0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Какво ни е необходимо за раждане във ВИП-АГ-Варна
« Отговор #120 -: Април 04, 2011, 22:43:32 pm »
Ами ако много настояваш и на 2 ри казаха че може,но аз лично не бях в състояние да се грижа от втория ден за малкия.За хранене не го носят ,поне аз така знам ...
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Re: Какво ни е необходимо за раждане във ВИП-АГ-Варна
« Отговор #121 -: Април 04, 2011, 22:47:42 pm »
На мен ми го дадоха около 48 часа след раждането, но като дни се падаше трети (родих в четвъртък на обяд, дадоха ми го в събота преди обяд). За храненето и аз се притеснявах, че ще е късно да бъде закърмен, но слава богу бързо забравихме АМ-то и си мина на кърма без проблеми. И продължава..... :lol:
Аз и на третия ден не бях в състояние много, но ..... доведоха ми го и започна голямото приключение!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

Re: Какво ни е необходимо за раждане във ВИП-АГ-Варна
« Отговор #122 -: Април 05, 2011, 09:49:56 am »
Аз тъй като родих нормално ми донесоха детето веднага на сутринта , родих на 1 март в 17.40ч. и го донесоха на 2 сутринта и при нас започнаха също едни приключения не е за разправяне , но се свиква няма как , в началото се чудиш какво да правиш и от къде го подхванеш , но там има кой да ти помогне не е толкова страшно.
Re: Какво ни е необходимо за раждане във ВИП-АГ-Варна
« Отговор #123 -: Април 05, 2011, 10:40:13 am »
Благодаря ви много момичета за инфото.Аз незнам още как ще раждам бебо е с главата надолу няма индигации за секцио ама мен май ме е страх от нормалното раждане, не че и от другото не ме е страх.

*
Re: Какво ни е необходимо за раждане във ВИП-АГ-Варна
« Отговор #124 -: Април 09, 2011, 18:10:08 pm »
здравейте! предстои ми раждане на ВИп-а, засега естествено... попитах какво да нося за бебо и ми казаха, че не е нужно нищо освен памперси и дрешки за изписване. четох пак списъка от началната страница и се чудя за пелените, шишетата за хранене и за козметиката. ако нямам кърма, с какво ще се храни бебо? колкото наближава момента, повече се панирам. мислех, че списъка за аптеката важи за всички родилки!?
Re: Какво ни е необходимо за раждане във ВИП-АГ-Варна
« Отговор #125 -: Април 09, 2011, 19:44:56 pm »
Рisss не се тревожи предварително за кърмата си , когато му дойде момента ще стане ясно дали ще имаш или не , ако има проблем с кърмата там ти дават адаптирано мляко за бебчо , така че няма страшно , носят го по час със техни шишета и проблема е решен.Дано да имаш кърма , че АМ не е по-добро от кърмата , освен това дано да засуче бебчо , че дори и да имаш , ако не суче ще луднеш от цедене и притеснение как да го храниш. Не го мисли от сега това нещо , носи си помпа за кърма , че ако е нужно да се цедиш, относно списъка с нужните неща  те съветвам да използваш този от 1 стр.  на мен ми свърши идеална работа!!! Успех в раждането!!!
*
Re: Какво ни е необходимо за раждане във ВИП-АГ-Варна
« Отговор #126 -: Април 10, 2011, 11:22:21 am »
да, по-добре да имам повече неща, отколкото да ми липсва нещо. като говорих с д-р Александров за раждането (кога, как, къде, какво), се учудих от неговото спокойствие, че няма какво да се уговаряме - като му дойдело времето, ще отида в болницата и това е. а мен ме мъчат толкова въпроси, но все забравям да питам, като съм там. ако почнат болките през нощта, аз ли ще му звъня? ще има ли прием на партера или направо на 7-я етаж да ходя? трябва ли да нося документитте от женската консултация и кога?
Re: Какво ни е необходимо за раждане във ВИП-АГ-Варна
« Отговор #127 -: Април 10, 2011, 12:00:44 pm »
Рisss   разбирам те отлично , и аз бях като теб , но доктора нашия си е такъв той е винаги спокоен и какъв да бъде с такива шашнати като нас :D ,мен ме хванаха болки през нощта и меу звъннах в 2.30ч и той веднага ме набра и се разбрахме да отида сутринта и направо да ме приемат в спешния кабинет на партера , като си носих и всички изследвания от женската консултация за да им е по-лесно да не те питат много , ако си със силни болки.После те питат къде ще раждаш и при кого и те качват във ВИПА и там те поемат .После док дойде и се започнаха нещата!!!Плащането става след раждането.Не се тревожи щом си се уговорила с Александров той е насреща винаги и по всяко време!!!
Re: Какво ни е необходимо за раждане във ВИП-АГ-Варна
« Отговор #128 -: Април 11, 2011, 19:11:38 pm »
Като го знам колко е зает д-р Александров, направо му се чудя как се навива да взима естествени раждания 8O, ама като е добра душичка, явно не може да ви отказва.
*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Какво ни е необходимо за раждане във ВИП-АГ-Варна
« Отговор #129 -: Април 11, 2011, 22:52:28 pm »
Хиххи, ами той уж не вземаше естествени раждания или поне ги избягваше, ама явно не може да ни устои :lol: Душичка е той, да е жив и здрав :D
Извинете за спама!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!