0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Весела и слънчева седмица от нас!

Честити месечинки на малките принцеси Симона и Зорничка! :balk_16:

Бора, дано на Ема да и се размине леко...

Мойта кифла от няколко дена като е в полулегнало положение и се опитва да се изправя до седнало 8O. Сигурно звучи смешно, защото ми се струва малка за подобни упражнения, но тя се напъва и ако не я задържа назад успява и да се изправи.

За градинките и при нас е така. Сега в едната са наслагали кошчета на всеки 2 крачки и дано положението да се подобри. Иначе блока ни е срещу училище и келешите пушат и пият кафета точно в градинката зад блока и естествено е пълна мизерия.


Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*

    yana-v

  • *****
  • 1207
  • Ще порасна голяма!!!
честити месечинки на всички дечица!
Всички болни да оздравяват мн бързо!
И времето да вземе да се оправя, че нито на децата, нито на мамите им се стои в къщи!
Тука от 3-4 дни едни ветрове едно чудо, ама дано сняг да няма! 
*
Честити месечинки на Симона и Зори.
Да растат все така здрави и хитри. :wink:


"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Честити месечинки на Симона и Зорничка.Растете здрави, весели и засмени за радост на мама и татко.
*

    Nina

  • *****
  • 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Ooooo, пропуснала съм Зорничка в честитката...Зло да я забрави! И цял живот само радост и щастие, здраве и късмет. На мама денито - много веселба и безгрижие покрай детето  :bighug:
*
4естита месе4инка на вси4ки де4ица да са здрави4ки и послу6ни :D :D
gery_k77 и ние се надигамеи не ни се седи ни легнали ни полулегнали  не мисля ,4е е малка ,но се 4удя ве4е в ква поза да я слагам  и къде :?
за флуора тук ве4е не дават капки ,а като изникнат зъб4ета се мият с подходя6та паста за зъби, която е богата на флуор така по добре се усвоявал ,поне тука такава е практика
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....
*
Благодярим за пожеланията!
Денито - честит половин рожден ден :D Само да те радва и дано нямате поводи за тревоги!

Гери, не е толкова рано, и Симона по това време някъде започна да прави опити, и аз мислех, че е невероятно рано, но  като споделих, се оказа, че повечето деца запозват да опитват горе долу на тази възраст.

Дано малката Ема бързо се оправи, и аз при всеки сопол, всяко кашляне подскачам, племенницицте като я наобиколят Симона, така искат да играят с нея, а аз тръпна дали са здрави. И знам, че няма да си гледаме децата в изолатор, ама мънички са много :(

На нас най - накрая ни никнат още зъби - на 8 и нещо избиха долните два, а сега излизат горните. леле, колко е подута там! При долните нямаше такова нещо, но все пак горните са по-големи, сигурно е нормално. Едното зъбче е избило и се подава леко. какво последно сега за температура и зъбоникненето? Д-р Бърди казва - няма връзка едното с другото? Вашият опит какво показва? Пратила съм таткото за термометър, че не намирам нашия, но съм почти убедена, че има - доста е топла. Иначе средна работа кисела.
*

    denito

  • *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
Благодаря ви момичета. Бъдете всички живи и здрави и много весели зачатничета  :D.

Цветенце, да нацелуваш Симонка от нас със Зорито  :D


*
Цвети, и аз си мисля че са митове и легенди това с Т и зъб, но може и да е възможно, но не повече от 37,2,3 например, както и да спадне бързо. Деси има 10 зъба и не е имала Т при нито един :)
*
Ха здравейте и от нас!
Гледам много нови теми за майчици и бебенца във форума! Сърцето ми ликува! Честито на Пети Пати и другите момичета!
Честити месечинки тука на дечурлигата!
Много здрава седмица пожелавам на всички бебета, деца и кръжащите около тях. Да устискаме още 10 дена докато се вдигне грипа! Много нови бременни момичета!

Дайте идея как да направя Амурски крилца? Да купя едни евтини пеперудени китайски и да ги налепя с памук ли...? Че фотосесия ни чака... :-)

А, забравих: намерих си спанак на БондЮел. И у наше село го продавали, само трябва да дебнеш на магазина, явно бързо свършва! Да не ме мислите! :-)
Alexandra
*

    denito

  • *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
Момичета, благодаря ви на всички за милите думи и пожелания. А ето и няколко снимки от днешното празненство  :D





*
каква госпожица е станала :D
ей, как минава времето.
*
Честити месечинки на Симона (със закъснение :oops:) и на Зори! Да папкат и да слушкат много, а  с белите по-малко!

