0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #140 -: Юни 22, 2007, 10:44:00 am »
доколкото знам служи за понижаване нивата на пролактина, но тук определено не е мястото на този въпрос и едва ли някой ще ти отговори. пробвай в друга тема, при хормоналните проблеми, примерно.

Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #141 -: Юни 22, 2007, 17:25:20 pm »
Един тест при закъснение, би отговорил на въпроса ти.
Дано да си бременна :)
:sunshine: Успех ти желая, iva75 !
  yahoo_17
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #142 -: Юни 22, 2007, 17:29:26 pm »
Дано въпросът ми да не ви се стори много глупавичък, но все пак ще може ли някой да ми обясни какво точно представлява бромокриптин-а   :oops:  и как се приема
Въпроса ти не е глупав, но както е казала Пипи, не е за тази тема :)
Щом питаш за това лекарство, значи имаш нещо предвид, само ти знаеш какво.
Попитай лекаря си, той ще ти каже каква е дозировката, ако ти се налага да го приемаш.
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #143 -: Юли 02, 2007, 11:42:10 am »
момичета ето какво става с мен през последните няколко  дни:сутрешно гадене,което  продължава понякога и през целия ден.Немога да спя,вечер болки в кръста и ниско  в корема.Неми се яде почти нищо.гърдите  ми са напрегна ти,а зърната направо  ме убиват при докосване.трябва да ми дойде на 08.07. и тъй като аз досега  не съм имала такива предменструални признаци   възможно ли е ,след лапарото при което яйчниците ми бяха надупчени  вече да съм имала овулация (на 14 ден имах болки в  яйчниците) ,и органите ми да са започнали да функционират нормално.                           
*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #144 -: Юли 03, 2007, 07:26:01 am »
 възможно ли е ,след лапарото при което яйчниците ми бяха надупчени  вече да съм имала овулация (на 14 ден имах болки в  яйчниците) ,и органите ми да са започнали да функционират нормално.                           
Възможно е! :DУспех
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #145 -: Юли 03, 2007, 10:39:34 am »
Да се включа и аз в темата, макар че нямам много за разказване :)
Първи симптоми на бременост - никакви, ама абсолютно никакви, нищо подозрително. Единствено гърдите ми бяха много по-напрегнати отколкото преди цикъл, но не го приех като признак, а и по-късно установих, че е било от Прегнила, така че съвсем отпада като симптом.

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #146 -: Юли 04, 2007, 23:48:11 pm »
Е хайде и аз да се запиша в темичката :)
Значи, първите симптоми се появиха около десетина дни след овулацията - гърдите ме боляха. Но не бяха напрагнати като цяло, а само зърната - беше ми непосилно да търпя сутиен.
Около датата на менструацията в два поредни дни ми се подуваха краката - за пръв път ми се случваше.
Но понеже тези "явления" ми се случиха по време на големите жеги, аз  изобщо не си помислих че може да съм забременяла.
Но да си призная, след като разбрах че съм бременна за по-малко от три дни вече имах всички възможни симптоми. И това ако не е психосоматика, нямам идея какво е :balk_160:
*
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #147 -: Юли 05, 2007, 09:59:00 am »
първото нещо, което ме наведе на мисълта, че нещо не е както обикновено, беше умората през седмицата преди датата на М. на два пъти забелязах че се изморявам по-бързо от обичайното - от разходка, каране на колело. имах също и болки в корема, като преди М.

*

    Lilsi

  • *
  • 6
  • Ти си слънцето в мен...
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #148 -: Юли 05, 2007, 19:29:24 pm »
Здравейте и от мен. Искам да попитам нещо... С приятеля ми правихме секс и след това повторихме. Не свърши в мен, изми се и час след това отново правихме секс. Трябва да ми дойде на 9-ти този месец, но то 4-5 дена съм доста разсеяна, измарям се бързо, постоянно ми се спи, кръста адски много ме боли, гърдите ми са напрегнати... и от време на време ме боли корема, като че ще ми идва М.
Та интерисувам се възможно ли е да съм бременна?
*
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #149 -: Юли 06, 2007, 09:06:20 am »
Момичета, пускайте си нови теми, в тази бременните момичета споделят първите си симптоми.
Lilsi, описаното от теб може да е ПМС, а иначе възможно и така да се забременее, малко вероятно, но все пак...
mery_9_2000, ако това ти е първия цикъл след спирането на хапчетата може да се забави повече от обикновено. На мен ми дойде 50 дни след спирането им.
/>
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #150 -: Юли 10, 2007, 13:59:28 pm »
Момичета, пускайте си нови теми, в тази бременните момичета споделят първите си симптоми.
Lilsi, описаното от теб може да е ПМС, а иначе възможно и така да се забременее, малко вероятно, но все пак...
mery_9_2000, ако това ти е първия цикъл след спирането на хапчетата може да се забави повече от обикновено. На мен ми дойде 50 дни след спирането им.

