0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #200 -: Май 25, 2017, 12:40:40 pm »
Който не е минал през това няма да ме разбере.
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #201 -: Май 25, 2017, 13:45:41 pm »
Много от нас са минали и през по-тежки неща.Много от нас ти предлагаха и конткретна работа,но ти беше с претенции тогава.Явно някъде бъркаш.Не е нормално млад,прав,здрав човек да е в това състояние 2ра година.Има къде къде по тежки неща в живота,ако с това не можеш да се справиш,какво говорим за друго?!(Това съм ти го казвала вече)
Доброволческия труд за който ти говорят момичетата най-малкото те научава на дисциплина и те среща с хора,а човек никога не знае едно ново запознанство, какво може да му донесе.
Когато човек иска нещо той се стреми към него и го постига,но ти явно не достатъчно го искаш.Няма кой да дойде да те изкара от вас и да ти каже"Ела моето момиче,сега ше ти дам работа за ....пари".Ти сама трябва да се изкараш от това положение,но явно ролята на жертва ти харесва повече.
*
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #202 -: Май 25, 2017, 14:53:21 pm »
Бебешок, позволи ми малко да те поправя - "Ела моето момиче, сега ще ти дам ТОЧНО тази работа която ТИ искаш..."
Мога да добавя и една приказка която всички знаем, а тя е , че кой каквото сам си направи, друг и да се съдере не може.
Аз съм убедена, че ролята на жертва просто е доминанта в случая , модел на поведение
просто.
Толкова конкретни предложения имаше ..,. кой да се възползва. Няма желание... или патология.
На кривата ракета и космоса й пречи.
Човека просто не знае какво значат истински проблеми. По лесно е да си оплакваш постоянно дните, когато има кой да те нахрани, когато си се проснал на гърба на някой.  И това на 32 - в разцвета.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #203 -: Май 25, 2017, 15:36:20 pm »
Работа по морето и в чужбина не ме интересува. Не и аз , абсолютно сигуна съм че тук няма никой който да е търсил толкова работа колкото и аз,  както казах ако има някой който се интересува от преводи с английски език и има желание да му бъда отпоза да пише, Вие се подигравате с мен и това което се случи. Знам какво са истински проблеми и знам какво е с години да не ожеш да си направиш изследванията. Което е и при мен. Аз си търся раота в София. По добре изобщо да не бях си отваряла устата. Търся работа в област Администрация той като имам опит, тук не видях никакви конкретни оферти. Търся и в сверата на преводите. Това също не го видях,но аз не съм жертавата. И не се правя на такава. Но както искате го считайте, аз отивам да се хвърля от някъде. Винаги съм Ви била черна и ненужна.
*
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #204 -: Май 25, 2017, 17:12:15 pm »
Фанте, ако винаги си ни била черна, ще седим ли тук 11 страници да седим и да ти обясняваме? Я, помисли пак! Чрез доброволната работа можеш да правиш нещо, което да ти доставя удоволствие, да бъдеш полезна и на другите, а и можеш да срещнеш хора, които да ти предложат работа. Защото не си в Каспичан, а си в София, където работа има. Има и за преводи от английски, има и за секретарки или каквото друго искаш. Не забравяй все пак, че по-лесно се стига с малки крачки до целта отколкото с една голяма.
Ние повече нищо не можем да направим за теб. Трябва сама да се извадиш от блатото. Стискам ти палци да успееш.

*
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #205 -: Май 25, 2017, 18:16:41 pm »
Имах друго предвид под черна, за никого не е лесно, за сега  спирам, когато намеря сили отново ще пиша.
*
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #206 -: Май 26, 2017, 10:51:43 am »
Темата е заключена по молба на автора.