0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Благодаря ви момичета !!!
Аз ... все още не мога да повярвам на теста ... Мисля утре да си направя нов :(
Писах на д-р Перси, но нямам отговор. Обадих се и в болницата, казаха ми да изчакам да ми отговори и ако не ми отговори да се обадя на "спешния телефон". (?!?)
Вие как комуникирате с нея? Аз не искам да й досажджам, затова ще се радвам ако някой сподели колко бързо ви отговаря и изобщо ... как става комуникацията ?
От болницата ме питаха дали сме се уговорили за това и онова (например ден от цикъл и някакви такива неща, половината, от които не разбрах) ... Ние нищо не сме се уговаряли ... Каза ми само - тест на 14-ти ден.
Не знам какво да правя ...
Утре ще повторя теста и ще се обадя на спешния телефон. Иначе си пия хапчетата, не смея да ги спра, преди някой да ми е казал. :(
И последно ... чували ли сте ... за случай, при който на 14-ти ден теста е отрицателен, а после става положителен :( :( :( Нали надеждата умирала последна ....
Solis, зависи и по кое време си пробвала да се свържеш с д-р Персенска, по-вероятно е да отговори на позвъняването следобяд, тъй като тогава е в кабинета, докато сутрин правят пункции, операции, други манипулации. Аз следобяд съм се свързвала с нея по телефона, е не винаги от първия път. Другият вариант е да звъннеш на спешния.
Имаш ли замразени ембриони от този опит?

sara68, съжалявам!  :hug2:
Дано твоят успех да са останалите замразени ембриончета, дано!!!

sara68 много съжалявам.
Стискам палци снешковците да са твойте бебчета
*
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*

    sara68

  • ***
  • 269
  • Няма начин да няма начин :))))
Благодаря ви ,момичета!!!
Авалон,вие май скоро ще станете на 2:))))
Никакъв шанс да ви догоня- много преднина взехте  :bighug: :bighug: :balk_64:
*
Solis,Sara68,ужасно много съжалявам за резултатите  :(. :(Но имате своите възможности.Те са вашата надежда!Не се отчайвайте! Не се отказвайте!Сега са дни на тъга,потъжете си! :( Но всичко ще отмине, с времето и нова светлина ще има. :D Примери за това е пълно във форума!!
/www.mamaibebe.com][/url]
Здравейте,
Как си запазвате час за клиника Надежда. Преди повече от два месеца попълних онлайн формата с всички необходими реквизити и изследвания които съм правила до момента. Миналата седмица след като никой не ми се обади писах имейл, накойто ми отговориха да чакам, защото имало много заявки. Нямама предпочитания за конкретен лекар
koko_koko Приготви се за доста дълго чакане.Моята заявка беше предадена на 21.08.2015 г. ,часът ми беше 27.04.2016 г. Това е за репрудоктивните специалисти,за др. гинеколози може да се обадиш по тел. или да си запишеш час онлайн има часове от днес за утре както се казва
« Последна редакция: Октомври 15, 2016, 18:48:08 pm от bebeshok0326 »
*
Благодаря ви ,момичета!!!
Авалон,вие май скоро ще станете на 2:))))
Никакъв шанс да ви догоня- много преднина взехте  :bighug: :bighug: :balk_64:
Сара, времето лети (скоро на 3), добре помня всиичко помня .... Знам през какво мина и минаваш.  Много, много искам и се надявам Вярвам че ще хванеш последния "влак". Кураж момиче !!! И те прегръщам.

Успех на всички!!

Koko, чаках година, хем беше доста отдавна. Заслужаваше си.
« Последна редакция: Октомври 15, 2016, 20:37:46 pm от avallon »
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
Здравейте!
Още веднъж, много благодаря за подкрепата !!!  :oops: :oops: :oops: Много е ценно в този момент!
Предполагам, че няма да изненадам никой - повторих теста и беше още по-отрицателен, хаха ! Мисля, че не може и да бъде по-отрицателен от това 0, 02 :)
Пратих го на Д-р, отговори ми веднага и не беше нужно да звъня да спешния телефон.
Първите дни наистина ми беше много тежко ...
След това, с мъжа ми си уговорихме "среща". Нагласихме се, отидохме на вечеря, после на бар - позволихме си по изключение строго забранени субстанции като алкохол и цигари!  :lol: Като тийнейджъри, хаха!
Сега вече съм по-добре! Добрата новина е, че със спирането на лекарствата поне се радвам на нормално посещение на WC-то, хаха!
Имаме 8 замразени Ембрита. Надявам се да им е писано да станат човечета :)
Сега съм записана за преглед "на изчакване", каквото и да означава това .... :ask:
Стискам палци на всички!!!
*
Солис, за съжаление не винаги става от първия път.Боли, но ние трябва да се вдигнем на крака и да продължим.Борбата си заслужава.