Мари, нямате ли някакви магазини за карнавални костюми в Ямбол? А можеш да провериш и в някой детски парти център. В крайна сметка и с памук ще стане. На теб всичко ти се отдава с лекота, така че съм сигурна, че ще направиш прекрасни крила и Али ще е малко сладко ангелче.

Да ви се оплача, не мога да се оправя с това лигавене - непрекъснато ръцете са й в устата и нищо друго не признава, всичко плюе и пак лапа ръцете. До тук добре. Ама от слюнките й се получи обрив - под брадичката и цялото вратле са й червени като подсечено, вече прерастват в рани. Чудя се с какво да я намажа, така че хем да лекува, хем ако попадне в устата да няма проблем. Помагайте с идеи.


« Последна редакция: Януари 29, 2008, 23:27:07 pm от sia »
*
Честито на всички месечинки и месечинковци.Здрави и щастливи, весели, игриви.

Да ви се оплача, не мога да се оправя с това лигавене - непрекъснато ръцете са й в устата и нищо друго не признава, всичко плюе и пак лапа ръцете. До тук добре. Ама от слюнките й се получи обрив - под брадичката и цялото вратле са й червени като подсечено, вече прерастват в рани. Чудя се с какво да я намажа, така че хем да лекува, хем ако попадне в устата да няма проблем. Помагайте с идеи.

Кремче на А-Дерма или Мустела за атопична кожа и мажеш само преди сън, тоест да може добре да попие в кожата и да няма какво да облизва после лиглата  :wink: :). Поне 3-4 дни мисля и ще се оправи, при нас така се лекуваме  :) :wink:
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Ех Денито, много весела торта и много пораснала  :balk_100:Зори!
Колко искрящи очета имате и двете!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*


Мари, нямате ли някакви магазини за карнавални костюми в Ямбол?

 :lol: Аз едва спанак намерих!  :P Ще майсторя аз, то там му е чара!
За лигите: и Али е от лигливите, сменям лигавници на час и бърша непрекъснато. На няколко пъти излизаха пъпки, но по-скоро единични, чиста вода и малко кремче за лице преди лягане. Но вашето е по-силно... Да не би е нещо друго или си е точно от плЮнките?
Alexandra
Ми да кажа и аз - и ние сме от "лигавите". Брадичката й също през деня почервенява и вечер я мажа точно с А-дермата и така. Има подобрение до следващата вечер 8)

А пък аз днес съм в чуденка - чувалчето дето спи малката е големичко и се закопчава отгоре надолу. И като рита цяла нощ си го вдигнала нощес до брадичката и с ципа си издрала цялата брадичка :( А сега кажете аз ко да правя, та да не се драска?
Здравейте момичета! Не съм влизала скоро, че ми беше едно заето и напрегнато... Моето слънчице вече е на една годинка  :balk_20: 26 януари беше много специален ден за нас  :D Но Диди усети рожденна треска и два дни беше с температура, кривеше се и спеше през два часа  :( На всичко отгоре два дни преди рождения ден си удари скулата на лицето  :( И така посрещнахме рождения ден и гостите с аркада под окото и мрънкащо дете на ръце  :? Но...така е трябвало да бъде  8O
Искам да честитя на всички бебчовци, на които съм пропуснала празниците - месечинки и рождени дни. Да растат здрави и весели дечица  :balk_7:


*
Здравей Mari_Pz ние точно за това не ползваме чувалче първо се изподра и второ като изпуснеше бибата и почвше да смуче ципа или съмите краища около ципа и се нараняваше съответно рев и аз ставах на през половин чес да гледам какво става и реших да не го ползвам.
*

    denito

  • *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
desita_r, Честит Празник. Нека малката хубавица расте здраво и много усмихнато детенце. Сигурна съм, че за вас е бил един изключителен празник. Пожелавам ви всичките ви дни заедно със съкровището да бъдат също така изключителни.  :D