известно време събирах сила и кураж за продължението...ето какво стана откакто направих вливанията с имуновенин.
фоликула беше в дясно. уж всичко беше перфектно но така и не се спука. тежък удар под пояса - едвам го преживях. заподозряхме аспирина, нали и други бяха писали за подобен проблем при прием на аспирин. ревах, ревах (и заека рева с мене) и после зачаках следващия цикъл. слава богу поне не остана киста - задържания фоликул се изчисти с кървенето. вече отрезвена зачаках новата ову.
този път доминантния фоликул беше
от ляво. пак всичко беше перфектно...докато не се задържа и той. положих нечовешки усилия да го спукам. просто не ми се говори сега за това но по-интересното беше когато след 4-5 часа друсане, подскоци и тн отивам в мц лора на красно село да види който е на смяна дали съм успяла (док беше отпуска а аз нетърпелива и любопитна). една добра жена там след преглед с вагинален уз ми заяви че имам жълто тяло
в дясно, със сигурност съм бременна и по всяка вероятност ще е момче
...имало задържан фоликул в ляво...но той е там от няколко месеца и няма отношение...затова казах добра жена в началото а не лекар...НЕ Я ПОСЕЩАВАЙТЕ ТАЗИ ДОБРА ЖЕНА. не се сещам името й само...ултра, джам и заека дълго се смяха на моето момче. и аз много се смях ама за съжаление не е смешно. тая се представя за лекар а всъщност е луда. все пак получих отговор на въпроса си спукал ли се е фоликула от ляво - не беше се спукал въпреки всичките ми усилия. и въпреки че спрях аспирина (щях да го почна отново след спукването но това така и не се случи)
ново чакане на цикъла. слава богу и този път кистата се изчисти с кървенето.
говорихме много с док какво следва. решихме да повторим хормоните да не би да е скочил пак пролактина въпреки че още пия по половин парлодел поддържащо. резултатите бяха перфектни (няма смисъл да ги пиша). та така от дума на дума стигнахме до единственото което до сега отбягвахме и аз и док - ендометриоза.
след опипване док почти е сигурен че я има. не може да е сигурен на 100 % без да ме е отворил естествено но понеже се покривам с доста от признаците и той и аз вярваме че я има. това което си мислиме и двамата е че е в ниска степен защото февруари и март имам спонтанно пукане на фоликули. освен това дори задържаните се изчистват със следващия цикъл...но знае ли човек. това което решихме като план:
1. вчера бихме 10 000 е. прегнил и чакаме да видиме дали така ще се спука. ако се спука след спукването почвам аспирин. при положителен тест добавяме имуновенин и хепарин и после дъъълго време следене (дано
).
ако не се стигне до бременност пробваме тая схема 2-3 мес и ако в тия 2-3 мес фоликула се пука и после аспирин и въпреки това няма бременност правиме лапаро.
план б - ако въпреки прегнила фоликула се задържи правиме лапарото по-скоро. за после не сме говорили. май и двамата се надяваме да няма план б. ако се стигне до него ще го мислиме...
еми освен да ви кажа че от известно време живея ден за ден... и да ви прозвучи познато...друго не знам какво да добавя.