи с Мишо сме на едно мнение за март :) айде дано станеее :)

Маги меи ти къде изчезна?
Катяя какво става? Беше ли на преглед?
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #722 -: Февруари 26, 2018, 12:18:05 pm »
Здравейте момичета, до сега само четях, но вече реших и аз да се включа с надеждата, че тук ще получа подкрепа и разбиране. От 6 месеца с мъжа ми правим опити за бебе, но не се получава. Преди 2 години ме оперираха от ендометриоза, а преди да ме оперират до като кистата си беше още на яйчника ми, забременях и то за 3 месеца. Тгавашния ми приятел ме накара да направя аборт заради кистата за да не стане беля с бебето. Е махнах го за което съжалявам, че послушах него и доктора при когото ме заведе. Разделих се с този човек, и сега когато намерих голямата любов, бебето не идва. Дали е жъзможно от аборта да идва целия проблем или е повече до психиката? Всеки месец търся симптоми за евентуална бременност :(
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #723 -: Февруари 26, 2018, 12:23:16 pm »
 :bighug: Благодаря ви момичета за подкрепата ❤️
Teri аз съм към здравната каса тук ,не са ми пускали микробиология и кръв само пише в писмото че преди процедурата ще ми направят тест за бременност ,но това разбирам че е задължително . На мен ми е последен ден на цикъла днес .
Чета в тукашните форуми ,че много жени след ЦС са заченали веднага след нея ,когато не е имало проблем естествено ,което ме успокоява доста . Дори казват ,че само са изпитали лек дискомфортно  но не и болка . Да ви кажа момичета аз до преди 4/5 месеца бях с много не редовен цикъл и почнах акупунктура със приемането и на едни билки . От тогава Ц. Ми е като по часовник ,по малко ме боли ,ПМС НЯМАМ а преди това откачах буквално . Ако някой се интересува мига да ми кажа за тях на всякъде се предлагат и са едни от най-добрите женски билки !!!!
Пробвах и за успокоение с рейки не знам дало сте чували ,но ви го препоръчвам горещо толкова спокойна се чувствах след сеанса ,че не е истина . Тази седмица мисля да си направя пак преди процедурата и след нея . Жената е българка и работи от разстояние . Аз си падам малко по понестандартната медицина и определено има ефект !!!!
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #724 -: Февруари 26, 2018, 12:31:07 pm »
Здравейте, тук сум Слънце, чета ви всеки ден и ви се радвам. По въпроса със свекървите ние с моята все още живеем под един покрив, но от 3 години до сега не сме се карали нито веднъж, даже понякога споделям повече с нея отколкото с майка ми. Сигурно я дразня с разни неща и тя мен чат пат ме дразни, но си отивам в моята стая и ми олеква. Надявам се скоро да успеем да се изнесем.
Чочолинка аз бих се зарадвала ако споделиш какви точно билки пиеш и по каква доза. И без това все съм на чайчета, поне да са в полза на нещо :)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #725 -: Февруари 26, 2018, 12:41:38 pm »
Вистал, все те чакам да се включиш и да пишеш как си. Кога писа, че има още 4 месеца, кога станаха 2. И те ще минат и ще е наред всичко. Този път знаете кое е било проблем и си под наблюдение. Нещата в живота не се повтарят по напълно еднакъв начин, особено изключенията. Само ти и мъжът ти знаете през какво сте преминали, какво ви е на душата и какво ще ви е още дълго време. Аз все съм ти се възхищавала, че имаш смелостта да опиташ отново за дете. И то не за второ, а за трето, защото ти си си имала второ дете. Майка си и тази мъка няма как да я забравиш. Не си песимист, а си човек. Ударите от живота ни правят по-предпазливи. Още 2 месеца и ти пожелавам големия камък да ти падне от плещите и да си гушкаш едно хубаво момиченце.  :bighug: :bighug:

Тери, честито на патерици, жива и здрава да си и скоро бебче!

По въпроса за известността и взетите мерки не е точно така за съжаление, защото причината остава неизвестна (има само предполагаеми такива, които са допринесли, но главната не се знае), лошото е, както съм споделяла преди, че проблема е от такова естество, че може да стане ясно има ли го или не чак като родя, та един вид решението ми отново да забременея е като руска рулетка съвсем. Да реално имах второ детенце, девет месеца в утробата и само 13 часа след като се роди, сега си имам звездичка и с цялото си сърце се надявам, вместо втора звездичка, Господ да се смили и да ни дари за втори път с щастието да имаме второ живо и здраво детенце.
Аз и до сега откровено не знам как го избутах, но малко остана, знам само, че вашата положителна енергия и позитивни мисли, и пожелания, както и на хората около нас много ми помагат и ме поддържат в тези тежки почти две години от както родих за втори път.

