0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Покупките, от които сме доволни
« Отговор #40 -: Септември 28, 2014, 20:59:57 pm »
Стефи, пуснах сърч и виж какво излезе.
Впечатлена съм. Ски комплект, размер 74 (за бебе, дето още не ходи  :lol:)
Цената е много намалена.
http://sportdepot.bg/bg/product/rucanor_ski_komplekt_fenjo_i-2030100820-MD1icmFuZCZicmFuZElkPTI3Ng.html?state=Z2VuZGVyPTM
*
Re: Покупките, от които сме доволни
« Отговор #41 -: Септември 28, 2014, 21:16:59 pm »
Руканор-ите са ОК, купувала съм и аз и съм доволна. Често имат и хубави намаления, дори в БГ.
Смайли, аз не казвам че всички тези "цедилки"  :lol:  са неудобни. Щом се ползват - явно са. Просто за човек с моите проблеми с кръст оттам и с гръб - е все едно как ще е разпределена тежестта, защото просто не трябва да има тежест, не и особено голяма. 3-4 до 5 кг. - ОК и то замалко. Оттам нататък ме брой трупясана и на хапове.  :? Затова се чудех как се носи тежко дете с такова нещо. Твоето е още малко, ама съм виждала че 2 и нагоре годишни разнасят с подобни раници, пък те си тежат и то доста. Ако и багаж за детето носиш отделно, че дамска чанта...то стават 20 кила. Да притичаш с бебето до магазина да кажем - вижда ми се удобно на мен.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: Покупките, от които сме доволни
« Отговор #42 -: Септември 28, 2014, 21:22:20 pm »
Смайли, точно това щях да пусна като линк  :wink:  Моето проходи като беше 74 см ( 1 г.) и 3 м. след това го заведохме да караме шейнички в планината :) Ако ги бях намерила тогава сигурно щях да закупя.
Re: Покупките, от които сме доволни
« Отговор #43 -: Септември 28, 2014, 21:29:18 pm »
Смайли, точно това щях да пусна като линк  :wink:  Моето проходи като беше 74 см ( 1 г.) и 3 м. след това го заведохме да караме шейнички в планината :) Ако ги бях намерила тогава сигурно щях да закупя.
Dodich, Митето е бил сигурно по-дребничък.
74 см го дават за 6-9 месеца. Другите размери явно са изчерпани.
Разгледайте сайта, има и много други промоции на тази марка. Може да си харесате нещо.
*
Re: Покупките, от които сме доволни
« Отговор #44 -: Септември 28, 2014, 21:52:16 pm »
Той беше малко под долната граница и още ми малее, но вече като цяло влиза в размерите за възратта  :wink: Ние имаме сериозно наследство от по-големи братовчеди и приятелски дечица, но когато се наложи да купувам гледам да е качествено и издръжливо, че да носи и Митко, да има и за братче/сестриче.  :wink:
*
Re: Покупките, от които сме доволни
« Отговор #45 -: Септември 29, 2014, 09:41:40 am »
смайли, баш това. моето първото беше цяло, втория комплект беше точно такъв, с хубав гащеризон и яке, само че за момиче :wink:
изключително са добри, купувай без да се замисляш :)
Re: Покупките, от които сме доволни
« Отговор #46 -: Септември 29, 2014, 11:35:48 am »
Момичета, докато ви видя последните постове и вече бях поръчала ескимоса  :oops:
Някакъв немски, само по снимка, за 45 лв.
Взех го един номер по-голям. Ще обличам бебчо по-тънко отдолу.
Ако не ми хареса, ще го продам с малка загуба и така.

