0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #380 -: Юли 28, 2020, 16:32:16 pm »
Много сте прави, показвате ми нещата от другата гледна точка. Той е изпаднал в някаква депресия, а е трябвало и да се справя сам, без мен. А аз имах подкрепа в болницата и имаше с кой да поговоря. Много се е отчаял, но започва да се отпуска и да приказва, явно е обаче, че ще му трябва известно време. Даже го натоварва това, че при всеки опит има очакване и разочарование, та сега мисли за следващото разочарование. А относно думите на лекарите, с трима говорих, три различни неща ми казаха. Общата идея беше, че ако забременея преди тези 6 месеца вероятността от нов спонтанен била голяма, а това ме стресна много. Но наистина ще слушам Владимиров. Факта, че ми поставяха Хориомон, а след разговор с Владимиров, разбрах, че по никакъв начин няма да ми помогне, е достатъчен, за да знам, че не са много наясно със ситуацията.
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #381 -: Юли 28, 2020, 19:41:52 pm »
Момичета, как борихте запека. За първи път такова нещо. Друг път закърпвам положението с киви, плодове, овесени трици и чиа, 3л вода пия, но този път... На два дена посещавам WC-то, но днес се клечих 1 час в тоалетната.
« Последна редакция: Юли 28, 2020, 19:46:41 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #382 -: Юли 28, 2020, 20:07:22 pm »
Аз с Лактулоза. Също и фибри на Нестле.
https://www.amazon.fr/optifibre/s?k=optifibre
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #383 -: Юли 28, 2020, 21:36:06 pm »
Тери,запека ме почна от деня преди теста,всичко що се сетиш пробвах,дори фреш,айран,кафе и бира заедно.Лактулоза и то не след първия прием,а след три дни помогна,от там всеки ден я пиех до шестия месец .
Вода,супа,киви,печени чушки,трици,чиа,сини сливи,сладко от рози,масло на гладно и файда йок.Дано е симптом!!!
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #384 -: Юли 28, 2020, 21:43:05 pm »
Тери, аз пих Дулкософт, става за бременни, много съм доволна.
Стискам всичките си пръсти за теста утре  :crossfingers: УСПЕХ!
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #385 -: Юли 29, 2020, 01:27:13 am »
Лейди, когато детето ни почина след раждането, мъжът ми не си позволи да го изстрада, поне пред мен не беше и плакъл в онзи момент, не го говореше, не го обсъждахме, той каза, че заради мен и живото ни дете трябва така да постъпи, така сякаш му беше и по-лесно някак и се справяше със ситуацията. Аз от друга страна се чувствах освен лично за себе си унищожена и на половина празен човек (и до днес е все така), чувствах се и ощетена, че с най-близкия ми човек не мога да си споделя болката.
Той пред детето беше непоклатим, все едно нищо не се неше случило.
За мен това не е съвсем правилният начин, защото ако не си позволи човек да си изстрада болката тя го раяжда отвътре и това се връща като бумеранг в даден момент, няма как да изчезне от самосебе си, и виждам, че съм права, защото с днешна дата мъжът ми взе все по-често и по-често в определени моменти да се срива, пред очите ми, почва да му избива със закъснение. За мъжете явно това е начинът, вътрешната им защита, що ли, ние сме друго нещо.
Аз лично ти се възхищавам на винаги положителното отношение към нещата (аз лично съм като един черен облак почти винаги), вярвам че това ще ти помогне да се събереш и да продължиш към целта с нови сили.
 :bighug:
« Последна редакция: Юли 29, 2020, 01:59:02 am от Vistal »
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #386 -: Юли 29, 2020, 08:03:08 am »
Тери и аз пиех лалктулоза - Дуфалак. И аз като слънчицето пробвах какво ли не и само това ми помагаше. Круела използваше Ева кю свещички, може и с тях да пробваш, но при мен нямаха никакъв ефект.
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #387 -: Юли 29, 2020, 08:24:44 am »
Благодаря, ще си купя за всеки случай довечера. Гледах ги тези свещички и си мислих, че ако трябва да си навра нещо там, то този пръст след това ще трябва да го отрежа. След две години борба с бактериите имам психически проблеми, с които да се боря, но не остава време. Разчитам, че нааканите памперси на децата ми ще ме оправят.
Тази Лактулоза как се пие: единично, когато е нужно или всеки ден?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #388 -: Юли 29, 2020, 08:34:57 am »
И двата варианта са възможни, но е по - добре всеки ден, докато не се оправи положението. А и тя действа с леко натрупване, зависи колко време не си ходила. Аз я пиех около две седмици сутрин и вечер. След това се оправях и ако се наложи пак няколко дни. Някои момичета я пият с месеци. Ще видиш как ти реагира организма и ще прецениш кой вариант ти е най - добър.
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #389 -: Юли 29, 2020, 08:36:35 am »
Тери ти не си вкарваш и пръста 😁 аз поне не съм просто вкарах цялата свещичка и след 5 минути имаше желания ефект. Ако се изчака примерно 10 е най добре (ако можеш да изчакаш разбира се).
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #390 -: Юли 29, 2020, 10:54:11 am »
Тери,лактулозата има мерителна чашка,аз пиех първо по веднъж половинка в чашка с вода,като не помогна увеличих до ефект.После пиех по веднъж пак преди лягане,всеки ден.
Лейди,мъжкия и женския мозък са различни,чуди се как да ти даде кураж и опора,гушнете се и поговорете .
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #391 -: Юли 29, 2020, 11:48:12 am »
Здравейте отново. Благодаря ви за разбирането. Вие също не преживявате по-малко от мен. Как издържате?... Съжалявам, Лейди, за случилото се.
Сега на мен ми предстои преглед в петък, 8 ден на цикъла, за преценка за инсеминация. Малко е стресиращо да не си сигурен в нито един момент какво ще се случи в следващия. Мислех, че сигурно ще правим инсеминация. А сега се оказва, че не е много сигурно това.
Натъкнах се на един специалист по фертилност, американка - Heidi Brockmyre. Във фейсбук има група за нея, тя също има страница и споделя много ценни съвети. Както предполагате, аз съм изчела много. И това, което научавам от нея, затвърждава прочетени на много места неща, както и казаното от някои лекари, например доц. Русев. Обаче, от нея научих още много, много неща, които не знаех. Тя публикува видеа, в които коментира различни теми относно фертилността. За щастие тези видеа и публикации са безплатни. Също така, след като по някакъв начин съм я последвала, получвам и е-мейли, в които също споделя различни съвети. По принцип тя промотира програма за увеличаване / връщане на фертилността за успешно забременяване и износване. Тази програма, както се рекламира, може да доведе до успех двойки дори след неуспешни инвитро процедури, при това на по-ниска цена. Аз преценявам, че не мога да си позволя такава цена, която е около 1000 долара. Но въпреки това някак си вярвам на тази жена. Нещата, които споделя, са изключително ценни, важни. Неща, на които много жени сигурно не са обръщали внимание покрай процедурите... Сигурно ви звуча все едно съм ѝ агент и я рекламирам, но причината да ви споделям това е, че вярвам в нещата, които тя съветва и бих искала да помогна и аз на други. Не че аз имам някакъв резултат, но вярвам, че мога да подобря състоянието си. Макар да не участвам в програмата ѝ, безплатните съвети, които чета са много ценни. Затова ви я препоръчвам (който разбира английски).
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #392 -: Юли 29, 2020, 13:21:29 pm »
Явно всички мъже реагират еднакво, защото и моят изглеждаше все едно нищо не се е случило. И така се и държеше. Но той реално освен коремчето, нищо друго не видя от това бебе. Аз поне го усещах. Естествено в даден момент се стигна до избухване от моя страна - как е възможно изобщо да не му пука, но си поговорихме и се разбрахме. А и като има вече налично едно дете е сложно. Трудно се обяснява защо мама непрекъснато е по доктори и плаче. Да ме говорим, че Димана все още живее с мисълта че съм бременна.
Аз лично втората загуба реших да я приема, както мъжът ми беше приел първата. Ми честно да си призная - доста по-лесно е. Но пък имах за какво да се хвана. Казах си, че не е имало сърце, значи е било просто съвкупност от клетки и толкова. За мен това беше начинът и просто го оставих зад гърба си това. Но първата никога няма да я забравя.
Така че всеки си има начин за измъкване и трябва да си го следва.

