0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Eti76

  • ***
  • 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
Евелина, здравей! Не се стърпях да ти пиша... Не знам дали д-р Стаменов ще ти отговори скоро, защото е много зает и не съм видяла да отговаря напоследък. Аз съм негов пациент, също доста завързан случай, но да ти кажа него това го амбицира и го прави още по-състрадателен. Не се отказвай от целта си да станеш негова пациентка, защото времето лети и годината току-виж се изнизала, каквото и да предприемеш. А ако направиш компромис с клиниката, няма гаранция, че нещата ще се получат по-бързо (поне при мен така се развиха нещата, че само си загубих годините на другите места, а освен това накрая стигнах до ИЯР и ранна менопауза, докато разни други доктори се пробваха да ми помогнат...)
Относно въпроса ти за д-р Даскалов - доколкото знам има подобни намерения за съвместно инвитро, но кога точно ще започнат тук, още не е сигурно. Засега д-р Даскалов и д-р Стаменов си партнират относно някои случаи, така че можеш спокойно да посещаваш д-р Даскалов тук - да подготвите нещата, и после като му дойде времето - да си готова за Стаменов.
Засега според мен си запиши час в Надежда за резерва - дали за Стаменов или за Персенска почти няма значение - важното е по-скоро да влезеш в клиниката.
Ако имаш нужда от някаква помощ - съвет, разговор, информация - можеш да се обръщаш към мен - в Пловдив съм и се опитвам да помогна на всички с каквото мога. Пиши на лични, ще се намерим:)
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
*

    marinowa

Здарявейте! Искам да се обърна към вас за помощ и съвет. Прявя подготовка за инвитро и днес бях на фоликулометрия. Седми ден ми е имам 4 фоликула и дясно и 4 в ляво с големина 7мм (на петия ден бяха с големина 6). Матката и тя имала дебелина 7мм. Доктора нещо е притеснен че не растат фоликулите.
В началото бях на Пурегон 100 сутрин и вечер, на 5-я ден ми увеличи дозата вечер на 150, а сега от сутрин 100 вечер 200. Сутрин и вечер си слагам Декапептил 1/4 и менопур по 1амп.
Искам да ви запитам дали ща успеят да ми пораснат фоликулчетата до пункцията? Нормална ли е големината им в момента? Положението много ли е обезпокоително?
На пункцията с каква големина трябва да бъдат?
Д-р Георги Стаменов
Създател и ръководител на Център за репродуктивно здраве „Надежда” . През м. септември 1999 специализира в IVF Center ”Geniki Kliniki” – Гърция. През 2002 г. придобита специалност по Акушерство и Гинекология. Основните му интереси за в областта на гинекологичната ендокринология, ендоскопската хирургия и ендометриозата. Днес, съвместно с екипа си, д-р Стаменов разработва специална програма за трудни случаи за жени с няколко неуспешни опита ин витро.
Тел. 02 965 57 40
 

Здравейте, приятели!

Обръщам се към вас по този начин, защото имаме една обща мечта – да даряваме живот. Мисля, че това е най-висшата човешка ценност. За мен като лекар е най-важно постигането на взаимно доверие, преди да започна каквото и да е лечение с пациентите ми.

Днес съм сигурен в едно – много малко са невъзможните неща в нашия живот. Обичайте човека до себе си и ще видите, че чудесата се случват!