[
С Явор ползвах 3 вида космонавта едновременно. Единият беше на  Mothercare -подобен на този, който си поръчала. Другият беше отворен отдолу, а третият на  Gap  изцяло затворен. Всеки си има своите плюсове и минуси. Този на Mothercare много ми харесваше, защото си имаш и ръкавички и терлички едновременно, но пък се налагаше да нося обувки отделно, в случай, че ще слиза от количката. Този на  Gap изцяло затоврения го ползвах, когато спеше -много лесно го обличах в спящо състояние, но само за такова ставаше, предвид, че няма как да обуя обувки. Третият пък беше от шушляк и ставаше за мокър сняг. Та, реално и трите ги ползвахме успешно в различни ситуации. Ще кажа, че Явор миналата зима беше в период на прохождане, съответно ходене след това. За бебе, което няма да прохожда, мисля всичко би било удачно.
<br />[link=http:
*
Re: Покупките, от които сме доволни
« Отговор #47 -: Септември 29, 2014, 13:40:02 pm »
и това, което си поръчала не е лошо. аз не ги харесвам тези, защото са доста обемисти и някак детето изглежда като мече :)
а моите момичета и двете рано проходиха, та на деси първата й зима беше съвсем бебешка, защото е родена на ркая на октомври, но втората тичаше вече, та този руканорския беше перфектен - лек, тънък и абсолютно водонепромукаем. :)
дори на Елена сега гащеризона за ски е пак руканор, та на намаления са повече от изгодни, а в същото време с много прилично качество.
Re: Покупките, от които сме доволни
« Отговор #48 -: Октомври 07, 2014, 18:27:51 pm »
Вчера се наложи да ползвам отново аспиратора за нос за прахосмукачка ,че ме подсети да го спомена и тук. Невероятно полезна вещ, която изкарва всичко и помага хремата да мине 5 пъти по-бързо,а и до голяма степен спестява ползването на капки за нос.
За космонавтите мое мнение е ,че по-удобният и  практичен вариант са онези,които не са с "вградени" ботуши, т.е отворен крачол или махащи се ботушки. Като че ли другият модел много бързо омалява на дължина, а когато крачолът е отворен не пречи ,че бебето се е издължило малко. Предната зима ползвахме един, точно с отворен крачол , който обаче, можеше да се загърне и да стане затворен...така ,когато малкия искаше да върви си го носеше с ботушки , а когато го  обличахме ,колкото набързо да идем  някъде (било с колата или с количката) само му загръщахме крачола и готово. Все още влиза в него , ама му е малко къс и смятам да взема същия модел и за тази зима, защото беше много удобен.
*
Re: Покупките, от които сме доволни
« Отговор #49 -: Октомври 07, 2014, 18:29:48 pm »
С тоя Руканор влязох да гледам за якета за дребния и купих ботуши  :lol: ай дано и те да са хубави.
Re: Покупките, от които сме доволни
« Отговор #50 -: Октомври 08, 2014, 10:24:56 am »
За бебешки дрешки аз се ''кълна в'' една българска марка - http://angel-baby.eu/bg/

Дано не ви изглежда като реклама.  :oops: Но адски харесвам хора, които им личи, че влагат сърце в работата си и създават с любов и желание. А там са такива. Когато последно отидох, ми предложиха сърдечно да ми направят бодита по поръчка, защото детето ми е височко. Работят с усмивка, който е отишъл - повторил е - ''зарибих'' и приятелки.  :D
Каквото съм взела оттам - не съм имала забележки. А съм взимала бая - бодита, палтенце, сукманчета, постелно бельо, че и роклята за кръщене. Препоръчвам искрено!
“A ship is safe in harbor, but that's not what ships are for.”


― William G.T. Shedd
*
Re: Покупките, от които сме доволни
« Отговор #51 -: Октомври 08, 2014, 12:05:24 pm »
Prunus Avium,

