0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Нашите бебета и малки деца през месец февруари 2016
« Отговор #180 -: Февруари 29, 2016, 20:34:54 pm »
Момиечета благодаря за пожеланията.Моля ви слагайте снимки в галерията, защото хората който опитват все още не четат тук, а често гледат снимките там със сълзи на очи и усмивка на лице.Говоря от личен опит.Всяка детска усмивка, на дете на Зачатие им носи надежда и им дава сили!

Re: Нашите бебета и малки деца през месец февруари 2016
« Отговор #181 -: Февруари 29, 2016, 21:07:30 pm »
М-и, добре дошли :bighug:

Маги, дано Мони бързо, бързо се оправи!

Синеочка, честито ви първо зъбче! Мнооогоо е сладка тази Слънчогледка! Въздъх  :P

Хоупче, голям веселба у вас. Много хубаво, че децата се търсят  :P

Ние сме на малка почивка. Основно си почива или по-скоро забавлява Дани :) Ние му обслужваме интересите  :lol: По два пъти на ден на басейн, по 3-4 пъти на детски кът, на разходи в района, кара кола около хотела... 
Втора седмица е здрав (първата беше на ясла). Не знам къде да чукам на дърво, за да не ни чуят лошите!
Тук имаше едно момченце колкото Дани, което ходи на ясла от септември и не било боледувало досега  8O Било боледувало преди, защото имало две по-големи сестри.
Впечатлих се и колко е самостоятелно. А Дани душицата без мен една крачка встрани не прави. Така се е наплашил, че дори на 5 метра разстояние не се отделя. Освен това физически не е от най-активните и го обслужвам непрекъснато. Помагам му да се качва на колата и да слиза. Да се качва и слиза по стълби. Държа го за ръка като се пуска по пързалката. Въобще навсякъде съм като асистент. Всички тези неща ги е правил и сам, но предпочита аз да му помагам. Не знам как да го накарам да бъде малко по-смел. Успокоява ме само това, че не предприема рискови начинания и не ми настръхва косата от действията му.
*
Re: Нашите бебета и малки деца през месец февруари 2016
« Отговор #182 -: Февруари 29, 2016, 21:21:42 pm »
Тази зима беше изненадващо лека за цялото семейство откъм болести. Много се опасявах, че Стела ще боледува заради брат си, който ходи на градина. Но освен хрема и съпровождащата я кашлица за по 1-2 седмици нищо друго не се случи.

Отдавам го на донякъде на редовния прием на витамин Д - давам по 400 IU (една капка) всеки ден на децата и по две на големите. Всеки случай не вреди, само помага, дори да не засилва имунитета, както аз си въобразявам. Обсъждали сме го и тук преди време, има и доста изследвания точно за този ефект.
Линк към новата тема

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=51502.0