Здравейте момичета! Съжалявам, че не отговарях на въпросите Ви толкова време,истината е , че не съм в отпуска ( все още )просто бях извън страната и след това ме засипа цунами от работа , но ето че при първия удобен случай съм с Вас. Липсвахте ми много. Благодаря на всички за търпението и ще гледам да отговоря на всичко интересуващо Ви.
И така почваме...
Предстои ми при вас ин витро процедура по ЗК. Скоро ви описах моя случай и вие ми препоръчахте да започнем с ин витро на ЕЦ или с лека стимулация.
Привет du6ka чакам Ви на 3- 4-ти ден от септемврийския цикъл, можете сега да запишете час стига да го изчислите правилно
Ваш д-р Стаменов
Резултатът от диагностичната лапароскопия беше наличие на множество дребни ендометриозни огнища. Но месец след това се образува ендометриозна киста, която премахнахме чрез пункция и последва 4 мес. лечение с Оргаметрил. Мнението на сегашния ми доктор дали хламидията и ендометриозата биха могли да увредят тръбите ми за предходните 2 години е отрицателно.
Здравейте aurinko, труден случай особено, когато е разказан на кратко, опитвате с инсеминации, добре, но при вас не е водещото мъжки фактор, а ендометриозата, тогава не знам какъв е смисъла от тях.Изчакайте срещата ни и ще направим подробен план за действие.
Поздрави ваш д-р Стаменов
зацапване след ЕТ и доказана бременност?
Здравейте kapka_lubov, ако до днес продължава това цапане не е много добре, но освен да спазвате съветите на Вашите терапевти и да лежите, друго едва ли може да се направи, все пак трябва и УЗ преглед за да се види откъде е кървенето
Желая Ви успех от сърце д-р Стаменов
Желая да опитам и ин витро на ЕЦ.
Кога най-рано мога да се запиша?
Здравейте eganeva,
можете още през есента, няма смисъл да отлагате
поздрави д-р Стаменов
Др.Стаменов искам да ви попитам има ли зна4ение сезона и времето за запо4ване на инвитро процедура.Благодаря Ви предварително.
Хубав въпрос poly1234 , отговорът на въпроса е НЕ няма значение, има различни версии по въпроса, смятам да напиша за това една кратка занимателна статия по въпроса, защото тук няма много място да Ви разказвам теориите, но най - интересната от тях е свързана не със сезона, а с датата на раждане на жената, това няма нищо общо с астрологията. Заинтригувах ли Ви? Ако да чакайте статията!
Поздрави д-р Стаменов
Бихте ли ми казали с такава спермограма мога ли да забременея по естествен начин?
На какво се дължи вискозитет силно повишен, и този малък обем проблем ли е?
Привет lori 07, по принцип не е невъзможно, но е доста трудно опитайте с инсеминация, там проблема с вискозитета се решава.
Ваш д-р Стаменов
Бих искала да попитам д-рСтаменов,според вас трябва ли да се пускат имунологични и генетични изследвания ,преди да се пристъпи към инвитро или ИКСИ...
Здравейте didon, благодаря за писмото Ви аз мисля, че след като зад гърба Ви е един неуспех трябва да ги имате тези изследвания, колкото до лечението на съпруга Ви, би могло да се опита, но най - бързия шанс за успех са АРТ процедурите.Показателите на партньора Ви съвсем не са толкова лоши и може би би могло да се опита нещо различно от ИКСИ, стига при Вас да няма друг проблем.
Ваш д-р Стаменов
Благодаря на всички момичета за въпросите и подкрепата. По постинга на Поли, ние с нея се разбрахме, тя като всички Вас е много изтрадала и аз я разбирам. За съжаление не всеки ден успявам да си отваря мейла, вече й си извиних за неразбирателството. Разбирам напълно нетърпението и болката Ви, мили момичета, повярвайте опитвам се да съм помагам с всички сили,които имам и ще продължавам да го правя.Да излееш гнева си - понякога, всички имаме нужда от това...
Не забравяйте обаче, че след всяка буря и дъжд изгрява слънце. Вярвам в този изгрев! Тогава Вашите сълзи ще бъдат само утринната роса по листата.
Благодаря, че сте тук! Винаги Ваш д-р Стаменов