Браво за "срещата",човек има нужда от нещо подобно.Сега ще стискаме палци твоите снежинки да те изненадат :)

Здравейте, момичета! Вчера имах замразен трансфер на едно ембрионче. След трансфера Персенска ми е изписала инжекции Зарзио през ден по едно делене. Първата доза ми сложи сестрата още вчера. Но сега виждам, че датите които ми е написала за следващите приеми на това лекарство са 27.10, 30.10, 02.11, 05.11. Това според мен е през два дни. Сега се чудя дали е грешка? Моля споделете ако имате опит. Благодаря ви :)
*

    silvanchence

  • *****
  • 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Каква е цената на икси на естествен цикъл в клиниката?И колко излиза замразяването?
[/url[url=http://bg-mamma.com]


Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
silvanchence
Пункция -350лв
Оплождане 1 яйцеклетка 250 лв
Трансфер -350 лв
Вирусулогия,Е2 и ПКК 75лв
Вирусулгоия на мъжа  беше  между 55 и 75лв
Прегнил 5000ед + поставянето на инжекцията около 65лв
Поддържащата терапя излиза отнусително на мен ми е около 250лв до този момент
Това е което съм правила и платила

*
Прегнил 5000ед + поставянето на инжекцията около 65лв
Това предполагам е някаква грешка...
Прегнил 5000 в аптеката е 6 лева. Останалите 59 лева за поставяне ли са? 8O
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
Прегнил 5000ед + поставянето на инжекцията около 65лв
Това предполагам е някаква грешка...
Прегнил 5000 в аптеката е 6 лева. Останалите 59 лева за поставяне ли са? 8O

При един от опитите съм плащала такава цена, но за Овитрел (аналогичен медикамент, доста по-скъп обаче), за известно време нямаше зареждане на прегнил.
Може би на Бебешок са сложили Овитрел вместо Прегнил, за да е такава цената.
« Последна редакция: Октомври 26, 2016, 22:29:30 pm от marsi »

Zlateto Има грешка,само че е на горе  :D,тъй като плащах с карта и си погледнах БИ сумата е 76лв ,само че ми биха още нещо(така и не разбрах какво,знам само че е зариди хормоните,който са били на границата)
Другата грешка е при Вирусулогия,Е2, и ПКК (+ LH  и преглед) съм платила 110лв
И 2те плащания са в един и същи ден.
marsi,беше Прегнил със сигурност ,защото си го взех в къщи заедно със договора за информираност и после в 22 часа с него се върнах да ми го бият
*
За тези пари сама ще си го бия. Без майтап. Друг е въпросът, че при моите стимулации нямаше кой да ми слага прегнил в десет вечерта, та си го сложих сама. Не е някаква философия. Важното е само да се спази часа, уговорен с лекаря.

Veselkoto, свържи се с лекаря си за най-сигурно! Ние тук само можем да гадаем. Това прогестеронов препарат ли е? На мен ми биеха допълнително прогестерон при първата бременност и беше на три дни. Би съвпаднало с твоята схема, но не знам какво е имал предвид лекарят ти. Няма смисъл да рискуваме с гадаене тук. Успешен опит!  :D
« Последна редакция: Октомври 26, 2016, 22:47:40 pm от blue_sky »

*
Аз съм в друга клиника, но понеже цените обикновено са почти аналогични, ми се стори множко, та затова така се изцъклих, но след като са били включени и други медикаменти, вече придобива някаква логичност за плащането :)
Марси, права си за Овитрела - точно в такъв порядък е, аз също съм го ползвала :)
Блу, аз всички инжекции сама съм си ги слагала - от началото до края на стимулацията. Но дори и при нужда, в клиниката, в която съм аз, не се плаща за тази манипулация.
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
Благодаря blue_sky! Това чудо е за задържане, пак подтиска имунната система, за да задържи ембриона. Явно е нещо ново, защото при предишния ми опит преди година не са ми го изписвали. :)
*
Здравейте !!!
Може ли някой да ми обясни какво точно означава да си записан на преглед "на изчакване", защото от няколко седмици от клиниката ми обясняват, че съм записана по този начин и че деня преди прегледа ще ми се обадят, за да ми кажат дали да идвам или не. Обясних им, че това все пак е свързано с планиране на отпуск, пътуване и т.н., но все още чакам и никой не ми казва утре да тръгвам ли за СФ или не.
Благодаря ви ! :)