0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #360 -: Юли 27, 2020, 14:36:30 pm »
Lady01, бъди силна :bighug:  ......

Тери, възхищавам ти се на издръжливостта  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #361 -: Юли 27, 2020, 15:11:13 pm »
Лейди, много, много съжалявам! Кураж и продължаваш напред!  :bighug: :bighug: :bighug:
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #362 -: Юли 27, 2020, 15:15:45 pm »
Лейди, прегръщам те силно. Ще стане и ще бъде докрай!  :bori_007:
Аз да си кажа тихичко,че съм в процедура, изписаха ми Фемара 3*1 за 7 дни от днес 3 ден и Понеделник ще ме види доктор Персенска,тъй като моя лекар излиза в отпуска. Каза че яйпниците имат идеални фоликули, матката е много добре й ще се молим да има повече яйцеклетки и най-вече да се оплодят и станат перфектни ембриончета. Леле много се вълнувам. :bfp1: :bfp1: :bfp1:

*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #363 -: Юли 27, 2020, 17:13:24 pm »
Мина всичко, изчистиха ме и ми казаха следващ трансфер след поне 3 цикъла  :( Но аз ще си го коментирам и с нашия доктор. Понеже бях със спинална упойка, чух доктора да казва, че взима материал за хистология. Какво ще се види? Той взе от тъканта на матката, сак и ембрион нямаше. Иначе вече съм си в стаята и съм добре. Благодаря на всички  :bighug:
Тери, кога реши да пуснеш кръвен?
Принцес, стискам палци, процедурата да е успешна!
Късмет на всички ❤
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #364 -: Юли 27, 2020, 17:25:33 pm »
Лейди, поне е минало вече. наистина най-вероятно ще трябва да почакаш няколко месеца, защото е трябвало да изчистят. Може би ще ти направят биопсия на ендометриума, ще видят за бактерии, за имунологичен анализ на лигавицата надали има смисъл сега, защото е след спонтанен аборт.
Принцес, успех, ти на Естествен цикъл ли ще си, май е лека тази стимулация.

Преди час гледах някакъв клип и беше от онези, които както нищо не се случва и нещо изскача. Изобщо не го очаквах, така подскочих. И след малко получих леки ПМС. Вярно, че и по-рано сутринта ги имах, но се стреснах да не е от това, че се уплаших. Пих си Но-шпа-то и си повтарям, че здравите круши вятър не ги брули и няма как това да повлияе негативно. Но отсега само Cartoon network ще върви на телевизора. В сряда ще пусна тест и ще си седи до другия петък. Имам надежда, усещам онова приятно гъделичкане в матката <3
« Последна редакция: Юли 27, 2020, 17:58:48 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #365 -: Юли 27, 2020, 18:20:10 pm »
Тери, ако направиш тест в сряда и ми го пуснеш по DHL - ще е тук до петък. Аз обещавам, че нищо няма да ти казвам до другият петък  :wink:

Лейди, радвам се че си добре.
А те нали щяха с вакуум да те чистят? За какво е била тази упойка?
Иначе за хистологията чета по разни теми, че нищо особено не правят. После пишат някакви стандартни неща, че било имало бременност и т.н. То и на мен същото ми казаха - туй дето го били изчистили било остатък от бременност, ама аз си го знаех и преди това.

26.09.2019
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #366 -: Юли 27, 2020, 18:43:31 pm »
Доктора каза,че не е много лека 3*1 за 7 дни.

Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #367 -: Юли 27, 2020, 19:13:19 pm »
Теди, аз се разболях малко преди трансфера, уж удържах фронта, но няколко дни след него като ме започна една зверска кашлица. Колкото и да се опитвах да се сдържам, то беше страшно, корема ми да не ти казвам как се е напрягал по цял ден. Мислех, че опита е обречен, но ето ти една Дария, която се пребори с всичко. После имах зверски запек и след всяко ходене до тоалетна контракции и болки. Пак мислех, че всичко е свършило, но я видях за пореден път на УЗД. След това отново разболяване, а да не споменавам и за кафявите яйцеклетки, за които сама си казвала. Така че, изобщо не се отчайвай  :bighug:
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #368 -: Юли 28, 2020, 06:48:47 am »
Лейди, много съжелявам за това, през което преминаваш. Въпреки всичко, това е крачка напред, а и тялото помни и се надявам, наистина, следващият път, и то съвсем скоро от плюса до пухкав финал! Успех, Принцес.
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #369 -: Юли 28, 2020, 07:17:10 am »
Ами не знам, първо имаше инструменти (така чух и видях преди да легна), а след това и вакуум. Може би е имало абразио преди това. Абсолютно нищо не разбирам, за първи път се сблъсквам с това.
Тери, опитай се да си спокойна, щом го усещаш вътрешно, значи нещата вървят по план  :oops: Не мисля, че едно стряскане ще повлияе на процеса. Успех  :crossfingers:
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #370 -: Юли 28, 2020, 08:32:54 am »
Лейди съжалявам, много съжалявам!Говори с доктора кога да върнете другото!

*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #371 -: Юли 28, 2020, 10:06:07 am »
Лейди, бързо възстановяване! Прибра ли се вече вкъщи? 2-3 цикъла ще минат бързо и продължавате, следващият път трябва да стане.

При мен инсеминация ще има в четвъртък, само един фоликул имам, но пак е нещо. Явно хапчета не ми действат, но каквото такова. Днес ще поставям Овитрел вкъщи, не изглежда трудно. Фоликулът е 24 ММ, дано четвъртък не е късно вече. Най-важното е, че процедурата ще се състои и вървим напред.
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #372 -: Юли 28, 2020, 10:24:25 am »
Робин, няма да е късно. Инсеминация се прави и на спукан фоликул, не е като при ин витро. Успех.
Лейди, поне имаше имплантация. Две ембриончета ти останаха, нали?
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #373 -: Юли 28, 2020, 10:40:37 am »
Робин, май на повечето от нас при стимулация за инсеминация ни изкарват по един фоликул. Няма да е късно. Ти ще биеш инжекцията и О ще настъпи след около 36 часа.

6 ден след трансфер, най-обичам да е вечер, че си отбелязвам, че е минал още един ден. Вчера ми беше ден за цикъл. Имах си ПМС често, по-често от нормални цикли, тази сутрин пак малко и имах две микро-нано капки кръв с цервикалната слуз. Бяха ми казали при кървене да спра на този ден НМХ, но не мога да го нарека това кървене. То беше толкова малко. Знам, че е нормално да го има в деня за цикъл, така че го приемам като такова. Ако видите какъв позитивен календар съм си направила. Изписала съм на датите какво се случва по дни след трансфер, закачила съм снимката от ехографа, залепила съм си съвети какво да не правим след трансфер от рода на: не зависи дали си ревала, дали си лежала.  Това ми спестява доста ровене в интернет, защото друг път по 5 пъти на ден проверявам какво ставаше днес след трансфер, обърках ли нещо.  И отбелязвам на календара кой ден от трансфер ми е, за да не броя по 100 пъти. Иначе дните ми са: пия вода и пикая. Ако остане време между висенето в тоалетната, работя.
« Последна редакция: Юли 28, 2020, 10:42:20 am от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #374 -: Юли 28, 2020, 11:27:52 am »
Ох, Тери, развесели ме  :D
Рибин, аз също правих по 1 фоликул. Всичко ще бъде наред!
2 ембриончетата ми останаха. Ох момичета, не издържам вече, сега ми казаха двама доктори, че трябва да изчакам 6 месеца, защото иначе има голям шанс да се повтори спонтанен аборт. Сега ще мине още една година в чакане и опити  :( А мъжа ми е съкрушен, от както се случи това, той се държи много хладно с мен. Не му е лесно, но аз имам нужда от неговата подкрепа сега. Ужасно трудно е.
« Последна редакция: Юли 28, 2020, 11:29:30 am от Lady01 »
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #375 -: Юли 28, 2020, 11:42:46 am »
Лейди, не е хладен към теб, просто е мъжът и не е успял да защити жена си. Може и да се е опитал по някакъв негов си начин да е до теб, но ти да не си разбрала и започват да се чувстват сякаш и подкрепа не могат да са ни. Мъжете са слабия пол, това отдавна стана ясно. Да силни са и вършат физическата работа, но жената тегли теглото, особено с децата. Знаеш ли, при щраусите мъжкият мъти яйцата, защото е по-силен и може да ги пази. Та така и ние хората. Жената мъти яйцата, защото при нас хората няма кой физически да ни открадне ембрионите, но трябва психически да можем да понесем всичко свързано със забременяването и износването. Скоро така се стекоха нещата, че говорих по телефона с автора на "Бездетен". Много ме впечатли господина с едно изказване: "Нищо не трябва да е на всяка цена, но когато една жена поиска със сърцето си да стане майка, нищо не може да я спре" Мъжът ми това би го нарекъл  "фикс идея", той го нарече инстинкт, което ми показа колко по-узрял е в разбирането на процеса, през който преминава една жена.
Послушай какво ти казва Владимиров. Какъв е плана, ще трансферирате ли другите две, имахте някакво съмнение към тях или нова стимулация? Най-вероятно няма да има обяснение какво се случи с теб, то май рядко има, но поне знаеш, че няма нужда от ЕРА тест, взели са някаква натривка от ендометриума. Единствено остава да забременееш сега. Като написа, че ще чакаш 6 месеца. Нищо не са, съвсем искрено ти го казвам. Не вярвах колко не месеци, а години ще чакам все нещо да ми се случи, еми минава си времето и да се жалваме и да не се, минава. Поговорете си с мъжа ти, пък времето ще мине, за едно коледно бебе или две.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #376 -: Юли 28, 2020, 13:03:39 pm »
Лейди, не ги слушай само да се натоварваш допълнително. Имаш си доктор, той ще ги прецени тези неща. И на мен в болницата 6 месеца ми казаха, а пък виж моят доктор как разреши веднага. Те не знаят нищо за теб и си говорят по стандартната схема.
Мъжът ти не се държи хладно с теб. Просто преживява нещата по различен начин. Най-лесно ще ти е ако говориш директно с него за нещата, които ти минават през главата.