Кате, стиснати палци на теб, да се похвалиш с точицата!
« Последна редакция: Февруари 26, 2018, 12:45:24 pm от Vistal »
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #726 -: Февруари 26, 2018, 13:10:20 pm »
Катя чакаме да пишеш как е минал прегледа, дано всичко е наред
« Последна редакция: Февруари 26, 2018, 13:51:16 pm от djuliq922 »
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #727 -: Февруари 26, 2018, 14:44:19 pm »
Е,момичета. Ще разкзвам,  в каква виелица съм видяла ТОЧИЦАТААА. Само всичко да е наред
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #728 -: Февруари 26, 2018, 14:50:23 pm »
Ооо Тери много ти завиждам да знаеш :) Поне сте на отделен етаж, а ние сме в апартамент и ме хващат бясовете на моменти. Аз съм отраснала в къща, не ме питай какво ми е в тази кутийка. Купихме си къща , но ще се прави голям ремонт и до тогава ще търпя. А за съветите за бебето ще ми ги дава когато я попитам. Аз съм много проклета и не обичам да ми се месят ако не е нужно. А тя е начална учителка, но не от тези нормалните, а се е нагърбила с хиляда глупости, не смогва и после другите и виновни, че нищо не е свършила. Знае каква снаха има и гледа да не се обажда много  :D :D :D Малко съм лоша, признавам си, но трябва да има някакви граници. Две поколения на едно място не могат да живеят.
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #729 -: Февруари 26, 2018, 14:53:21 pm »
Мамо Кате много хубава новина. Стопли ни мразовитият ден. Да расте бързо точицата и да се роди едно здраво и пухкаво бебе  :bighug:
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #730 -: Февруари 26, 2018, 14:56:38 pm »
Катя браво чудесна новина,въпреки че си знаех че всичко ще е наред. Леко бременеене :grouphug: :ballons: :cheerleader:
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #731 -: Февруари 26, 2018, 14:58:54 pm »
Мерси. Да ви се връща :bighug:
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #732 -: Февруари 26, 2018, 15:00:48 pm »
Кате в коя седмица си
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #733 -: Февруари 26, 2018, 15:02:32 pm »
Четвърта и четири дни
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #734 -: Февруари 26, 2018, 15:27:42 pm »
Честита точица, Катееееее  :bighug:
Аз съм супер щастлива в момента. Казаха ми, че за докторантурата ми ще правя с един колега приложение за деца с проблеми в комуникацията. Най-сетне нещо полезно да свърша. Знам, че е още работа в петък през нощта без финансиране, но много се радвам за този проект.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #735 -: Февруари 26, 2018, 15:54:24 pm »
Честито Кате! Лека и безпроблемна бременност! Аз утре най накрая ще видя какво се случва с моята малка сладка точица
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #736 -: Февруари 26, 2018, 16:02:15 pm »
Браво Катееее айде официално ЧЕСТИТО!!! леко бременеене и щастлив пухкав финал.!
Браво Териии това е много хубаво :) вложи всичко от себе си :)
Еличка ще стискаме палци и твоята точица да е добре :)
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #737 -: Февруари 26, 2018, 17:59:03 pm »
Здравейте момичета! След като чаках да не ми дойде на 14ти, но ми дойде... се бях по натъжила. Явно се бях пренавила повече от необходимото. Но вече съм на себе си готова за действие отново  :balk_64: ... и ето че само хубави новини ме чакат тук при вас!

Кате, Честито! Спокойна и безпроблемна бременност и най-сладкото и пухкаво бебенце в нейния край ти желая! :bighug: :cheerleader:
Еличка стискам палци за твоята точица, вярвам че ще е там и че чака първата ви среща!  :bighug: :wave:
Тери много ми хареса темата на докторантурата ти! Успех, който не се съмнявам, че ще имаш! :youwoman:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #738 -: Февруари 26, 2018, 18:18:53 pm »
Кате, още една прекрасна новина, ЧЕСТИТО ❤ Нека расте голяма и сладка точица и
се превърне в най-прекрасното бебче 😋
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #739 -: Февруари 26, 2018, 18:48:41 pm »
Честито Кате ❤️❤️❤️Лека бременност .
Megi Megi - билкитв се казват Dong Quai a другата е Astragalus . Може да прочетеш в интернет как се пият . Аз астрагалуса го пия постоянно другата е само до О.