аз също съм им фен, но засега само онлайн ;)
Засякох ги малко преди да забременея, но после от лежане и т.н. така и не стигнах физически до магазина им :) Радвам се да чуя добри отзиви :)
Re: Покупките, от които сме доволни
« Отговор #52 -: Октомври 08, 2014, 14:58:59 pm »
Благодаря за съветите. От нещата, които съм ползвала горещо препоръчвам сенника - покрива изцяло легнал кош за количка и затъмнява; пази и от вятър и лек дъжд.
Други много полезни вещи са ми аспиратора за прахосмукачка и шезлонга.
От дозаторите за АМ ползвам тези на dm -три са и изкарваме цял ден навън с тях.
И аз съм фен на триъгълните лигавници при лигавещо се бебе с никнещи зъби. За хранене предпочитам с найлонова подложка и лепки за захващане - копчета и връзки са ми сложни и предизвикват революции.
Бих добавила предпочитани бодита - бели, с крилца на раменете. Лесно се нахлузват на главата и имат по 2-3 копчета, а не по милион (има едни прихлупващи се, с по 10 копчета, с които имам чувството, че редя пъзел). Освен това не се налага да мислиш как да ги комбинираш с останалите шарени дрехи.
Единствено несмъкващи се самостоятелно чорапи при нас са тези от био памук на H&M. Предпочитам едноцветни чорапи, пак заради комбинирането на милиони цветове и шарки
« Последна редакция: Октомври 08, 2014, 15:16:52 pm от pipi-ripi »
Re: Покупките, от които сме доволни
« Отговор #53 -: Октомври 08, 2014, 15:56:56 pm »
За мен една от най-полезните придобивки е кошарата за игра. Вече не я ползвам, защото не му се седи вътре, а и се научи да излиза от нея, но преди това да се случи ми вършеше незаменима работа. Много съм доволна и от аспиратора за прахосмукачка, много добра покупка.
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си


Re: Покупките, от които сме доволни
« Отговор #54 -: Октомври 25, 2014, 11:33:14 am »
За любителите на Textura този уикенд има 35% отстъпка на всички стоки (и миналият уикенд имаше и аз се възползвах) заради 35-тия им РД.
За тези, които не знаят продават одеала, спално бельо, хавлии, както за бебета и деца, така и за възрастни. Имат даже бебешки бодита.
http://www.textura.bg/
*
Re: Покупките, от които сме доволни
« Отговор #55 -: Ноември 08, 2014, 22:16:24 pm »
Лигавници тип бандана - хем са по-модерни, хем вършат работа

От мен един глас "ЗА" този модел лигавници. Аз купих такива от Дебенхамс и съм поръчала едни от mothercare. Моите са с нещо като хавлиена подплата отдолу и по мое мнение стават дори и за хранене. Аз няма да ги използвам с тази цел, но т.к. имам бебе с рефлукс ги намирам изключително практични за когато трябва да излизаме и той връща по малко, вместо да седи с гумиран лигавник върху дрехите - хем е по-естетично, хем не му спарва.
*
Re: Покупките, от които сме доволни
« Отговор #56 -: Ноември 09, 2014, 14:22:30 pm »
Не помня дали похвалих столчето за пътуване на Стоке, затова сега го правя. Моята щерка не дава да я храни никой. Яде сама, обаче около нея е страшно мазало. И когато трябваше да й служа аз за столче, трябваше след всяко ядене да се преобличам. Казах си, че за следващото пътуване ще измисля нещо, защото това положение ме изнерви доста. И случайно попаднах на това. Изпробвано. Дрехите на майката остават чисти и тя е доволна. :-) Достатъчно е стабилно.


Re: Покупките, от които сме доволни
« Отговор #57 -: Ноември 09, 2014, 14:37:02 pm »
Mousyt, и аз имам хавлиени лигавници бандана, но от Маркс и Спенсър. Продаваха се заедно с едни пижамки.
Иначе купих и на Кики Бибс (български). Те са по-големи и по-плътни от тези на Tini Handmade и са по-подходящи за по-големи бебета и деца.
http://zelenotodrakonche.com/bg/15_kiki-bibs-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F

Блу, това столче къде се поставя, че въображението ми куца? А сгъва ли се, когато се пренася?
*
Re: Покупките, от които сме доволни
« Отговор #58 -: Ноември 09, 2014, 14:41:04 pm »
Това столче се слага на голям стол мисля аз :) Стоке обаче съм с впечатление, че малко скъпи идват.
*
Re: Покупките, от които сме доволни
« Отговор #59 -: Ноември 09, 2014, 14:45:12 pm »
На голям стол се закрепва. И да, сгъва се. Става плоско. Сега ще потърся снимка.
Нашето го взех втора ръка. Беше ползвано за едно пътуване и му искаха 40 евро. Ново беше май към 60-70. Имаше и по-евтини, но май нямах време да търся, а това беше близо до нас и просто натоварих децата на колелото и отидох да го взема.

« Последна редакция: Ноември 09, 2014, 14:49:21 pm от blue_sky »