Сия, ти нотариален акт си имаш (или друг документ за собственост, но тъй като блокът ви е нов, предполагам имаш точно нотариален акт, няма значение дали е на имот в груб строеж, или за правото на строеж, ако сте купували по-рано). Така че пробвай смело с него. Аз също имам една адресна регистрация в имот без акт 16, но я правих преди време и тогава само се попълваше къде живееш (например, в НДК
) Мисля, че няма да имаш никакъв проблем с адресната регистрация. Това, че същата община издава акт 16 няма да ти е проблем, да не мислиш, че на едното гише знаят какво става на другото, плюс това отскоро и за ниските категории строежи акт 16 се вади не в малките общини, а в столична голяма, в ДАГ. Въобще, ходи и си прави
Нинче, номер 19 звучи многообещаващо, дано се класирате
Мармотче, много ти благодаря за разяснението, най-сетне загрях, благодаря, че си отделила толкова време
Много ти благодаря за разбираемия съвет за ОДЗ-то, в което сега сме се написали. Не мисля, че имаме реален шанс, защото сме с 8.2 точки, но с късна дата. Ако след време искам в тази ДГ в ОДЗ-то да кандидатствам, тогава добре ли е да си запазя номера отсега? (всъщност, въпросът ми е ако кандидатствам догодина за яслена група 2, нов номер ли ще ми даде, или ще ми запази този от кандидатстването за яслена група 1?)То като е ОДЗ и си вървят яслените групи в градински, колко ли деца се класират направо за градина?
Разбрах също, че трябва да бдя за момента, когато ще обявят, че набор 2008 може да кандидатства и да хвана кандидатстването преди реалните класирания, за да разчитаме на жребий после. Септември ли обикновено е сезона на това кандидатстване?
Виждам, че дискутирате за съня. Нашият Сънчо си заспива винаги сам, имаме само малък ритуал с четене на приказка, после му казвам приятен сън и че го обичам и чао, той си заспива сам - някой път веднага, някой път се мотае малко из леглото и заспива. Сигурно е до дете, щото въпреки че е много лаком, от малък пък откарваше едни дълги сънове, все не можех да му наместя необходимия брой хранения. Спря да се буди нощем отще от първия месец
Сега си продължава да спи по два пъти през деня и цяла нощ, някой дневен сън може и да пропусне, но се мотае в леглото напред назад около час и чака да го взема, като влезна, се смее. В леглото не му оставам нищо, да не бърка играта със съня, от раждането му си спи отделно, през деня е светло, вечер е тъмно ... но най-вече мисля, че не зависи толкова от тези неща, а от детето, Марти си е Сънчо