Тери, виж какво ти намерих:
https://www.omnicalculator.com/health/implantation

26.09.2019
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #377 -: Юли 28, 2020, 13:20:12 pm »
Лейди, според мен това ще го прецени д-р Владимиров, след като види с времето как ти се възстановява организма. Може и да е доста по - скоро, както каза Яничка. И аз не мисля, че поведението на мъжа ти е умишлено. В повечето случаи обаче, мъжете имат нужда по различен начин да се справят и да преживеят нещата. Най - често да се отдалечат от случващото се и да не мислят за това, което ги натоварва, а ние имаме нужда от повече думи и споделяне. Оттам идва и разминаването и разочарованието, че дори не ни подкрепят. Много са трудни тези моменти, но всичко минава и накрая няма по - голяма отплата за изживяното.  :bighug:
Вярвам, че всеки, който се бори, ще получи своята отплата ❤️ Бъдете силни, момичета и продължавайте да побеждавате трудностите и отчаянието.
« Последна редакция: Юли 28, 2020, 13:26:24 pm от Mihaela Viyacheva »
*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #378 -: Юли 28, 2020, 14:02:10 pm »
Лейди, моя мъж не показа никаква емоция след първия ми спонтанен, никаква.Направо беше заледен.Аз бях пред разпад.После като говорихме, каза че не е искал да се поддава на чувствата, че аз съм била достатъчно зле.

За втори опит Влад, най-много да те накара да изчакате един цикъл, слушай него, не другите!

Теринце, мисля те!

*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #379 -: Юли 28, 2020, 14:15:35 pm »
Лейди, кураж и сила. Когато на мен ми се случи аз обвиних мъжа ми, той нямаше възможност да реагира изобщо и не очакваше това от мен. Естествено при други обстоятелства се случи, но реакцията и на двама ви може да бъде неочаква и коренно различна. Това значи всичко и нищо - въпросът е как ще се справите и минете и през тази ситуация. Уви, единият трябва да събере сили и да се изправи, за да даде кураж на другия. И това изглежда трябва да си ти. По онова време аз се отчаях и си сложих спирала, която махнах след 6 месеца. Но беше голямо облекчение да не мисля за бебета, а да живея и да се насладя на което имам тук и сега. Времето мина неусетно и усещането беше за свобода. Аз исках и се борех за дете в продължение на 5 години, въпреки че имах вече 1.