0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моят опит по Фонда също приключи с положителен тест. Бях в клиника "Малинов" при страхотния екип на д-р Стаменов. Доплатих 1 хормон- 18лв, ПКК-23.50 и 528 лв, които всъщност са 11*48 лв за един хормон на растежа, който за първи път ми слагат(явно и той си оказа ефекта), който е нещо като "екстра" и фондът не поема изобщо. Също си платих и за акупунктура.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

 
И моят опит по фонда приключи с положителен резултат в Клиника Малинов.Бях по дълъг протокол,доплатих 327 лв. за инжекции,три хормона и ПКК.Акупунктура не съм правила и сега и преди.
Хиляди Благодарности на хората работещи във Фонда.
Успех от сърце на всички момичета на които и предстоят процедури и вярвам и се моля 2010 да е тяхната най-щастлива и късметлийска година.

Аз приключих моя опит при д-р Владимиров с отрицателен резултат.Бях на дьлаг протокол и доплатих 3009 лв.и за замразяване на  ембриони 700 лв.
*
Здравей ninkata1 би ли ми казала как мина точно процедурата ти ин витро и колко време ти беше стимулацията, кой от докторите ти направи пункцията и трансфера, болеше ли те и по дълъг протокол ли беше и съответно от самато начало как започна самата процедура.Слагат ли лепило и за каквото се сетиш.На мен на 10.01.2010 трябва да си сложа инжекция лукрин депо и ми е интересно какво ме очаква.Благодаря ти предварително!
fabiq,много въпроси :lol:
Ще се опитам по реда по който си ги задала да ти отг.:

1.Моята стимулация продължи по-дълго но обикновенно е 12-14 дни от първата инжекция на същинската стимулация до трансфера.
2.Попадах и при тримата Доктори,както се случва при всички пациентки,това не бива да те притеснява,те са екип и работят като едно цяло.
3.Няма физически болки,поне при мен,по-дълъг протокол бях,а миналият път по къс,самата процедура се състои в прегледи през ден или всеки ден според случая,като в този ден се дава и кръв за хормони,инжекции всеки ден,пункция,трансфер.
4.Среда/лепило не са ми слагали и преди и сега.
5.Като ти сложат Лукрина,след около 12-14 дни ще започне същинската стимулация,за която по-горе ти писах.

Според мен няма смисъл да се задълбочаваш толкова с тези въпроси,просто имай доверие на екипа,изпълнявай каквото ти казват и мисли в положителният край на опита.Успех.

*
Но кой от тримата ти направи трансфера?
Re: има ли момичета с приключил 1-ви опит / + или -/ ф
« Отговор #186 -: Януари 12, 2010, 16:34:18 pm »
Тенеза много съжалявам за опита ти.Следващия път ще успеем,не се отчайвай,трябва да живее ме с надежда.
Мерси мила силно знам че ще стане
*
Момичета, не отклонявайте темата.
melisa_82 molqte dai powe4e informaciq i az 4qkqm za toi fond sy6to w olimed
*

    isho75

  • ****
  • 533
  • Вярвай в чудеса
melisa_82 molqte dai powe4e informaciq i az 4qkqm za toi fond sy6to w olimed
Пиши на кирилица
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
моля да ми простите просто правописна грешка. Моляви момичета който е правил първи опит в Олимед варна нека да сподели мнение. Ще съм ви безкрайно благодарна.
Въпроса ти не е много подходящ за тази тема.Ако търсиш мнение за клиника Олимед-Варна виж тук:http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=35179.0
Пиши там и дано да получиш отговор на въпросите,които те интересуват.
Успех!!!
искам само да питам как е минал опита и дали се доплаща нещо а не мнение за самата клиника
искам само да питам как е минал опита и дали се доплаща нещо а не мнение за самата клиника
Ами много зависи при мен беше много дълга самата стимулация и накрая доплатих 400 лв абе точно не знам мъжо плащаше :D винаги имам приятелка с която бяьме двете но тя почти нищо не доплати някви си 28 лв затова като почнеш ще ти кажят Успех мила
Много ти благодаря Тенеза вече остава само да чакаме да се обадят стискам палци всичко да е минало и скоро да се похвалиш. Кой номер бршр ако не е тайна
момичета желая само успех и щастие и най вече късмет и нека всяка от вас има надежда :bighug: :bfp1: preggo newsm04 stork-girl :pleasantry:
Моляви момичета кажете ми как ви направиха трансфера със или без видиозон. Ако има мом ичета приключили първия си опит във клиника Олимед моля да пише
при първия опит със ултразвук, при втория без, предварително беше измерено разстоянието, интересното е че при втория опит имаше имплантация :)
Мила криси ти по фонда ли прави втори опит. Как се чувсташ сега ако не е тайна къде ти бяха опитите
да втория ми опит беше по фонда, сега чакам да стигнат пак до моя номер , тъй като имах missed . Опитите са в клиника Щерев