Пиша по повод това ,че тук пишат бременните момичета ,които споделят своите симптоми.Обаче нали разбирате,че в повечето случаи вече бременните момичета започват да четат и да се вълнуват от други теми,като напр. етапите на развитие на плода,с какво да се хранят и мн.други.Все пак на всички ,които пишат и споделят благодаря защото всяка една е полезна с нещо на някого.Такива,като мен чакащи и надяващи се да се случи чудото сме по заинтригувани от въпросната тема и затова се изкушаваме да пишем и да питаме,за което моля да ни извините.Искам да пожелая успех на всички,които като мен са с надежда за бебче,но също така искам да обесня как повече от изброените  тук симптоми аз ги получавам всеки месец преди цикъл-гадене,болки в гърдите,болки в корема,нервност,сънливост и умора,подуване,зверски апетит,странни сънища и др. и мили момичета това,че пиете много вода и после пишкате често не е необичайно.Не ми се сърдете за това аз също ,като  всички вас всеки месец се следя за нещо по-показателно,но искам да бъда реалист за да не се разочаровам многократно.Мои близки преживяли прекрасния момент все ми повтарят,че когато най не очакваш тогава се случва....ех аз този месец не очаквам не очаквайте и вие. 
*
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #151 -: Юли 12, 2007, 16:10:50 pm »
Аз първите симптоми ги усетих някъде около 10 дни преди да ми дойде (съответно въобще си нямах представа че става въпрос за такова нещо). Значи на 01.05 ми дойде за последно и кара до 06.05. Веднага на др. ден пробвахме за пръв път и после ..... чак на 20.05 повторихме  :oops: Някъде около 20.05 започнах да се чувствам странно уморена, сънлива (където седнех заспивах) и мнооого замаяна. Естествено викам си аз "Пролетна умора ще е!". Чаках да ми дойде на 29.05, но на 26.05 получих зацапване (и за него не предполагах какво е, мислех че ми идва по-рано), което два дни го чаках да стане нормален МЦ, но ... нъцки. На 28.05 вечерта си купих тест SURE CHECK съвсем на майтап и сутринта на 29.05 (деня в който чаках МЦ) го направих 10000% убедена в отрицателния резултат. Не мога да ви опиша муцуната си когато отворих теста и имаше две мнооого хубави чертички. Просто ми изглеждаше супер нереално. Тогава осъзнах замайванет си, сънливостта, липсата на апетит, безсънието нощем, желанието за таратор и не на последно мяст зацапването което така и не стана МЦ. Естествено не се успокоих до прегледа.

Надявам се в този вариант да е по-добре.
« Последна редакция: Юли 12, 2007, 17:20:00 pm от mim4o »
*
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #152 -: Юли 12, 2007, 16:55:50 pm »
Не можех да повярвам че сме успели от първия път, не първия месец а първия път!
8O 8O 8O

Мимчо, мислиш ли че е уместно да пишеш такива неща във форум, в който 80% от момичетата, които пишат, не са забременявали никога в живота си, 10% са забременели след дълги години на очакване и след скъпоструващи и натоварващи тялото и душата процедури, а пък останалите 10 % са забременявали по няколко пъти, но досега нямат износена бременност или ако имат, тя им е Nта на брой бременност.
Не ме разбирай погрешно, много се радвам, че си забременяла веднага и че нямаш никакви проблеми с бременността - какво по-хубаво от това. Но мисли преди да пишеш такива работи.
Отиди във форум Емоционални, прочети две, три теми  и ще разбереш какво имам предвид.
Успех мила!

п.п. Сори за оффа. Модераторите ако преценят, нека да го изтрият.
*
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #153 -: Юли 12, 2007, 17:18:27 pm »
Извиняевам се на всички. Не е било с умисъл. Отивам да редактирам. Надявам се да ми е простено  :balk_146: :balk_159: :balk_81:
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #154 -: Юли 12, 2007, 20:13:25 pm »
mim4o, много ти благодаря! :D
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #155 -: Август 01, 2007, 08:47:12 am »
А,на някой гади ли му се от кафе?казват ,че това също е признак!аз напоследък ставам сутрин много тежко,едно ме и сънено такова-а,бе рошава работа :lol:.като стана веднага закусвам  8O какъв е този глад?едва тогава си пия кафето-ама не ми се гади!все ми се лежи!
предполагам,че е от работата-счети съм,пък и сега е м.08-месеца на отпуските и организма ми се настройва на почивка! :surfinga: :beach1: :balk_116:
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #156 -: Август 03, 2007, 12:13:42 pm »
Вече съм в 8-ма седмица и 3 ден  :balk_48: / днес бях на втори преглед /
Бях писала във форума, че 3-4 дни след овулацията имах болки в яйчниците, които продължиха около седмица / бях страшно притеснена / и приключиха 2-3 дни преди датата на очаквания МЦ. Последва зацапване, аз си казах, че и този месец пропускаме, но след 2-3 дни всичко отмина и настана очакването... На 3 ден от закъснетието имах положителен тест и т.н. Само уточнявам, че всъщност това бяха първите признаци на бременността ми, защото преди МЦ единствено яйчницити ме тормозят някой и друг час, след което всичко е ОК. Това беше разликата този път, че болките бяха 10-на дена преди очакваният цикъл и не ме оставиха дълго време.
Сега се чувствам перфектно - нямам абсолютно никакви оплаквания, гледам да съм спокойна, така че мили момичета желая и на вас същите "неудобства" в най-скоро време  :balk_602:
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #157 -: Август 04, 2007, 15:07:32 pm »
Абе, Кати, ти май си просто бременна!
Аз тия работи със закусването, гаденето, сънливото състояние съм ги изпитвала. Това са признаците на бременност. Дано да си! :)

Бъдете добри и не губете кураж! :)
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #158 -: Август 06, 2007, 11:19:13 am »
Абе, Кати, ти май си просто бременна!
Аз тия работи със закусването, гаденето, сънливото състояние съм ги изпитвала. Това са признаците на бременност. Дано да си! :)
Мел,дано да съм!ама аз нали това обеснявам че от кафето не ми се гади,ама за сън съм винаги готов!! :lol:
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #159 -: Август 06, 2007, 11:59:16 am »
само да попитам яйчниците болят ли?направо се късам тези дни,чак кръста ми се схваща.все си мисля,че сигурно ще навлизам в цикъл,но тези са по особенни.мога да ги оприлича като болките след хидротубацията,е само че не толкова силни ами като усещане.дано да съм се изразила правилно! :oops: