0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Д-р Георги Стаменов
Създател и ръководител на Център за репродуктивно здраве „Надежда” . През м. септември 1999 специализира в IVF Center ”Geniki Kliniki” – Гърция. През 2002 г. придобита специалност по Акушерство и Гинекология. Основните му интереси за в областта на гинекологичната ендокринология, ендоскопската хирургия и ендометриозата. Днес, съвместно с екипа си, д-р Стаменов разработва специална програма за трудни случаи за жени с няколко неуспешни опита ин витро.
Тел. 02 965 57 40
 

Здравейте, приятели!

Обръщам се към вас по този начин, защото имаме една обща мечта – да даряваме живот. Мисля, че това е най-висшата човешка ценност. За мен като лекар е най-важно постигането на взаимно доверие, преди да започна каквото и да е лечение с пациентите ми.

Днес съм сигурен в едно – много малко са невъзможните неща в нашия живот. Обичайте човека до себе си и ще видите, че чудесата се случват!
« Последна редакция: Април 17, 2007, 22:46:53 pm от Д-р Стаменов »
*
Д-р Сабина Персенска
Акушер-гинеколог
Център за репродуктивно здраве „Надежда”
Тел: 02 965 57 40
 

Здравейте!

Щастлива съм, че ще бъда част от вашия прекрасен тим, мили момичета!
За мен работата в Център за репродуктивно здраве „Надежда” е огромна радост и предизвикателство. Винаги съм мечтала да работя точно това – да виждам как от ръцете ми се ражда усмивката на щастливата майка, като види своето дълго жадувано дете.  Основните ми интереси са в областта на лапароскопската и репродуктивната хирургия.

Искам само да знаете, че пътят ни без вас, мили момичета, няма посока! Нека продължаваме заедно!
*

    evro

  • *****
  • 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Добре дошли Д-р Стаменов и Д-р Персенска!
Приятно съм изненадана че и Вие сте наши консултанти, тук във форума на "Зачатие". Прекланям се пред Вашата всеотдайност!

Поздрави: Елка Ангелова

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

    Ro6ko

  • **
  • 94
  • Любовта ще спаси света.
Много се радвам, че и от тук ще имаме възможност да задаваме своите въпроси към вас! Ето го и моя въпрос: на кой ден от цикъла се прави биопсия за предстоящо инвитро и изисква ли се някаква предварителна подготовка?
*
Добре дошли д-р Стаменов и д-р Персенска!
Радвам се, че ще можем да се консултираме с вас! Хиляди благодарности за отделеното време и съпричастността ви към нашата болка!
Да се възползвам от правото си на въпрос, макар да е доста безобиден. Бях на преглед във вашата клиника през месец март. Прегледа ме д-р Персенска. Подготвихме документи за ин витро по ЗК. Аз съм на 38 години с вторичен стерилитет. Имам една извънматочна бременност през декември миналата година. При направената лапароскопска операция ми беше отстранена едната тръба и проверена другата, която е проходима. Препоръчана ми беше цветна снимка, след идването на цикъла. Но от тогава цикъл няма вече 40 дни. Мога ли да направя нещо за предизвикването на цикъла ми или трябва да дойда на преглед при вас? И наложаща ли е цветната снимка преди ин витрото, защото изпадам в ужас? Предварително ви благодаря за отговора и отделеното ценно време!

Др Стаменов, Др Персенска

Не знам от къде намирате сили, нерви, концентрация и воля за всичко, което правите! Благодаря ви и се надявам да бъдете възнаградени за всеки миг жертвано лично време и съпреживяна емоция с нас - вашите пациенти!   :grouphug:

Ирина Тончева
 Coookie :-)

PS Ей сега почвам с въпросите - само малко да ги систематизирам...  :D
« Последна редакция: Април 18, 2007, 13:30:47 pm от coookie »
*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
Д-р Стаменов, д-р Персенска, благодаря ви за готовността да помагате!
Надявам се тази тема да е полезна за всички.
Добре дошли :welcome:


С уважение:
Анна Зашева


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
Добре дошли д-р Персенска и д-р Стаменов!
Благодарим ви за подкрепата и всеотдайността.
Пожелавам ви много успехи и трудът ви да бъде възнаграждаван винаги с най-прекрасните детски усмивки!
*
Д-р Персенска, д-р Стаменов, добре дошли! Благодаря ви за времето, което отделяте, за да ни помагате.
Д-р Стаменов, д-р Персенска, добре дошли и благодаря, че сте тук!
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Д-р Стаменов, д-р Персенска, добре дошли. Успех.
Д-р Стаменов, д-р Персенска, добре дошли :P
Много се радвам да ви видя макар и само виртуално. Екипът на клиниката е това, което най-много ми липсва по време на бременността във Варна :?

С уважение : Галена Матеева

*
Добре дошли.
Попътен вятър.
И аз вярвам... във вас!
В общата ни мечта!
В сбъдването й!


"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Д-р. Персенска, Д-р. Стаменов, добре дошли и благодаря за помощта и отделеното време.
Желая ви успех!

Поздрави:
Диана Симова
*

    Crystal

Д-р Стаменов, Д-р Персенска,
Благодаря ви че сте с нас в тази трудна битка, благодаря че правите и невъзможното за нас, благодаря че дори когато сме изгубили вяра вие отново ни я връщате!

С уважение,
Мариана Евтимова

*
Скъпи д-р Стаменов и д-р Персенска,

Изключително се радвам, че въпреки невероятно натоварения си график сте намерили време с присъщото ви желание и оптимизъм да посеете надежда и тук, в този форум!
Благодарим ви и се прекланяме пред вашата всеотдайност!
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*

    *слонче*

  • *****
  • 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Скъпи д-р Стаменов и д-р Персенска,
благодаря Ви за отделенето време и присъствието Ви в този форум. Предкланям се пред труда и всеотдайността на Вас и целия Ви екип. Пожелавам Ви здраве и успехи в личен и служебен план.

Таня Ленкова
никога не отстъпвай на принципите си!
*
Д-р Стаменов и д-р Персенска,
изключително се радвам да ви видя тук, сред нас!
Искрено се надявам да донесете на много семейства, това което донесохте на моето!
Добре дошли и успехи!
С уважение и благодарности: Боряна Котева
*
Добре дошъл д-р Стаменов и д-р Персенска!Благодаря ви за всеотдайността към всички нас. Имам един въпрос към Вас, който сигурна съм вълнува много момичета. Това са хламидиите.Вие на кой тест за хламидии отдавате предпочитание и доколко са достоверни кръвните тестове? Благодаря Ви!
Пристрастена към д-р Хаус!
*

    valq

здравеите д-р Стаменов искам да се подложа на инвитро при вас преди 3 год правих лапаро при проф.Налбански и тои ми постави диагноза салпингооофоритис хроника адхезива билатералис  салпингитис истмика нодоза билатералис  обтурацио интерстициалис тубе декстре.МОЛЯ ВИ ДОКТОР СТАМЕНОВ КАЖЕТЕ МИ С ТАЯ ДИАГНОЗА ИМАМ ЛИ 6АНС ЗА ИНВИТРО ОТ 8 ГОД НЯМАМ ДЕЦА ВА6ИЯТ ОТГОВОР Е СТРА6НО ВАЖЕН ЗА МЕН БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.