Грейси, благодаря за инфото.

26.09.2019
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #393 -: Юли 29, 2020, 16:40:59 pm »
Не пий нищо, прясно с мед само.
Има ли момичета извадили яйжеклетки при пункция след прием на Фемара.

*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #394 -: Юли 29, 2020, 17:09:14 pm »
Тери, пусна ли тест днес?
Разбирам всички ви. Необходимо е време, за да преживее случилото се. Благодаря ви, за съветите  :bighug:
Дали можем да отидем на почивка според вас? Имаме нужда от рестарт, та днес той ме попита за няколко дни на морето. В басейн не бих влязла в никакъв случай, но ако нямам кървене другата седмица, дали мога да вляза в морето?
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #395 -: Юли 29, 2020, 17:20:14 pm »
Може, Лейди, даже е задължително. Ние така правихме след загубите. Мърдахме на някъде, за да се отърсим.
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #396 -: Юли 29, 2020, 18:22:51 pm »
Благодаря ти, Павла
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #397 -: Юли 29, 2020, 19:33:50 pm »
Лейди, за почивката е задължително. Но за влизането питай доктора си, защото на мен първо ми казаха 30 дни, а на прегледа 2 седмици. Но нашето море е blue flag, а за България не съм сигурна. А и моята процедура е била много лека. А при теб е имало отваряне на шийката - с хапчета и сигурно и механично.
Аз въпреки разрешението, реших да чакам месец.

26.09.2019
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #398 -: Юли 29, 2020, 20:15:22 pm »
Направих тест, но както казах, не гледам резултата до официалната дата.
А как се погнусих от лабораторията днес. На каса до мен се обяснява един мъж нещо на развален английски. Накрая се разбра, че е за коронавирус. И аз се шашнах и няколко крачки назад. Ядосвам се на себе си, че чак като излязох от лабораторията осъзнах, че той беше и бе маска, а пише с големи букви, че са задължителни. Ако се бях усетила навреме, веднага щях да питам този човек, защо е допуснат. Влизам за кръв. Пръски засъхнала кръв по плота. Е какво е това, как на лаборанта не му прави това впечатление.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #399 -: Юли 30, 2020, 00:28:15 am »
Тери,това е ужасно душичке. Къде е тази лаборатория
? Пусни жалба в здравните инспекции.. дай поне име и парола ние да видим,по-нетърпеливи сме от тебе хаха