Ох, че хубаво ми почна сутринта - страхотно е да ви чета
Джам, баща ми от три години реве, че откак е в София няма къде да си заседи нещо и да си го прекопае, така че ако ти трябва копач свиркай
И аз съм дала поръчки какво да се сади на врачанското село, да видим дали ще ме огрее.
Фани, ти си прекрасна майка бе, ако пак те чуя да говориш подобни глупости ще се караме
Напоследък си мисля, че съм майка-непукист, за един куп неща не се притеснявам, не се вманиачавам на тема хигиена, режим на хранене и гушкане, кихавици и сополи. Чудя се дали това състояние ще претърпи някакво развитие с израстването на детето...
Я да питам: защо не трябва разтвореното мляко да стои повече от един час, какво му се случва? Губи от хранителната си стойност или се разваля? И с каква температура на водата го правите - правила съм го и стопла и със студена и не забелязвам разлика в предпочитанията на Симеон.
Стефи, ние също не пием с удоволствие АМ. Много време ми отнема. Понякога докато засуче минава половин час в лигавене и плюене. Няколко пъти ми се случва да изяжда млякото наполовина, друг път сякаш не му стига. Ние в 16 сме на АМ, но вчера го мъчих 1 час, изяде 80 грама и не поиска повече. Реших да видя дали е гладен, сложих го на гърда и сука лакомо 5-6 минути. Сега ще експериментирам с различни биби.